söndag 3 juni 2012

SD Jönköping avslöjar miljöpartiets verklighetsfrånvaro om invandring



Gå in på nedanstående video och lyssna på den verklighetsfrämmande miljöpartisten i
en debatt i Jönköping.

http://www.youtube.com/watch?v=wfzux7l66IU&feature=player_embedded

Även nedan kan ni läsa om detta.

http://avpixlat.info/2012/06/02/miljopartistiskt-flum-och-sverigedemokratiskt-fornuft/

Ja det verkar som miljöpartisten inte alls tänkt på vad det kostar eatt ta emot alla som vill komma till Sverige..Löser man arbetslösheten genom att ta in massor med människor som kommer att bli arbetslösa och få leva på bidrag i många år..

Gå in på nedanstående videolänk och lyssna på vad 218.000 arbetslösa invandrare kostar uträknat av en filosofie doktor i ekonomisk historia.

http://www.youtube.com/watch?v=NeCoiR0UZGc

I ovanstående uträknade miljarder finns ju inte kostnader för socialbidrag, ÄFS (Äldreförsörjningsstöd) gode män, tolkar m.m.

Dessa kostnader är endast för anmälda på arbetsförmedlingen och det är ju inte alla som kommer hit och väntar på asyl.

NEDAN UPPGIFTER OM ÄFS (Äldreförsörjningsstöd)

ÄFS är ett skattefritt stöd till t.ex. anhöriginvandrare som fyllt 65 år och räknas inte som inkomst till skillnad från vanlig pension som svenska pensionärer får. Läs vidare i nedanstående länkar.
I NEDANSTÅENDE LÄNK FINNS INFORMATION OM KOSTNADER MED MERA .

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ensamkommande_barn

ÅR 2011 KOM 2.657 ESAMKOMMANDE ASYLSÖKANDE UNGDOMAR FLEST I HELA EUROPA TOGS EMOT I SVERIGE..

Nästan alltid är det familjen och inte barnet som har fattat beslutet. I en undersökning (Grundin 1994) var det en av 20 unga som själva ville åka hit, i en annan (Hessle 2000) var det 8 av 100.  De flesta som skickas iväg är pojkar i de övre tonåren, och de är oftast äldst bland sina syskon.Ensamkommande barn i Sverige .

Till Sverige kom åren 2004-2005 omkring 400 ensamkommande barn som sökte asyl. Antalet steg kraftigt under augusti 2006 och har sedan eskalerat ytterligare.. Under 2009 sökte 2250 ensamkommande barn och ungdomar asyl i Sverige.


Under 2010 sökte 2393 ensamkommande barn och ungdomar asyl i Sverige. Prognosen för 2011 är 2400 asylsökande, varav Migrationsverket uppskattar att cirka 85% kommer att beviljas uppehållstillstånd i år, och bristen på platser för dessa barn är akut. Stora medel satsas därför av staten för att förbättra situationen. Kommunerna ersätts med 1900 kr per dag  för varje besatt boendeplats, vilket blir ca 1,4 miljarder kr enbart för ankommande år 2011.

För att komma till EU behöver barnets familj anlita en smugglare vilket kostar ca 100 000 kr. Den höga kostnaden är anledningen till att familjen endast har råd att skicka ett barn.

Visumtvånget är det största hindret att ta sig till Europa, ofta köper man ett falskt eller äktapass(med liknande foto) för att komma ombord på flyget. Efter resa till Europa måste detta pass återlämnas till smugglarna.

SKRÄMMANDE ATT MAN SKALL INTE KUNNA DISKUTERA ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK OCH VARA KRITISK FÖR ATT DET FINNS RÄDSLA ATT BLI STÄMPLAD SOM RASIST.. MAN MÅSTE VÄL KUNNA TÄNKA REALISTISKT I SVERIGE.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar