tisdag 6 mars 2012

261 miljoner till ensamkommande enbart i Västerbotten

Vurmandet om de så kallade ensamkommande har inga gränser. Resurserna som slängs över dessa ofta överåriga “barn” kan svenska barn och för den delen pensionärer bara drömma om. Lenny Anundsson, verksamhetschefen för ensamkommande i Vilhelmina, tycker dock att inte att det räcker.
LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKEL.

http://avpixlat.info/2012/02/18/261-miljoner-till-ensamkommande-enbart-i-vasterbotten/

Mera om kostnader se nedanstående videolänk.

http://www.youtube.com/watch?v=NeCoiR0UZGc

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

MAN BLIR LITE FUNDERSAM DÅ DET DRAS IN PÅ VÄLFÄRDEN I VÅRT SAMHÄLLE INOM SJUKVÅRD; ÅLDRINGSVÅRD, SKOLOR, AMBULANSER DRAS IN I GLESBYGD M.M. BESPARINGAR, MEN INGET DRAS IN PÅ KOSTNADER FÖR FLYKTINGMOTTAGANDE.. VEM SKALL BETALA DESSA KOSTNADER? JO DET BLIR JU SKATTEBETALARNA.

ULF NILSSON KÄND JOURNALIST I EXPRESSEN BLAND ANNAT SKRIVER RAKT PÅ SAK I NEDANSTÅENDE ARTIKEL OM DETTA ÄMNE OCH RECENSERAR BOKEN "VÄRLDSMÄSTARNA" när Sverige blev månkulturellt, av Julia Caesar.

http://www.expressen.se/kronikorer/ulf-nilson/ulf-nilson-sverige-ar-pa-vag-at-helvete/

Läs om boken nedan som Ulf Nilsson skriver om i nedanstående artikel..

http://aktualia.wordpress.com/2010/09/15/julia-caesars-bok/

GUNNAR SANDELIN, SOCIONOM OCH JOURNALIST SKRIVER OM BOKEN VÄRLDSMÄSTARNA, LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKEL. JAG BEUNDRAR GUNNAR SANDELIN SOM ÄR EN AV DE FÅ JOURNALISTER SOM VÅGAR SKRIVA RAKT PÅ SAK VAD HAN TYCKER.
http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.489398-ingen-oppen-debatt-om-migrationen

GUNNAR SANDELIN SKRIVER I SIN MYCKET INTRESSANTA ARTIKEL "JOURNALISTER MÖRKLÄGGER SANNINGEN"

Krav på genomlysning av svensk invandringspolitik: Den politiska korrektheten ligger som giftgas över debattklimatet i asyl- och flyktingfrågor. Drygt en miljon utländska medborgare har under ett kvarts sekel beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Av dessa är hela nio av tio varken klassade som flyktingar eller som skyddsbehövande. Läs hela hans artikel nedan, genom att klicka på artikellänken.

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar