lördag 29 november 2014

Stefan Löfven ljuger om SD

sd-20

Lyssnade på intervju med Stefan Löfven just nu på TV4 29 november 2014 och jag blir mycket arg då han sitter och ljuger om SD och säger att SD inte är för pensionärernas bästa och inte heller välfärden, vilket är helt fel! Dessutom vägrar att överhuvud taget föra en dialog med SD och stänger då ute 13 % av svenska befolkningen som röstat på SD.

Han ljög också och sa att SD sagt att sedan efter Hitlertiden så är muslimer största hotet… Detta är lögn! 

SD pratar inte om muslimer utan om religionen Islam, vilket är en enorm skillnad, de har pratat om IS och IS dödande av kristna och andra som inte passar IS och IS går ju efter Koranen och är en fundamentalistisk terrororganisation som vill erövra världen och göra till Islamistisk stat med Sharialagar..

Lyssna på en f.d. muslim som är son till en imman och förklarar för president Obama att Koranen ligger bakom IS handlande och han borde ju veta som gått i Koranskola och med en fader som är Imman samt andra videos i länken nedan..

Hur kan Löfven anklaga SD för att vara rasister då han tillsätter en minister som avskyr judar och har bjudit in en kritiserad antisemitisk talare till riksdagen. Läs om minister Kaplans dolda agenda nedan.


Många kanske inte känner till att Socialdemokraterna samarbetar med radikala islamister, läs om detta nedan.

Nedan kan ni lyssna på vad Richard Jomshofs säger i riksdagen om islaminiseringen och fundamentalister och han pekar inte alls ut alla muslimer som Löfven påstår.. Nalin Pekgul socialdemokrat och själv muslim, har ju varnat för radikaliseringen i förorterna för längesedan.
Att SD skulle inte värna om pensionärerna och välfärden är ju helt fel..läs nedanstående öppna brev till Stefan Löfven från Mattias Karlsson SD.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar