fredag 5 februari 2016

Låt SD och M rita om det politiska Landskapet
Jag instämmer med Jimmie Åkesson det han skriver i denna artikel i opinion SVT
http://www.svt.se/opinion/jimmie-akesson-om-regeringsmakten
Jag blir så less på all smutskastning från Expo som kommer med direkta lögner om t.ex. Folkets demonstration som verkligen inte innehöll något rastistiskt men Expo med påhejning från Mona Sahlin vill påstå att dessa höger extremister och huliganer hade att göra med Folkets demonstration vilket inte alls var fallet…de som arrangerade Folkets demonstration kan ju inte hjälpa att Högerextremister och huliganer försöker störa deras demonstration som de har rätt till… Polisen gjorde vad de kunde att förhindra dessa komma och störa…
Lyssna på samtliga tal som hölls under Folkets demonstration 30 januari 2016 som var en regimkritisk demonstration och långt ifrån rasistisk..
Ett av de bästa talen var Detta av Stefan Torssell f.d. miljöpartist.


Lyssna på samtliga tal som hölls under Folkets demonstration och tala om vad som var rasistiskt? Får man inte kritisera regeringen då har Sverige blivit en kommunistisk diktatur och icke demokrati.

Jag hoppas ni lyssnar på samtliga tal och sedan dömer om dessa var rasistiska som Expo försöker få det till och andra som inte är Sverigevänliga..och gillar vår regering.
Stort tack för de som arrangerade denna Folkets demonstration som låter folkets röst få fras fram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar