söndag 5 februari 2012

PROBLEMEN I MALMÖ

Jag tittade på debatt i går kväll och kände mig illa till mods över denna passifisering av våldet i Malmö.

Varför kan inte politiker vakna och inse att det går inte att ta in tusentals med människor till landet utan ID handlingar och inte kunna bevisa sin egen ålder..eller egentligen varifrån de kommer, kan ju faktiskt vara kriminella som kommer hit .

Att Malmö Har jättemånga männsikor med annan kultur det vet ju alla…och att judar måste fly från Malmö för att de är trakkaserade av muslimer är också bekannt…

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=3207331

VARFÖR ANSES DET SOM RASITISKT ATT HA SYNPUNKTER PÅ EN ANNAN RELIGION?? SKALL MAN FÅ GÖRA HUR MAN VILL INOM BEGREPPET RELIGIONSFRIHET??



Myndigheterna tror på dem och inte ifrågasätter något om det är rätt det de säger… Det kan ju vara kriminella från andra länder som vill komma till Sverige där straffen är minimala för att begå brott…vad har de att vara rädd för?? Inget… Fängelserna är ju som en hotellvistelse i stället för straff…Datorer, gym, t.o.m. samlagsrum har jag hört talas om, samt kunna studera i fängelset och de får bättre mat än åldringar på sjukhem m.m. …de får dyrt betala för deras vård och får sämre mat…… SKRÄMMANDE.

 LÄS NEDAN OM PAPPAN TILL ETT MORDOFFER I MALMÖ.
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2698017/mordoffrets-pappa-rasar-mot-politikerna

Många invandrare röstar på SD och arbetar för dem, läs nedanstående artikel i tidningen Dagen.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=210197

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar