torsdag 15 mars 2012

Jag tycker synd om alla som är fattiga, men man måste försöka fråga sig vaför???


Om man uppehåller sig i Sverige p.g.a icke uppehållstillstånd så kan man ju kalla dessa för fattiga barn till dessa illegala flyktingar, då de egentligen inte hör till samhällets övriga trygghetsnormer, men jag undrar vilket land som skulle ta emot illegala flyktingar som om de vore skattebetalande individer och ge dem fulla rättigheter till all social välfärd som betalande skattebetalande i Sverige har??


Vem tänker på alla Svenska barn som är fattiga och vem tänker på alla Svenska fattiga pensionärer som knappt har råd att gå till tandläkaren eller sjukvården för att hämta ut medicin för att det är för dyrt..?????


Man drar in på allt i vår välfärd,, t.ex. vård, äldreomsorg, ambulans i glesbygd m.m. Men inget dras in på kostnaderna för denna massiva flyktingmottagning som sker med tusentals med unga ensamkommande män, mest muslimska mäm som kommer hit och får leva i många fall många år på socialbidrag, betalad av oss skattebetalare.

http://www.expressen.se/kvp/manga-fattiga-barn-i-malmo/

Ja undrar över om man löser arbetslösheten och fattigdomen genom att ta hit tusentals med bidragsbehövande varje år???

Vill vi skattebetalare vara villiga betala notan med nedskärningar inom vården, både indragningar med ambulans i glesbygd och indragningar inom äldrevården och inom allmänvården som snarare blivit sämre än bättre…???

Varför protesterar inte fler??


Bistånd till kurropta länder som går till vapen istället för mat, behövs inte dessa pengar till något inom Sverige för att få en bra fälfärd istället?

Jag undrar hur länge Sverige kan vara socialbyrå för hela världen? utan att det drabbar oss skattebetlande Svenskar–???? Men det har ju redan drabbbat oss trogna skattebetalare…

Många har efter många år av betald skatt fått mindre i pension efter skatt trots många år av arbete och betald skatt än en anhöriginvandrare får som aldrig betalat ett öre i skatt…

 Detta kallas ÄFS äldreförsörjningsstöd för invandrare som fyllt 65 år och är skattefritt med innebörd att vederbörande får gratis hemhjälp och sjukvård, tandvård m.m. vilket inga andra skattebetalande svenskar får……jag missunnar ingen någonting men någon rättvisa måste det finnas mot oss skattebetalande Svenskar…..

http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/article1298104/Fortfarande-kritisk-till-hur-AumlFS-aumlr-utformat.html

http://dagbladet.se/insandare/1.2164119-aldreforsorjningsstodet-ar-orattvist?m=print

http://www.sd-ale.se/index.php?option=com_content&view=article&id=33&Itemid=33

Egentligen borde svenska pensionärer skriva till DO.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar