onsdag 24 september 2014

Norska Aftonbladet: Svenskene forstår ikke sin egen innvandring


fartyget
Sverige har Europas överlägset mest extrema invandring från tredje världen, samtidigt som myndigheterna gör allt för att mörklägga de sociala och ekonomiska kostnaderna för den förda politiken.

Läget börjar nu bli riktigt allvarligt, och även grannländerna har anledning till oro, varnar författaren och akademikern Elin Ørjasæter i Aftonbladets norska systertidning Aftenposten.

I Sverige är alla partier utom Sverigedemokraterna överens om att den invandringen till landet är ”lönsam”.

Men samtidigt har politikerna gjort allt som står i deras makt för att försvåra för forskare att kontrollera om påståendet verkligen stämmer, skriver Elin Ørjasæter i Aftenposten.

Exempelvis vägrar svenska SCB, till skillnad från sina motsvarigheter i grannländerna, att publicera uppgifter om hur invandrargrupper från olika regioner skiljer sig när det gäller utbildning och sysselsättning.
”Sug på den. Just sysselsättning och utbildning är de viktigaste uppgifterna om hur det faktiskt går för folk. Och lika viktigt: För att garantera välfärdsstatens fortlevnad måste vi kunna förutsäga ungefär hur stor del av befolkningen som kommer att arbeta vid en viss tidpunkt. Det kan inte svenskarna”, konstaterar Ørjasæter.

I Norge och Danmark, där myndigheterna redovisar just det typen av data, har man kommit fram till att det i första hand är invandringen från tredje världen som är problematisk. Men i Sverige slås alla invandrare samman i gruppen med ”utländsk bakgrund”, vilket gör det väldigt svårt att spå om hur olika typer av invandringsvågor påverkar välfärden.

En annan central fråga, hur olika invandrargrupper klarar sig i efterföljande generationer, mörkläggs också i den svenska statistiken.
”Hur det går med de efterkommande, invandrarnas barn, följs av forskningen både i Norge och Danmark. I Sverige registreras de som ‘inrikes födda’, det vill säga att etniska svenskar”, skriver Elin Ørjasæter.

Hon fruktar att det svenska invandringskaoset riskerar att drabba även grannländerna i framtiden.

”Sverige har den största invandringen från tredje världen och de mest liberala invandringspolitiken i Norden. En ansvarsfull regering skulle naturligtvis kombinera en sådan politik att följa utvecklingen så gott som möjligt. Men när Sverige kombinerar sin unika invandringspolitik med att också ha sämst kunskap om invandrare så bör vi som grannar vara oroliga.”

Norge och Danmark måste nu gå in och hjälpa svenskarna genom att sätta upp och finansiera en forskningsstiftelse som objektivt och utan skygglappar kan granska den svenska invandringspolitiken.
”Svenskarna behöver faktiskt hjälp. Avancerad ideologisk blockering gör dem oförmögna att hjälpa sig själva”, skriver Elin Ørjasæter i Aftenposten.
Referenser: http://www.friatider.se/norska-aftonbladet-sverige-beh-ver-hj-lp
http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Kronikk-Svenskene-forstar-ikke-sin-egen-innvandring-7715484.html#.VCDboAUhAaQ.twitter’
Inte konstigt att skatterna behöver höjas för att klara denna massinvandring som pågår och kommer fortsätta om Löfvén får bestämma.. Reinfeldt och Borg lämnade skutan Sverige innan hon sjönk och efterlämnar bekymmren till Löfvén som får det jobbigt nu.
Fridolin-Du-Betalar
Nedan fakta på olika skattefria bidrag och andra förmåner som betalas ut till alla som kommer hit, vem betalar, jo vi skattebetalare.
Sossarnas förslag, höj skatterna!
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/
Nedan jämförelse mellan våra grannländer när det gäller mottagande av asylsökande.
Inger retweetade
Juts73 @Juts73 · 20 sep
. Asylsökande i Norden, till och med augusti månad, i år.
Sverige 50175
Danmark 7890
Norge 7467
Finland 2105 #svpol

söndag 21 september 2014

Kent Ekeroth (SD) avslöjar SVT:s Christer Stenbergs påhitt & inkompetens


Detta är ju inte första gången som SVT rent ljuger om SD..Skrämmande av SVT som är skattefinansierat att göra på detta sätt..Och det är lika beklämmande när SVT sänder diskussioner där man bjudit in i princip enbart dem som ogillar SD, anser att det är inte demokrati att göra på detta sätt och att de får sitta och påstå att SD har dålig människosyn m.m. lögner.

Lyssna på även denna video där Kent Ekeroth berättar om vilket som hjälper flest flyktingar och varför.
Kostnader för ett ensamkommande flyktingbarn i Sverige kostar 1.900 kr per dygn Lyssna och läs mera i videon.

Jag menar att Stefan Löfén och övriga partiledare i alliansen och de rödgröna, avskyr tydligen 13 % av svenska folket och det innebär över 800 000 människor i Sverige som röstat på SD, däribland massor med invandrare från många olika länder som röstat på SD och däribland flera som arbetar för SD…Så detta med dålig människosyn kan man ju undra vilka som har?

SD kan tänka sig samarbeta med samtliga partier bara det är vettiga förslag de kommer med.

Bilden nedan är ju inte ordagrant vad Löfvén sagt, men egentligen så kan man ju tyda det på det sättet som bilden visar, då han t.o.m. vill hindra SD att få en vågmästarroll och som de har rätt till en vice talmanspost.. genom att säga så, menar ju Stefan Löfvén att han förkastar alla över 800 000 människor som röstat på SD.
sd-20
Lyssna på flera invandrare vad de anser om SD, invandring m.m. i nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/
Lyssna på vad nationalekonomen Tino Sanandaji anser om invandringen.

Nedan fakta på skattefria bidrag och andra skattefria förmåner för dem som kommer hit och som slipper betala skatt, men får ta del av den välfärd som vi skattebetalare betalat för.
                                         

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/
Socialdemokraterna har ju nära samarbete med islamister och det kan ju förklara varför de inte vill minska invandringen till nivå med övriga Europa..läs om detta nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/

                                   

fredag 12 september 2014

Birgita Ohlsson till Omar Mustafa: det här är ingen hysteri!



Agenda 2014-09-07. Ministern: Det här är ingen hysteri!

Det blev en stundtals hård ordväxling mellan demokratiminister Birgitta Ohlsson (FP) och Islamiska förbundets ordförande Omar Mustafa när de diskuterade hur man ska motverka att svenska ungdomar rekryteras av islamiska extremister och terrororgansiationer.
De båda möttes i Agendas studoio efter att ha sett reportaget om hur ungdomar i bland annat Göteborgs nordöstra förorter rekryteras till terrororganisationer.

Birgitta Ohlsson medgav att det varit problem med att få igång ett förebyggande arbete mot denna slags rekrytering. Men hon tryckte också på att det inte räcker med förebyggande arbete, utan det behövs också skarpare åtgärder.

– IS är den mest vidriga mördarorganisation som vi har sett de senaste åren,sade hon.
Mustafa: Hysteri efter 11 september

Omar Mustafa sade att efter 11 september-dåden så fanns det en rädsla för al-Qaida och en hysteri kring lagstiftningen som drabbade oskyldiga svenskar.
– Vi har krävt en sanningskommission om krig mot terrorism och terrorlagar men har inte sett till någon sådan, sade han.

– Det här är ingen hysteri! Just nu har vi ett 80-tal unga män som anslutit sig till IS och dessutom ett stort mörkertal. Det är en organisation som säljer flickor som sexslavar, som halshugger journalister, som mördar oliktänkande och kristna. Det är allvar och ingen hysteri, kontrade Birgitta Ohlsson.

– Det förebyggande arbetet är jätteviktigt men det här är det värsta vi ser just nu.

Men Omar Mustafa betonade att förebyggande insatser behövs.
– Vi jobbar dagligen med det. Vet ni i regeringen ens vad vi gör för arbete? undrade han.

Ohlsson: Rekrytering sker via moskéer
– Jag vet vad ni gör men jag vet också att det finns ett problem med att man kanske inte alltid är tillräckligt tydlig med att fördöma. I vårt land sker rekrytering ibland via moskéer, ibland via föreningar. Men det finns också organisationer som gjort ett fantastiskt arbete, som Somaliska riksförbundet, sade Birgitta Ohlsson.

Mustafa: Skrämmande underton
– Det är skrämmande signaler vi får genom demokratiministern. Vi bedriver dagligt arbete med att få folk att rösta och tro på demokratin. Men att ge signaler om att moskéerna har ett särskilt ansvar, beskylla dem för vad som pågår… Det finns en underton i debatten som är väldigt skrämmande, sade Omar Mustafa och menade att sådana uttalanden kan väcka islamofobi.

Ohlsson: Måste vara tydlig
– Jag känner mig trygg i att min regering har satsat kraftigast mot islamofobi. Men det här handlar om våldsbejakande islamistiska terrorister i vår värld som är ett stort hot. Då måste man vara tydlig, svarade Birgitta Ohlsson.
Publicerad:7 september 2014 – 22:55, Uppdaterad:7 september 2014 – 23:09
—————————————————————————————
Jag tycker Birgitta Olsson verkar förstå att det finns ingen demokrati i Islam.

Jag undrar om Omar Mustafa använder sig av ordet i koranen som ger muslimer rätt att ljuga bara det är till fördel för Islam.

Lyssna på Nalin Pekgul själv muslim men som anser att våra politiker är naiva som tror på radikala islamister när de säger att de är för demokrati…lyssna på henne i en intervju i Rapport på SVT i nedanstående inlägg som visar att Islamiska förbundet är kopplat till Muslimska brödraskapet som numera är terroriststämplat.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/24/brodraskapssajt-havdar-koppling-till-islamiska-forbundet/

Läs också om Socialdemokraternas nära samarbete med islamister.

http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/

I nedanstående inlägg kan ni läsa om både moderaten Waberi i försvarsutskottet i riksdagen som är radikal islamist och tidigare varit ordförande för Islamiska förbundet före Omar Mustafa. Läs också om Miljöpartiets Mehmet Kaplan som bjudit in kritiserad antisemtisk talare i riksdagen som även Omar Mustafa och Abderisak Waberi lyssnat på.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Lyssna på Richard Johanshof i debatt i riksdagen om Islam

Richard Johnshofs anförande i riksdagen om islam, mycket saklig och kunnig i sitt anförande.

torsdag 11 september 2014

EXPO - hängde ut Sverigedemokrat av misstag- tog fel på person

Nättidsskriften Expo idag beskyllde sverigedemokraten Lennart Johansson från Vislanda för att ha skrivit rasistiska kommentarer på sin Facebook, bland annat ”Släng lite sten på negrerna”. Men pekade ut fel Lennart Johansson.

– Vi har gjort ett allvarligt fel, säger Daniel Poohl, ansvarig utgivare.
På onsdagen publicerade den antirastiska nättidskriften Expo idag en artikel där Lennart Johansson (SD) från Vislanda i Alvesta kommun hölls ansvarig för en rad citat hämtade från vad tidskriften trodde var mannens Facebook-sida. Som en kommentar till en delad artikel från den högerextrema nättidskriften Nationell idag, med rubriken Flyktingförläggning attackerad i Arboga, skrev Lennart Johansson: ”Släng lite sten på negrerna. sen är det fritt fram för övrig brottslighet i länet :)”.

Smålandsposten undersökte saken närmare och fann då att Facebook-profilen tillhörde en annan Lennart Johansson, bosatt utanför Kronoberg.

– Vi har felaktigt pekat ut en person för att ha skrivit rasistiska saker på Facebook, medger Expo idags ansvarige utgivare Daniel Poohl efter att Smålandsposten uppmärksammat honom på misstaget.
– Vi är uppriktigt ledsna för detta, säger han.

Expo idag har nyligen publicerat en större granskning av hur väl sverigedemokratiska kandidater följer nolltoleransen, genom att studera deras aktiviteter på sociala medier. Många personer deltog i granskningen. Nättidskriften har haft ”strikta riktlinjer” för kontroller innan den namnpublicerat men något gick alltså fel.

– Jag som ansvarig utgivare har brustit. Jag har utgått från att riktlinjerna har följts. Men det har de inte gjort. Vi har blandat ihop den här personen med en annan.
Hur kunde förväxlingen ske?

– Jag kan tänka mig att man blandat ihop var de olika ställena de bor på ligger helt enkelt, säger han.

– Nu ska vi kontakta sverigedemokraten i Vislanda och be om ursäkt, ta bort artikeln och be om ursäkt på hemsidan.
Daniel Poohl menar att tidningen är noggrann innan den hänger ut personer med namn och alltid försöker kontakta personen först. När tidskriften väl fick kontakt med Lennart Johansson avböjde han att kommentera varför de inte fattade någon misstanke om att något var fel, enligt Poohl. Nu ska rutinerna ses över.
Lennart Johansson, han i Vislanda altså, har tagit uppståndelsen med ro.
– Visserligen är jag med i SD men det är ju fel person de refererat till. Och jag har fått en ursäkt av Expo, säger han.

Referenser:http://www.smp.se/nyheter/valaret2014/sverigedemokrat-felaktigt-utpekad-som-nathatare%284444479%29.gm
http://www.friatider.se/expo-h-ngde-ut-fel-person
Undrar om inte Expo har annat för sig än att lägga ned massor med tid på att försöka leta upp något som kan vara till nackdel för SD..Jag anser att detta skulle skrivas om i Expressen eller Aftonbladet som också lägger ned tid på att leta efter fel som eventuellt SD medarbetare gjort..Men de glömmer bort att kontrollera andra partiers medarbetares fel och brister.
Jag vill påminna om hur det var i valstugorna i uppdrag granskning, där det var flera hycklande politiker som verkligen sa något annat när de inte trodde de var filmade.

Läs även detta om Expos finansiär och Postkodslotteriet.
http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2014/01/expo-finansiar-utreds-nu-backar.html

Tal till President Obama från f.d. muslim



Jag reagerade på Obamas tal på TV i dag, då han menar att IS inte har med religionen Islam att göra och att det inte existerar en religion som uppmanar till att döda oliktänkande. Jag börjar undra om Obama stödjer Islam?
Lyssna noga på detta tal, antingen vet inte Obama något om islam trots att hans släkt är muslimer eller så vill han skydda Islam??

Lyssna också på denna video där Obama talar.

Vad skall man tro egentligen??
Använder Obama ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar Islam?

Läs verser i koranen nedan och även förklaring på ordet i koranen som ger muslimer rätt att ljuga bara det gagnar Islam.
Taqiyya
En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.
Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.

“Three Things About Islam” på Youtube.
Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.
http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN
Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)

Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)
Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)


När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)

Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)

Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor.

Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.

(Surah 47:4-6; fördjupning)
Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005
Läs även detta.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/04/19/konverterade-till-kristendom-dodshotas-av-muslimer-i-sverige/

torsdag 4 september 2014

MONA WALTER - ULLENHAG ,VI ÄR INTE ISLAMOFOBER-VI ÄR RÄDD AV ISLAM




Lyssna nedan på Richard Johnshofs anförande i riksdagen om Islam.

Ytterligare anförande av Richard Johnshof i debatten om Islam.

Ullenhag menar att det är Islamofobi att ha synpunkter på religionen Islam.
Läs detta.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/07/20/mer-an-en-myt-erik-ullenhag/http://ladycobra.wordpress.com/2014/07/20/mer-an-en-myt-erik-ullenhag/

Islamister infiltrerar sig i politiken i Sverige och flera finns i riksdagen och vill naturligtvis få tillfälle ändra på lagar och islaminisera Sverige mer och mer.

Se denna video som handlar om en islamistisk friskola i Norge.
Abdirisak Waberi. var tidigare ordförande för Islamiska Förbundet. Han tar inte avstånd från al-Qaidas andlige ledare Youssef al-Qaradawi, som Waberi anser kan islam bättre än han själv. Nu arbetar Waberi i Försvarsutskottet i riksdagen för moderaterna.
I Islamiska Förbundet ingår Sveriges Islamiska Skolor. Reportern Evin Rubar har berättat hur de tolv muslimska friskolorna i Sverige används för att islamisera eleverna i islamistisk inriktning. Det vanligaste är att svenska muslimska friskolor ingår i Sveriges Islamiska Skolor, där Abdirisak Waberi är ordförande.
Waberi har också varit rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg. Waberi varnar för dans mellan könen och all annan musik än klassisk. Han vill ha islamiska regler som segregerar pojkar och flickor i muslimska friskolor.
Nedan intervju med Waberi.
Lyssna på intervju med honom i nedanstående videolänk.
Nedan länkar som berör honom då han tidigare varit rektor för islamistiska friskolan Römosseskolan i Göteborg..