lördag 9 augusti 2014

Ian Waichtmeister ger Bert en galosch

1170px-Ian_Wachtmeister-740x430

Radarparet från Ny Demokrati har numera diametralt skilda uppfattningar om invandringen. – Bert vill tjäna pengar, så enkelt är det och han skulle inte klara av en debatt om svensk flyktingpolitik. Att debattera är inte hans grej direkt, säger Ian Wachtmeister till Samtiden.

- Folk går på mig och frågar vad Bert Karlsson håller på med. Jag säger att jag inte har något med honom att göra angående hans flyktingförläggningar, fortsätter Wachtmeister.

I en offentlig Facebookuppdatering förra veckan, som delats över 500 gånger och gillats av över 1 300, gick Ian Wachtmeister ut med sin kritik av Bert Karlssons bolag Jokarjo AB som omsatte 50 miljoner 2013.

Wachtmeister anser att Karlsson svikit de ideal som de båda stod för under Ny Demokratis tid i riksdagen 1991- 94. Han skriver:
Ny Demokratis slogan var Sunt Förnuft – Personlig frihet – Hänsyn till andra. Bert och jag körde envetet efter den modellen och presenterade ett realistiskt program som vann respekt (ja faktiskt!). men vilken slogan har du nu, Bert? – Inget förnuft – personlig berikning (de som tjänar på flyktingförläggningar) – utan hänsyn till andra (som betalar, dvs. det svenska folket).

Den förr invandringskritiske Bert Karlsson talar idag enligt Wachtmeister om barmhärtighet när han ordnar anläggningar åt Migrationsverket i all hast. Men det är vinstintresset som driver honom, liksom alla andra entreprenörer i asylmottagandebranschen.
– Det jag vänder mig emot är hyckleriet i branschen. Samma personer som å ena sidan säger till mig i förtroende att Sverige tar emot alldeles för många invandrare vill å andra sidan tjäna pengar på att hyra ut minsta lada till Migrationsverket, säger Wachtmeister.

Ian Wachtmeister oroar sig inte bara för asylmottagandet utan också för vilka religiösa grupper Sverige tar emot asylsökande ifrån.
– Som jag ser det kan det bli en kris, eller ett krig kanske man kan säga, mellan kristna och muslimer om detta får fortsätta, säger Wachtmeister och fortsätter:
– Att Alliansen och Reinfeldt rasar är inget mysterium utan en följd av saker som detta med invandringen och vår odugliga försvarsförmåga.
Samtiden har även sökt Bert Karlsson för en kommentar, men utan framgång.
Källa: http://www.samtiden.nu/2577/ian-ger-bert-en-galosch/

Jag beundrar Ian Wachtmeister, han är rak och säger sin mening, medan Ian är en hycklare som bara vill tjäna pengar.

Läs fakta på skattefria bidrag som vi skattebetalare får vara med att betala, samt andra skattefria förmåner som knappast någon skattebetalande svensk får
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Ullenhag menar att invandrare som fått arbete skall få behålla sina skattefria bidrag ändå, läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/02/03/ullenhag-invandrare-med-jobb-ska-fa-bidrag-anda/

Även invandrare som bott i Sverige i flera år och arbetar och betalar skatt anser att denna flyktingpolitik har totalt spårat ur och flera invandrare röstar på SD som de anser har den bästa politiken. Lyssna på några invandrare nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/
Lyssna på programmet uppdrag granskning om det utbredda SFI fusket och som verkligen bevisar att det finns invandrare som faktiskt inte vill ha ett arbete i Sverige och inte lärt sig språket trots flera år i Sverige och SFI. Bert Karlsson och Bengt Westerberg diskuterar i inlägget bland annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar