lördag 28 december 2013

Muslimska Brödraskapet terrorstämplas och har koppling till Islamiska förbundet i SvergeMuslimer i Vita huset i USA

Ett tag sedan detta diskuterades men aktuellt nu när man går ut med i SVT att muslimska brödraskapet terroriststämplats.

Läs nedanstående inlägg med intressanta fakta.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/06/20/muslimska-brodraskapet-i-egypten-och-i-obama-administration/

Jag undrar över varför inte politiker i Sverige granskar Islamiska förbundet som har kopplingar till nu terrorstämplade Muslimska brödraskapet ?

Enligt Nalin Pekgul så ljuger islamister för politiker i Sverige och säger något helt annat sedan, varför lyssnar inte politiker på henne som är insatt i detta?


Lyssna på henne i intervjun i Rapport i SVT enligt nedan.

Gå även in och läs om kritik mot Moderaterna angående den radikala islamisten som finns i försvarsutskottet i riksdagen och som ser upp till Al Quidas andlige ledare och varit ordförande i Islamiska förbundet före Omar Mustafa.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Muslimska brödraskapet hävdar att de har kopplingar till Islamiska förbundet i Sverige, men detta förnekar man inom förbundet, men jag hänvisar också till ordet som finns i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar Islam, läs nedanstående inlägg, som även innehåller verser ur koranen m.m.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/24/brodraskapssajt-havdar-koppling-till-islamiska-forbundet/


Muslimska brödraskapet bränner kyrkor m.m. Kristna dödas och förföljs av islamister i flera muslimska länder, inte bara judar är hatade. Läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/


Så här ser man på Sverige utomlands.

Vi ser ju utvecklingen i världen där fundamentalistiska islamister tar makten och dödas oliktänkande, fruktansvärt.. När skall våra politiker vakna?

Lyssna på ett par invandrare vad de tycker om nuvarande invandringspolitik i Sverige.
Utforska inlägg i samma kategori: Al QuidaAnnorlunda kvinnosynAntisemitismEnsamkommande flyktingarINVANDRING OCH INTEGRATIONISLAMISTISK FRISKOLAKRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLETKvinnomisshandelModeraternaMuslimska brödraskapetNalin PekgulOkatigoseratOmar MustafaPOLITIK,POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGERadikal islamist i försvarsutskottet för MRadikal islamist i MiljöpartietReinfeldt,SKOLVERKETYttrandefrihet
Taggar: 
You can comment below, or link to this permanent URL from your own site. Redigera detta inlägg.

Kommentera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar