tisdag 12 juni 2012

CHOCKVÅGORNA SPRIDER SIG EFTER SD:S 10%-NOTERING

Det verkar som att konkurenterna till SD börjat förstå att något måste göras i Sverige åt denna
sanslösa ökning av asylssökande som kostar massor med miljarder medan man drar ned på sjukvård, åldringsvård, ambulans i glesbygd, skolor, m.m. för att pengarna inte räcker till..


http://avpixlat.info/2012/06/13/chockvagorna-sprider-sig-efter-sds-10-noteringar/


Läs vad en invandrare skriver om Sverige som han tycker är det mest naiva land i världen som tar pengar från de fattiga och ger till asylsökande s.k. flyktingbarn m. fl. 2011 tog Sverige emot 2.657 ensamkommande unga män mest, konstigt att det kommer mest män och inga flickor..det är ju flickorna som har det sämst i länder där det är kvinnoförtryck.  Inget annat land i Europa tog emot så många som Sverige.


http://avpixlat.info/2012/06/12/i-sverige-stjal-de-pengar-fran-fattiga-och-ger-till-s-k-flyktingar/


Gå in på nedanstående länk och lyssna på intervju med Jan Guilou som har i veckor granskat SD på förfrågan av Aftonbladet och Jan Guilou lurar ingen. Han hittade inte något varken rasistiskt eller nazistiskt i partiet till kanske förtret för Aftonbladet som kanske hade hoppats det..


I kristna tidningen Dagen kan man också läsa om att invandrare röstar på SD, läs nedanstående artikel.

http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/


Jag är övertygad om att många KD röster har gått till SD, då KD inte framför någon politik som visar att de är ett kristet parti, medan SD värnar om kristendomen i Sverige och om vår Svenska kultur och våra seder.. T.ex. varför reagerar inte KD då en präst inte får välsigna församlingen och läsa en bön på en skolavslutning i kyrkan.??? Vart är Sverige på väg?

Är det kanske värderingar som Moderaternas riksdagsman i Försvarsutskottets radikala Islamist har, som kommer att gälla i Sverige?

http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk


Om man inte inser att något är rejält galet med Sveriges politik efter att man jämfört motsvarande siffror för asylsökande minderåriga till övriga EU-länder så borde man i alla fall ställa sig frågan varför denna gigantiska skillnad? Märk väl att just gruppen "ensamkommande" utgör en mycket stor andel av Migrationsverkets budget då personaltätheten på boende är extra stor - i princip 1 anställd per "ensamkommande" och därför utgör en betydande del av migrationsverkets budget, detta är ju våra skattepengar som går till detta.


Så här såg siffrorna ut för år 2011 för mottagna ensamkommande asylsökande ungdomar.
Belgien: 860
Danmark: 284
Finland: 153
Frankrike: 596
Tyskland: 667
Irland: 26
Nederländerna: 484
Norge: 858
Sverige: 2 657
Schweiz: 313
Storbritannien: 1 277
(källa: migrationsverket)

Nedan en video som visar vad 218.000 arbetslösa invandrare anmälda på arbetsförmedlingen kostar, uträknat av
filosofie doktor i ekonomisk historia Fredrik Rosenqvist.

http://www.youtube.com/watch?v=NeCoiR0UZGc




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar