fredag 15 augusti 2014

RUT-AVDRAGEN I FARA VID NY REGERING

645@70

Rut-avdraget har blivit en succé sedan det infördes för drygt sex år sedan. Totalt i Sverige har Rut gett motsvarande 8 650 nya vita heltidsjobb och drygt 17 000 företag som jobbar mot hemsektorn.
Omkring 540 000 svenskar utnyttjade avdraget under förra året. Och allt detta utan att det kostat skattebetalarna en enda krona, tack vare att svarta jobb blivit vita.

Med Rut-avdraget kan pensionärer med låg pension och andra med lägre lön som inte annars skulle ha råd att skaffa hjälp med fönsterputs eller städning m.m.

Alla kan komma i den situationen att inte orka med städning eller att putsa fönster. De rödgröna pratar nu om att ta bort detta Rut-avdrag och det är ju det samma som att minst 8.650 heltidsjobb försvinner och blir istället svarta jobb samt att alla dessa nya företag som startats inom sektorn måste läggas ned.. DETTA ÄR VANSINNE!
SD är för att Rut-avdraget skall finnas kvar om någon undrar.

Flera partier vill begränsa eller avskaffa RUT-avdraget om de vinner valet. Men 6 av 10 svenskar vill behålla eller till och med utöka avdraget för hushållsnära tjänster. Det visar en SIFO-undersökning som SVT beställt.Se nedan.
http://www.svt.se/nyheter/svenskarna-vill-behalla-rut-avdraget
Läs mera om Rut nedan.
http://vlt.se/asikt/debatt/1.2341201-rut-avdraget-ar-gratis-for-staten

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/svenskarna-vill-ha-kvar-rut-avdraget/

http://norrteljetidning.se/ledare/1.2591267-fi-vet-inget-om-hur-det-ar-pa-landsbygden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar