fredag 30 maj 2014

Fridolins tuffa krav till S: Invandringen måste öka

                       
   

Gustav Fridolin (MP) vill att invandrare ska kunna söka asyl i Sverige redan i hemlandet.

Invandringen från tredje världen till Sverige måste öka ytterligare. Det är ett av de krav som Miljöpartiet stället till Socialdemokraterna inför en eventuell regeringssamverkan efter höstens riksdagsval.

Miljöpartiet, som under den senaste mandatperioden samarbetat med regeringen i syfte att luckra upp reglerna för invandring, ställer nu liknande tuffa krav på Stefan Löfven.

Under en presskonferens presenterade språkrören Åsa Romson och Gustav Fridolin, tillsammans med den migrationspolitiska talespersonen Maria Ferm, flera punkter som partiet inte anser vara förhandlingsbara.

Det gäller frågor som rör skola, jobb och klimat. Men även inom migrationspolitiken kan Miljöpartiet kräva att få igenom förändringar ifall det ska bli något samarbete med Socialdemokraterna.

Bland annat kräver partiet att det ska bli enklare för hbtq-personer att få asyl i Sverige och lättare för sjuka vuxna att få uppehållstillstånd. Dessutom kräver Fridolin att potentiella invandrare i tredje världen ska kunna söka asyl i Sverige från sina hemländer – något som skulle leda till att invandringen ökade mycket kraftigt.

– Vi vill att den svenska debatten fortsätter att hålla sig kring hur vi i Sverige kan säkerställa att människor välkomnas om de har behov av skydd, etablerar sig eller jobbar i landet eller om de är kärleksinvandrare, sade språkröret Åsa Romson enligt Aftonbladet.
Källa: http://www.friatider.se/fridolins-tuffa-krav-till-s-invandringen-m-ste-ka#comment-10852

Jag tror knappt det är sant när jag läser och lyssnar på Miljöpartiets åsikter och krav..Hur kan man vara så oerhört orealistisk i sitt tänkande.
                                    
Vi har redan nu en sjunkande välfärd, med nedskärningar inom sjuk och åldringsvård, finns inte sängplatser till patienter utan de måste ligga i korridorer och köerna för operationer är långa, stress inom sjukvården gör att patientsäkerheten inte går att garantera.

Kall mat till de äldre i Jokkmokk

Socialnämnden i Jokkmokk närmar sig ett underskott på sju miljoner kronor i år och diskuterar akuta besparingsåtgärder. Bland förslagen finns att helt dra in den varma maten till de äldre och att lägga ned flera äldreboenden.
Enligt Norrländska Socialdemokraten skulle kommunen kunna spara 800.000 kronor om man övergick till att ge de äldre kall mat och drog in de schemalagda fikarasterna för personalen.
För några veckor sedan rapporterade Norrbottens-Kuriren om att Jokkmokks kommun ska öppna två nya boenden för så kallade ensamkommande flyktingbarn.
Källa: http://www.friatider.se/kall-mat-till-de-ldre-i-jokkmokk


Ungdomspsykvård fungerar inte då unga får vänta alldeles för länge för att få hjälp.

Löser man dessa problem i Sverige som finns med arbetslöshet genom att ta emot hundratusentals flyktingar och anhöriginvandrare till Sverige som sedan måste leva på skattefria bidrag då det saknas arbete till dem som redan är här.

Läs fakta på olika skattefria bidrag och andra förmåner för invandrare i nedanstående inlägg.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Läs detta om Miljöpartiets Nasser Moslehs ohederliga metoder.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/04/14/miljopartiet-i-umea-pa-villovagar-med-nasser-moslehs-ohederliga-metoder/

Nedan mera om MP och vad de sysslar med, verkar gå hett till på deras möten.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/04/13/har-ryker-deltagare-ihop-pa-mp-motet/

LO medlemmar väljer SD, läs nedanstående inlägg med debattartiklar och annat av Nima Gholam Ali Pour
http://ladycobra.wordpress.com/2014/03/09/darfor-stodjer-fler-lo-medlemmar-sverigedemokraterna/
                                             
Många invandrare röstar på SD och inser att denna massinvandring inte kan fortsätta, lyssna på några invandrares åsikter nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar