torsdag 13 december 2012

SKOLVERKET HAR TYDLIGEN KRISTENFOBI

Jag undrar hur det är ställt med Sverige? Håller hela Sverige på att avkristnas i rädslan att stöta sig med människor som har en annan religion?

Att skolverket förbjuder en präst att be en bön i kyrkan under en skolavslutning i kyrkan är ju bedrövligt och det är kränkande mot prästerna som inte får sköta sitt arbete i Guds hus kyrkan.

Tittade på Luciafirande i Uppsala Domkyrka i morse och jag såg inte heller där någon präst eller bön, men i alla fall pratade en kvinna om Lucia som blev dödad för sin kristna tro för ca 2.000 år sedan och att hon var en helgonförklarad kvinna.

Jag undrar snart om man skall ta bort allt julfirande i Sverige p.g.a. hänsyn till människor med islam som religion som anser att kristendom är emot deras tro. Vi måste få ha kvar våra traditioner både kristna och andra även om det kommer massor med andra människor till sverige med helt andra traditioner,, de får väl ha sina traditioner men för den skull skall vi få leva på vårt sätt som gillar svenska traditioner som jul midsommar påsk, luciafirande..

I årtionden har invånarna i området Egedalsvænge i den danska staden Kokkedal kunnat glädja sig åt en ljusdekorerad julgran till en kostnad av mellan 5000-7000 kronor. Men sedan hyresgästföreningen fått en muslimsk majoritet ändrades prioriteringarna, rapporterar dr.dk.

Bara tre dagar innan den mångåriga julgranstraditionen stoppades hade föreningen arrangerat en muslimsk Eid-fest, komplett med hoppborg, studsmattor och klätterväggar till både barn och vuxna. Kostnaden blev 60 000 kronor

http://www.friatider.se/muslimer-i-majoritet-i-hyregastforening-da-blev-det-ingen-julgran


Kristna dödas i flera länder i världen och jag hoppas ljuset skall bära budskapet om kärlek i detta mörkrets tider som är nu..med våld och dödande av människor.

Jag önskar er alla en

FRIDFULL JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!




1 kommentar: