fredag 10 augusti 2012

Asylsökande åtalad för våldtäkt på 13-årig flicka vid flyktingboende

Hur mycket skall vi tåla vi som betalar skatt för att vara vänliga och ta emot asylsökande unga män m.fl. samt anhöriginvandrare som vi skall försörja med våra skattepengar medan vår egen välfärd skärs ned mer och mer p.g.a. brist på pengar.
   
http://avpixlat.info/2012/08/10/asylsokande-atalad-for-valdtakt-pa-13-arig-flicka-vid-flyktingboende/
Nedan en video som visar vad bara en del av kostnaderna handlar om.
http://www.youtube.com/watch?v=NeCoiR0UZGc

Att synen på kvinnor är ju en helt annan när det gäller män från t.ex. muslimska länder är ju almänt känt.

Se nedanstående rapport från Brås egen statistik som numera inte nämns i media för rädslan att bli stämplad som rasist, men tydligen är sanningen rasistisk..??

I Brottsförebyggande Rådets rapport "Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2" framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.
I rapporten skrev Brå att det kan "konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status."

I Brå-rapporten "Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17" framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes.

 Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet.

I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.


 Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.


Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Nedan en video som visar hur en invandrare ser på kvinnor i Sverige.
http://www.youtube.com/watch?v=61FtkVxUj94&feature=player_embedded


Man är inte säker som kvinna att åka taxi längre och inte ens inom färdtjänst utan att man kan få bli utsatt för våldtäkt.

Jag anser detta är skrämmande.

Se nedanstående reportage angående våldtäkter inom taxi.

http://www.youtube.com/watch?v=vRp9FVdIVOo&feature=related

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar