torsdag 4 december 2014

Varför ljuger vänstern om SD?


sd-20
Jag tycker det är beklämmande att lyssna på alla lögner om SD som Löfven och övriga i nuvarande regering håller på med, samt nu även Jonas Sjöstedt V.

Man påstår att SD vill försämra för pensionärer och arbetslösa m.m. De kan inte ha besvärat sig med att läsa SD:s olika punkter inom deras politik från A-Ö.
Hänvisar till denna länk.
https://sverigedemokraterna.se/var-politik/var-politik-a-till-o/
Om A-kassa, läs nedan.

Sett ur såväl rättviseperspektiv som matchningsperspektiv menar Sverigedemokraterna att det är viktigt att höja taket i a-kassan. Partiet förordar en höjning av a-kassettaket till 1200 kr de 100 första dagarna, därefter 800 kr per dag. SD vänder sig också emot att den arbetslöse redan från dag ett i arbetslöshet förväntas söka arbeten i hela landet. Initialt, under en period om 100 dagar, bör man kunna söka arbeten endast i hemregionen och inte tvingas flytta för att säkra sin inkomst.

Inte heller bör den arbetslöse få sin rätt till a-kassa inskränkt för att denne tar en deltidsanställning. Deltidsarbete är ofta en språngbräda till en heltidsanställning och det är därför olyckligt att dagens regler avskräcker människor från att söka deltidsarbeten. Vi vill också reformera a-kassan och göra den statlig, samt kostnadsfri, för att säkerställa tillgängligheten för alla arbetslösa människor.

Om förbättringar för pensionärer läs nedan.

Partiet för en värdig ålderdom
Respekt för erfarenhet och sänkt pensionsskatt

Äldrefrågor handlar lika mycket om praktisk politik som om hur man ser på värdet av äldre människor. Vi sverigedemokrater vill stärka de äldres status i samhället. Det är ett arbete på många plan. Många äldre har ork och vilja att fortsätta arbeta men ges idag inte den möjligheten. Vi måste bli bättre på att ta tillvara på den äldre generationens kompetens såväl på arbetsmarknaden som i samhället i stort.

Andra är beroende av äldreomsorg för att kunna behålla livskvalitet. Ett av de största problemen idag är att många äldre inom äldreomsorgen är undernärda. För att öka matlusten måste man ta ett helhetsgrepp kring åtgärder för att förbättra livskvaliteten. Det ska vara en rättighet för äldre att få avnjuta vällagad näringsrik mat varje dag. Den som inte längre har ork att laga egen mat ska inte tvingas äta vakuumförpackad mat som transporterats i lastbilar genom hela landet.

Skatterna har sänkts kraftigt de senaste åren för löntagare. Pensionärerna har fått nöja sig med några brödsmulor. Sverigedemokraterna vill sänka skatten för pensionärerna mer än vad något annat parti föreslagit. Vi vill också särskilt satsa på de fattigaste pensionärerna genom att höja garantipensionerna samt sänka högkostnadsskydden för vård och medicin.
Referens:https://sverigedemokraterna.se/var-politik/aldrepolitik/

Om människor lyssnar bara på S och MP, samt V och inte tar reda på fakta om Sverigedemokraternas politik så förstår man ju att de blir upprörda, då rena lögner om SD framställs och som är mycket fult gjort.

Stefan Löfven har pratat om sina utsträckta händer, men den enda utsträckta hand jag sett är mot Annie Lööf i en debatt.
16880004-3WjUr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar