fredag 31 januari 2014

Ensamkommande skapar arbetstillfällen i Nora


Sossarnas förslag, höj skatterna! 

En anställd per ”ensamkommande flyktingbarn”. Så ser personaltätheten ut när Nora kommun gör affärer med Migrationsverket.

Totalt kommer boendet ha plats för 18 ensamkommande – vilket i sin tur innebär att 16-18 nya arbetstillfällen ”skapas” för personer som ska arbeta heltid med att passa upp på männen, rapporterar Nerikes Allehanda. Boendet kommer att ha dygnet runt-bemanning.

Det rör sig om vuxna och unga vuxna män från tredje världen vars familjer betalat hundratusentals kronor till människosmugglare för att de ska kunna ta sig till Sverige, uppge sig vara under 18 år och därmed säkra uppehållstillstånd för hela familjen
Referenser; http://na.se/nyheter/nora/1.2363885-fortfarande-oklart-med-boende
http://www.friatider.se/ensamkommande-skapar-arbetstillfallen-i-nora

Jag anser att fler anställda inom äldrevården och sjukvården borde prioriteras, åldringar har inte sådan uppassning som dessa ensamkommande unga män.

Äldre får i många fall inte komma ut i friska luften för det inte finns resurser till detta inom vården i brist på personal. Men det är inte så viktigt att ge våra äldre som snällt betalat sin skatt, bra vård, för det är viktigare att ge bra service till dessa ensamkommande unga männen. som troligen kommer från rika familjer som har råd att betala för människosmugglare som kostar hundratusentals kronor per person.


De kanske har haft hembiträde i sina hem och är van med uppassning.
Nedan fakta på olika skattefria bidrag som våra nyanlända kan få.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Se Uppdrag granskning om SFI fusket i Sverige som är utbrett.

Lyssna på nationalekonomen Tino Sanandaji om invandring och mångkulturism.


Se även denna video som handlar om Växjö som köpt modulhus för miljoner till ensamkommande.

torsdag 30 januari 2014

Socialdemokraterna i nära samarbete med islamister


picture881830
Den finska konvertiten Helena Benaouda är ordförande i Sveriges muslimska råd. (Foto: Holger Motzkau/CC-BY-SA)

Socialdemokraterna har en hemlig överenskommelse med en islamistisk organisation om att arbeta för att kvotera in muslimer på politiska positioner, skriver Expressen. (Läs hela artikeln i Expressen)
http://www.expressen.se/nyheter/beviset-s-lovar-att-samarbeta-med-smr/

När S-veteranen Carina Hägg petades från Socialdemokraternas riksdagslista hävdade hon själv att det berodde på att hon varit kritisk till partiets samröre med Islamiska förbundet och dess ordförande Omar Mustafa.

Påståendet avfärdades som en konspirationsteori, men nu avslöjar Expressen att Socialdemokraterna verkligen har ett nära samarbete med en annan stor islamistisk organisation – Sveriges muslimska råd, SMR.

Enligt dokument som tidningen tagit del av slöt den tidigare kristna S-föreningen Tro och solidaritet så tidigt som 1999 ett avtal med SMR om att ”aktivt föra fram muslimer” för olika typer av politiska uppdrag. I dokumenten åtar sig Socialdemokraterna dessutom att driva igenom olika politiska frågor för islamisternas räkning, som att införa statliga imamutbildningar och muslimska helgdagar.


Ordförande för SMR var vid tiden för avtalet Mahmoud Aldebe (C), som öppet förespråkar att Sverige ska införa sharialagar. Den nuvarande ordföranden, Helena Benaouda, har kopplingar till muslimska terrorister.


Enligt Carina Hägg visar dokumenten att hennes misstankar stämmer.
– Socialdemokraternas samarbete med islamister handlar om makt, den politiska dagordningen och mandat. Jag är oerhört glad att avtalet avslöjats. Det visar samtidigt att grunden till varför jag sparkas var en lögn, säger Hägg till Expressen.
Källa: http://www.friatider.se/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister

Nedan lite fakta om Muslimska brödraskapet med kopplingar till Islamiska förbundet i Sverige.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/28/brodraskapet-kopplat-till-islamiska-forbundet-i-sverige-stamplat-som-terrororganisation/

Varför lyssnar inte Stefan Löfven på vad Nalin Pekgul har att säga, hon är en modig kvinna som vågar säga sanningen, precis som Carina Hägg som blivit utesluten bara för hon talar sanning..SKRÄMMANDE UTVECKLING I SVERIGE!

Läs också om kritik mot Reinfeldt angående radikala islamisten Abderisak Waberi som ser upp till Al Quidas andlige ledare och sitter i försvarsutskottet i riksdagen. Läs också på förklaringen på ordet i Koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar Islam, samt flera verser ur Koranen och videos bl.a. intervju med moderaten Waberi, samt videos som visar vad Muslimska förbundet har för avsikter med Europa. Även video på hur stening går till under dessa hemska Sharialagar och intervju med en Iransk kvinna som berättar vad hon varit med om i sitt hemland som hon flytt från.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/
Lyssna på ett anförande i riksdagen om Islam.

Se dessa videos som visar hur långt islaminiseringen gått i England.

onsdag 29 januari 2014

Västerås köper villor till asylsökare


picture335394-500x306
Trots den svåra bostadsbristen har Västerås kommun beslutat sig för att köpa in villor och bostadsrätter till asylsökare och hemlösa, rapporterar VLT.
http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.2356570-bostadsratt-ny-losning-for-hemlosa

Kommunen tillhandahåller varje år 120 hyreslägenheter för ändamålet, men nu har behovet ökat. Därför ska tio fastigheter köpas till hemlösa samtidigt som sju till tio fastigheter blir boende för asylsökare.

– Vi är medvetna om att det råder brist på hyresrätter i Västerås och att konkurrensen om de som finns är stor, men vi har ändå ambitionen att försöka klara vårt mål, säger Staffan Jansson (S), ordförande i Individ- och familjenämnden, till VLT.

Källa: http://www.friatider.se/vasteras-koper-villor-till-asylsokare

                                         

LÄS ÄVEN DETTA SOM VISAR ATT SVENSKAR ÄR INTE RASISTER ENLIGT EN INVANDRARE, SAMT LYSSNA VAD INVANDRARE SÄGER I NEDANSTÅENDE VIDEOS I INLÄGGET M.M. INTRESSANT LÄSNING.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/26/zulmay-afzali-manga-invandrare-hatar-svenskar/

måndag 27 januari 2014

Med kärleken som vapen mot hedersvåldet

karleken-blev-mitt-vapen

Hon är den kurdiska adelsflickan som ville vara fri och valde att gå sin egen väg. För det fick hon betala ett högt pris. I dag driver Soheila Fors tre tehus för kvinnor, där invandrarkvinnors isolering bryts och de får hjälp att komma in i samhället.

Soheila Fors har precis blivit intervjuad av en kvällstidning när vi ses i Gamla stan i Stockholm. På väg till lunchrestaurangen utväxlar vi några artighetsfraser och hon berättar att hon just nu skriver en saga på kurdiska, med Pippi Långstrump som inspirationskälla.

Mer om Pippi strax. Det dröjer inte länge förrän allvaret infinner sig. Jag säger något om att hon är en väldigt aktiv person. Hon svarar snabbt att hon måste vara det, att ”det handlar om att rädda liv”.


I dag onsdag släpper Soheila Fors den självbiografiska boken Kär­leken blev mitt vapen (Libris förlag). Där får vi läsa om uppväxten i den kurdiska delen av Iran, om att vara en pojkflicka i en kultur där hon förväntades bära kjol och lära sig sy, om att bli en skam för släkten och om resan till upprättad värdighet och frihet i Sverige.
Soheila Fors märkte tidigt att pojkar och flickor i hennes uppväxtmiljö fick olika möjligheter.

– I min kultur sågs pojkarna ofta som prinsar, medan flickorna sågs som dörrmattor. Jag undrade varför det var så. Jag fick inte simma eller cykla eftersom jag var flicka. Därför försökte jag klä mig som en pojke och jag klippte håret kort.

Hennes pappa var en högt aktad klanledare – en emir – och familjen betjänades ständigt av tjänstefolk (en person hade till uppgift att alltid hålla teet kokande) i det palats familjen bodde i.

När hon var nio år fick hon sin första Pippi Långstrump-bok av sin västligt orienterade pappa. Och det var precis så här Soheila kände sig. Modig, stark och självständig, som Pippi.

– Pappa ville uppfostra mig till att vara en fri kvinna. Men mamma ville uppfostra mig traditionellt, hon hade svårt för mig, säger Soheila.
Den lydiga och timida flicka som hennes mamma gärna ville se, var inte alls den Soheila var eller ville bli.

Som tonåring var hennes öde att giftas bort till en priviligierad man, kanske en kusin, som familjen utvalde. Men Soheila vägrade. I stället gifte hon sig på eget bevåg med en man som hon hade förälskat sig i och som hade lovat henne ett romantiskt liv vid havet.

– Jag var ute efter ärlighet och kärlek, men det visade sig att han inte var rätt person. Han var falsk.

Chocken var total när Soheila efter vigseln upptäckte att mannen bodde hos sina föräldrar – och att hon nu betraktades som deras tjänare. I den nya familjen utsattes Soheila för både fysisk och psykisk misshandel. Om hon skiljde sig skulle hon mista vårdnaden av de två barn paret hade hunnit få.

– Och jag kunde inte komma tillbaka till min egen familj, eftersom jag hade gift mig mot deras vilja och blivit en skam för släkten, säger hon.

Hennes pappa, den enda person som Soheila under uppväxten kände sig förstådd av, kunde inte hjälpa henne. Han satt i ett ökänt fängelse, eftersom hans popularitet hos den kurdiska befolkningen gjorde att regimen uppfattade honom som ett hot.

För att göra en lång berättelse kort: Soheilas man flyttade till Sverige i början av 1990-talet, hon och de två barnen kom några år senare. I Pippis land skulle friheten vara total, tänkte Soheila. Men även här fortsatte misshandeln och så småningom var skilsmässan ett faktum.

 Ensamheten och den sociala isoleringen i det nya landet bidrog till att hon mådde psykiskt dåligt. Hon medicinerades hårt, vikten sjönk till 35 kilo och vid ett tillfälle försökte hon ta sitt liv. Socialen skickade henne tillbaka till Iran, i hopp om att hon skulle må bättre där. Det gjorde hon inte.

Så en natt hände något som skulle förändra henne i grunden. Soheila vaknade och såg Jesus sitta några meter ifrån henne.

– Som barn tvingades vi alltid att tillbe Gud av fruktan. Jag hatade religion. Men nu såg jag Jesus som satt där på en kudde. Jag blev så uppfylld av det, det var så verkligt. Han sa: ”Du kommer att lära känna mig med hjärtat och inte med munnen”. Och det har jag gjort, jag älskar honom.


Bitterheten, smärtorna, hatet, allt det där tog han bort, säger Soheila.
– För mig blev ordet verkligen kött. Han pratade inte bara, han gjorde saker. Han gav mig ett nytt hjärta, fullt av kärlek till alla.

Sedan femton år tillbaka är hon gift med Kjell Fors. För tre år sedan startade de det som förmodligen är världens första tehus för kvinnor, i Karlskoga.

– Resan till väst är i själva verket många resor. Många invandrare kommer med ett mentalt bagage som innebär att världsbilden, samhällstänket och familjens roll skiljer sig mycket från det vi har här.
Tehuset, som i dag finns på tre orter, blir en brygga in i det svenska samhället för invandrarkvinnor som i vissa fall annars inte tillåts vistas i offentliga miljöer utan sina män.

– Många blir friska från psykiska besvär när de kommer till tehuset och deras isolering bryts, säger Soheila Fors, och tillägger att Arbetsförmedlingen har köpt 15 rehabiliteringsplatser på tehusen, som erbjuder kurser i svenska, pysselrum, ett bageri och ett gym bland annat.

– Psykologer har besökt oss för att undersöka min metod. Men jag säger att jag inte har någon metod, jag har bara läst till undersköterska.

Men vad är hemligheten, om du inte har någon metod?
– Kärlek. Att du ser andra människor, att du respekterar dem. Vi diskuterar inte religion, vi tar hand om varandra. Jag gillar inte att bara prata om min tro och dela ut affischer, jag vill göra saker.
Vad betyder tron för dig i det du gör?

– Det är den som ger mig inspiration och kraft. Tron och kärleken måste alltid leda till handling. Kärleken pratar inte bara, kärleken gör saker. Genom mina gärningar vill jag alltid tala om att Kristus är kärlek.

Soheila Fors föreläser ofta om hedersrelaterad brottslighet, och hon menar att samhället behöver bli bättre på att uppfatta signalerna som tyder på att en person lever under hedersrestriktioner.

– I Sverige finns det enligt Ungdomsstyrelsen 70 000 personer mellan 16 och 25 år som inte får gifta sig med vem de vill, säger hon.
Soheila Fors har konkreta förslag på politiska åtgärder för att motverka hedersvåld och hjälpa dem som drabbas.

Det handlar bland annat om att utbilda all vård- och skolpersonal om hederskulturen, att ställa språkkrav och krav på kulturförståelse när invandrare kommer till Sverige.

– Vi behöver ha en sund integrationspolitik som hjälper dem som kommer hit att förstå de värderingar vi har här, säger hon.
Att den typen av krav kan uppfattas som kontroversiella, avfärdar hon bestämt.

– Jag ser tolvåringar som blivit bortgifta, kvinnor som hängts i taket, som bränts vid ett element. I Sverige. Det handlar inte om rasism, utan om att skydda demokratin, säger hon.

Förutom de tre tehusen har Soheila Fors initierat det skyddade boendet Saras hus med 43 rum, där kvinnor, barn och unga män som tvingats fly från misshandel i hemmet kan få en fristad.

Hon har två gånger blivit inbjuden till middag med kungaparet på Stockholms slott, hon har blivit nominerad till Krist­demo­kraternas partistyrelse och i valet i höst kandiderar hon till riksdagen för samma parti. Efter vår intervju är det just riksdagshuset hon skyndar i väg till, för att inte bli sen till en föreläsning hon ska hålla.


Inspirationen till den kurdiska saga hon just nu skriver på är visserligen Pippi. Men lika mycket är det nog också Soheila Fors själv.
Referens: http://www.varldenidag.se/nyhet/2014/01/08/Med-karleken-som-vapen-mot-hedersvaldet/

Jag beundrar denna kvinna och alla kvinnor som visar mod att säga vad de tycker.

Lyssna till en annan kvinna från Iran som är välutbildad och som nu bor i Sverige, hon berättar vad hon anser om religionen som hon nu övergivit och om kvinnans ställning inom Islam, skakande berättelse.

Jag anser att det hjälper inte med endast lagar som förbjuder hedersmord och hedersvåld, barnäktenskap och tvångsgifte eller hustrumisshandel, våldtäkter m.m.

Straffen i dag är ju minimala och avskräcker inte. Jag anser att det bör bli starkare åtgärder. Samhället måste säga ifrån att om man vill vara i Sverige så skall man rätta sig efter svenska lagar och ordning, annars bör det bli utvisning.

 Om vi inte ställer krav på de som skall bo här, så kommer ju deras sedvänjor att fortsätta med hedersvåld, mord, tvångsgifte, barnäktenskap m.m.som finns i vissa kulturer.

Vi hjälper ju inte alla utsatta kvinnor med att tollerera en kultur som förtrycker kvinnor i Sverige.

Många kvinnor törs ju inte berätta hur de har det, p.g.a. hotet om hedersvåld. Nu är det inte bara kvinnor som är utsatta även unga pojkar blir ju utsatta för hedersvåld om de t.ex. är homosexuella och tvångsgifte förekommer även bland unga män.

Richard Johnshofs anförande om Islam i riksdagen som är fantastiskt bra. Lyssna på ett mycket sakligt anförande.

Radikala islamister och antisemiter finns i riksdagen i flera partier. Läs kritik mot Reinfeldt från moderat politiker nedan samt läs flera verser ur koranen och lyssna på moderaternas radikala islamist som ser upp till Al Quidas andlige ledare och
arbetar i försvarsutskottet i riksdagen. Lyssna även på flera videos om muslimska brödraskapet och som har kopplingar till Islamiska förbundet i Sverige där Abderisak Waberi varit ordförande före Omar Mustafa. Läs också om Miljöpartiets Mehmeth Kaplan nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/
Vill vi ha samma utveckling som i England och fler länder inom EU. Se denna video.

Nedan berättar en man om hur han funnit Jesus och lämnat sin tidigare religion.

söndag 26 januari 2014

Dansk Folkeparti vill stoppa muslimsk invandring


Invandringskritiska Dansk Folkeparti vill ha ett totalstopp för muslimsk invandring. Förslaget väcker protester från flera andra danska partier.

Det har blivit dags att sätta stopp för den muslimska invandringen, säger flera tunga talesmän för Dansk Folkeparti, enligt Berlingske.
Partiets försvarspolitiska talesman Marie Krarup skriver på sin blogg att ”den muslimska minoritetens storlek i Danmark bör begränsas”.


– Det har varit problem med integrationen [av invandrare] från en rad muslimska länder. Jag menar därför att det är en god idé att sätta stopp, tills man har lyckats lösa problemen, säger ytterligare en företrädare för Dansk Folkeparti, Anders Vistisen.

En annan befattningshavare inom partiet, Holger Gorm som är vice borgmästare i Vejle, beskriver Dansk Folkeparti som ”antimuslimskt”.
– Vi skulle kunna börja med att införa ordentlig gränskontroll, så vi kan få dem att vända tillbaka vid gränsen så fort de kommer, säger han till Berlingske.

Samtliga andra borgerliga partier i Danmark har starkt tagit avstånd från Dansk Folkepartis syn på muslimsk invandring.

Referenser:http://www.b.dk/politiko/dfere-skaerper-den-muslim-kritiske-profil#
http://www.friatider.se/dansk-folkeparti-vill-stoppa-muslimsk-invandring
Se hur det blivit i England, se dessa videos.


Richard Johsnhofs anförande i riksdagen om religionen Islam som han vet mycket om, lyssna nedan.

Lyssna på Nalin Pekgul i en intervju i SVT Rapport, mycket bra talat! Tyvärr här man inte henne ofta nu på TV, hon har ju mött starkt motstånd från moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet och Omar Mustafa som nu är ordförande för Islamiska förbundet efter Abderisak Waberi. Miljöpartiet har även en radikal islamist Mehmeth kaplan i riksdagen.

Nedan kan ni läsa om kritik mot Reinfeldt angående Waberi, samt lyssna på videos om muslimska brödraskapet som är kopplat till Islamiska förbundet där Omar Mustafa är ordförande efter Waberi. Muslimska Brädraskapet är ju nu stämplats som terrororganisation.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Läs även nedanstående inlägg som är mycket intressant.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/26/zulmay-afzali-manga-invandrare-hatar-svenskar/

President Hollande vill förbjuda antisemitisk komiker


President Hollande Frankrike

Nu blandar sig Frankrikes omstridde president François Hollande i debatten om den antisionistiske komikern Dieudonné, rapporterar AFP. Enligt Hollande, som leder det franska Socialistpartiet, bör landets kommuner helt enkelt förbjuda komikern från att uppträda.
Dieudonné har fällts flera gånger för ”förolämpning av Förintelsens offer” och dömts till böter.

Han kandiderar för närvarande till Europaparlamentet för sitt eget parti ”Antisionistiska listan” som stöds av många antisemitiska och arabiska grupperingar.

Under valrörelsen till Europaparlamentsvalet 2009 började Dieudonné använda en gest som kallas quenelle. Enligt judiska grupper i Frankrike är gesten en direkt hyllning till Tysklands historiske ledare Adolf Hitler och dennes parti NSDAP, vilket föranlett franska myndigheter att utreda om gesten kan förbjudas.


I slutet av december firade den legendariske franske landslagsspelaren i fotboll Nicolas Anelka ett mål med att göra gesten, vilket lede till häftig kritik från den franska regeringen.
Referens: http://www.friatider.se/hollande-vill-forbjuda-antisemitisk-komiker

Frankrike har problem med integration, det visar nedanstående videos som är nyhetsreportage från CBN News.


Vi har flera antisemiter i riksdagen i Sverige och det verkar som inte andra politiker bryr sig om detta, så motsättningar i Sverige kommer säkerligen att öka.

Nedan finns att läsa om kritik mot Reinfeldt för att ha en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen som också varit med och lyssnat på en kritiserad känd judehatare som Omar Mustafa och Mehmet Kaplan MP tydligen bjudit in att tala i riksdagen.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/
Läs också nedanstående inlägg med flera videos i inlägget.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/26/manga-invandrare-hatar-svenskar/

Zulmay Afzali: ”Många invandrare hatar svenskar”


Zulmay-Afzali-96_1125906b

Foto SvD ZULMAY AFZALI
Zulmay Afzali bor i Sverige och är tidigare statsanställd i Afghanistan. I en artikel i SvD
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/nej-svenskarna-ar-inte-rasister_8930490.svd
skriver han nu om hur många invandrare som han träffat utgår ifrån att svenskar är rasister, och att de bär på ett hat och förakt mot den ljushyade folkgruppen.

Själv konstaterar dock Zulmay Afzali att han efter tre år i landet än så länge inte har mött något som kommer i närheten av rasism bland svenskar.

”Däremot är det tyvärr flera av mina landsmän och andra som invandrat som bär hat och förakt i sina hjärtan mot svenskar och som inte vill anpassa sig och integreras i det land som gett dem möjligheter”, skriver han och fortsätter:

”Om de får sina pengar från Socialbyrån en dag för sent kallar de det rasism. När busschauffören ber dem visa sina biljetter är han rasist. Om läkaren inte ger dem de mediciner de vill ha så är läkaren rasist. Och så vidare.”

”Självutplånande” folkgrupp

Afzali avråder svenska folket från att låta den nuvarande slappa asylhanteringen fortgå och rekommenderar en striktare och tydligare tillämpning av reglerna. Han varnar också svenskarna för att fortsätta att stillatigande acceptera hur invandrare lättvindigt kallar dem för rasister.


”Annars blir de gisslan i sitt eget land och föraktet för dem riskerar att växa hos asylinvandrade. De flesta är från sina hemländer vana vid att myndighetspersoner och lärare är auktoriteter, inte närmast självutplånande, vilket många av oss ofta möter här”, skriver Zulmay Afzali i SvD.


Samtidigt förändras Sverige i rask takt mot en framtid där svenskarna är i minoritet i det som tidigare var deras land. I åldersgruppen 0–44 år är var tredje person en invandrare, enligt siffror från SCB som Fria Tider skrev om i oktober.

 De största grupperna som just nu kommer till Sverige är araber, afrikaner, romer och afghaner.


Enligt norska HRS kommer svenskar att bli minoritet i Sverige år 2049.

Zulmay Afsali skriver i SvD nedanstående:

-Nu har jag bott tre år i Sverige och har en helt annan bild av svenskar än de flesta asylinvandrare som jag träffar och pratar med har. Sedan ett år har jag ett bra jobb som lärare och försörjer mig själv. Från min första dag i en sfi-klass med svenska lärare, på resor med bussar och tåg, i butiker och på caféer, hos svenska familjer som jag lärt känna – överallt har jag observerat hur svenskar beter sig. Hittills har jag inte en enda gång mött något som kommer i närheten av rasism bland svenskar.
–Däremot är det tyvärr flera av mina landsmän och andra som invandrat som bär hat och förakt i sina hjärtan mot svenskar och som inte vill anpassa sig och integreras i det land som gett dem möjligheter. Om de får sina pengar från Socialbyrån en dag för sent kallar de det rasism. När busschauffören ber dem visa sina biljetter är han rasist. Om läkaren inte ger dem de mediciner de vill ha så är läkaren rasist. Och så vidare.

Den svenska asylhanteringen måste bli strikt, tydlig och rättssäker och svenskarna bör inte acceptera att lättvindigt kallas rasister. Annars blir de gisslan i sitt eget land och föraktet för dem riskerar att växa hos de asylinvandrade. De flesta är från sina hemländer vana vid att myndighetspersoner och lärare är auktoriteter, inte närmast självutplånande, vilket många av oss ofta möter här.


Den svenska vänligheten, sådan den uttrycks i systemen kring asylhanteringen och integrationen av människor som beviljats asyl eller uppehållstillstånd i Sverige, gör många nyanlända förvirrade och skapar en dålig grund att bygga ömsesidig tillit och respekt på.
Zulmay Afzali är före detta regeringstjänsteman i Afghanistan, flykting i Sverige sedan tre år, lärare och författare. mummelforlaget@comhem.se

Referenser: http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/nej-svenskarna-ar-inte-rasister_8930490.svd

http://www.friatider.se/afghansk-skribent-manga-invandrare-hatar-svenskar

Verkar som det är bara invandrare i Sverige som vågar prata klarspråk om denna utbytande av oss svenskar som sker genom denna massiva invandring som är större än i andra Europeiska länder.

Lyssna på Nalin Pekgul i interju i SVT Rapport, hon menar att kriget i Syren förflyttas till Sverige m.m. intressant som hon pratar om.. Även om ni läsare inte är socialdemokrater så lyssna på denna intervju, beundransvärt mod hon visar att prata klarspråk.

Lyssna även på nationalekonomen Tino Sanandaji om massinvandring och mångkulturen.

Nedan kan ni lyssna på två invandrare som har synpunkter på dagens Sverige.
Lyssna på dessa videos som är inspelningar av samtal till Ring P1 SR, 2 invandrare säger vad de tycker om invandringen



Tror också detta med dessa skattefria bidrag som betalas ut till nyanlända och andra förmåner som är skattefria spelar in att många reagerar därför pengarna för detta tas ju av skattebetalarnas pengar och det retar många och hur skall detta kunna fortsätta år efter år och det bara kommer fler och fler till vårt land, till slut så blir det ebb i statens finanser. Läs fakta nedan på dessa bidrag m.m.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/
Lyssna på programmet Uppdrag granskning angående SFI fusket som är utbrett och det är ju märkligt att detta kan förekomma och jag förundras över attityden som dessa två kvinnor som intervjuades att de helt enkelt inte vill arbeta och att de efter flera år i Sverige inte kan ett ord Svenska.

Läs även detta inlägg som visar att invandrare gillar SD som kanske inte många trott.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/
Om dessa annonser
Occasionally, some of your visitors may see an advertisement here.
Tell me more | Dismiss this message

fredag 24 januari 2014

Här läxar Reinfeldt upp Cameron om invandringen



Fredrik Reinfeldt väcker uppmärksamhet som den mest radikala invandringsförespråkaren bland de europeiska makthavarna på Världsekonomiskt Forum i Davos.

Under en paneldebatt på torsdagen gick Reinfeldt till attack mot Storbritanniens premiärminister David Cameron, som efter att ha pressats av väljarna nu förespråkar en mer restriktiv invandringspolitik inom EU.

– Till skillnad från Storbritannien tog Sverige beslutet att avstå från övergångsregler för medborgare från Rumänien och Bulgarien och vi har inte sett några av de negativa effekter som det hänvisas till i den brittiska debatten, påstod Fredrik Reinfeldt.

Så sent som förra veckan rapporterade bland annat SVT:s regionalnyheter ABC att ett trettiotal kåkstäder som tillsammans kan rymma tusentals tiggare från Rumänien har växt upp kring Stockholm.

Räddar välfärden Enligt den svenske statsministern måste invandringen istället öka ännu mer. Stora delar av den växande befolkningen i tredje världen måste komma till Sverige och Europa och ”integreras”, hävdar han.

– En stor del av de nya arbetstillfällena i Sverige går till utlandsfödda. De ger oss de resurser som krävs för att upprätthålla välfärdsambitionerna, sa Reinfeldt under debatten.

Källa: http://www.friatider.se/reinfeldt-forsokte-laxa-upp-cameron
Jag börjar undra om Reinfeldt snart konverterar till Islam . Läs kritik mot honom nedan. Verkar det som att islamister integrerats till svenska sedvänjor när man hör på moderaternas egen islamist i försvarsutskottet?
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Läs också fakta på skattefria bidrag som skattebetalare tvingas betala för våra nyanlända.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Se hur långt islaminiseringen gått i England, snart lika här. Lyssna och vakna.

onsdag 22 januari 2014

Ensamkommande flyktingbarn åtalas för gruppvåldtäkt inför publik


Under tisdagen inleddes rättegången mot tre invandrarmän i Kumla som åtalas för grov våldtäkt mot barn.

Männen, som är i 20-årsåldern, ska tillsammans med ytterligare en oidentifierad person ha gruppvåldtagit en 14-årig flicka i november – medan flera andra personer tittade på.

Brottet ägde rum i en lägenhet i Kumla som socialtjänsten hyrde och där två av gärningsmännen bor.
Den yngste av de misstänkta kom till Sverige som ”ensamkommande flyktingbarn” från Irak.

Flickans målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz säger till Nerikes Allehanda att männen drogade flickan med sprit och hasch innan de gav sig på henne oralt och vaginalt. Efter händelsen har hon drabbats av ett ”omfattande psykiskt lidande” och mår väldigt dåligt.

Enligt åtalet är brottet att anse som grovt eftersom flera personer förgripit sig på barnet samt att gärningarna begåtts inför ytterligare personer som befann sig i lägenheten. Om de åtalade fälls riskerar de minst fyra års fängelse.

Enligt P4 lämnade Elisabeth Massi Fritz under onsdagen in ett krav till tingsrätten på att männen ska utvisas ur Sverige om de döms.
Källa: http://www.friatider.se/ensamkommande-flyktingbarn-atalas-for-gruppvaldtakt-infor-publik

Richard Johnshof ser allvarligt på dessa våldtäkter i Sverige och hans anförande angående sexualbrott i Sverige är mycket bra, lyssna på hans anförande i riksdagen, där han talar om vilka åtgärder SD vill införa med anledning av dessa starkt ökande våldtäkter i Sverige.

I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2″ framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

BRÅ tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörande utsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”

I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17″ framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes.


Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.

Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.
Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.


I Dagens Nyheter 2000-02-11 intervjuades en grupp invandrarungdomar med bakgrund i Mellanöstern angående en gruppvåldtäkt i Rissne några veckor tidigare. Svaren som framkom visar att det bland invandrare med denna bakgrund, som i de flesta fall också är muslimsk,finns attityder som skulle kunna utgöra en förklaring till överrepresentationen. Hur utbredda dessa attityder är, finns det dock, oss veterligen, ingen statistik på. Nedan följer ett citat från artikeln:
”…det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej, säger Hamid. Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen.


Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig. [...] Det var ingen tillfällighet att det var en svenska som skändades i Rissne – det framgår tydligt av samtalet med Ali, Hamid, Abdallah och Richard. Alla fyra ser i någon mening ner på svenska flickor och hävdar att denna inställning är vanlig bland unga män med föräldrar som har invandrat till Sverige. [...] Det är alldeles för lätt att få en svensk hora… tjej, menar jag, säger Hamid och ler generat över sitt ordval.

[...] Många invandrarkillar är ju med svenska tjejer när de är tonåringar. Men sen när de ska gifta sig tar de en riktig kvinna från sin egen kultur som inte har varit med någon kille. Så ska jag göra. Jag har inte så mycket respekt för svenska tjejer. Man kan säga att de blir ”sönderknullade.”


Läs nedanstående inlägg där videos som visar hur Norge ser på våldtäkter i Norge.

http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/17/brutal-valdtakt-under-pistolhot-i-eskilstuna/

tisdag 21 januari 2014

Säkerhetspolisen: Kent Ekeroth talar sanning



                                         
 I fredags kördes Kent Ekeroth ut från Nosh and Chow – enligt restaurangen därför att han kallat en kvinna ”hora”. Men Säpos livvakter säger att Ekeroth inte gjort något som motiverade en avvisning, utan att han slängdes ut på grund av sina åsikter.


Anledningen till att Ekeroth kördes ut var enligt restaurangchefen Daniel Pramberg att han skulle ha kränkt en kvinnlig kroggäst genom att kalla henne ”hora” eller ”jävla hora” – något som Ekeroth själv bestämt förnekar.


Enligt Ekeroth sade en av restaurangens värdar att han och hans tre vänner inte var välkomna därför att de var sverigedemokrater.
Händelseförloppet iakttogs av Kent Ekeroths livvakter från Säpo, som befann sig tillsammans med honom på Nosh and Chow.


I lördags blev kammaråklagaren Ronnie Jacobsson, som hade jour under helgen, uppringd av Säpo.


Efter att ha fått en muntlig föredragning om vad som hänt kvällen innan på Nosh and Chow gjorde Ronnie Jacobsson bedömningen att Ekeroth kunde ha utsatts för olaga diskriminering.
Han rekommenderade Säpo att anmäla det inträffade, vilket gjordes senare samma dag.

Men igår beslutade Ronnie Jacobsson att inte inleda någon förundersökning.

”Uppgifterna i ärendet ger inte anledning att anta att brott som hör under allmänt åtal har förövats”, skriver han i beslutet.


Jacobsson har förklarat att hans tidigare bedömning att olaga diskriminering kunde ha förekommit byggde på en missuppfattning av rättsläget – något som har slagits upp stort i flera tidningar.


Vad som däremot inte har framkommit i rapporteringen är vad Säpos personal har berättat om vad som hände på Nosh and Chow i fredags när Ekeroth tvingades lämna restaurangen.


Fria Tider har talat med Ronnie Jacobsson som har redogjort för de uppgifter Säpo delgav honom under den muntliga föredragning som ägde rum i lördags.

Och det visar sig att polismännens beskrivning av händelseförloppet helt stämmer överens med Kent Ekeroths berättelse: han betedde sig inte olämpligt på något vis, utan avvisades från restaurangen på grund av sina politiska åsikter.

– Ingenting hade inträffat som livvakterna noterat som skulle motivera ett avvisande. Utan det som sades till Ekeroth och hans sällskap var ungefär ”att vi vill inte ha er här”, säger Jacobsson.

Uppgav Säpo att han blev avvisad på grund av sina politiska åsikter?
– De uppfattade innebörden av avvisningen på det sättet. Exakt i detalj vad de har hört och inte hört vet inte jag, men det var innebörden av det hela.

Så enligt Säpo hade Ekeroth inte betett sig olämpligt?

– Nej. Och den saken pratade vi särskilt om, om det fanns något i hans eget beteende som hade föranlett avvisningen. Ingenting sådant var känt.
Källa: http://www.friatider.se/sapo-ekeroth-talar-sanning

Läs mera om detta i nedanstående länk.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/19/sapo-anmaler-sd-fientlig-restaurang/

Lyssna på en lång intervju med Jim Olsson som hängdes ut för sina åsikter av Expressen, som också gjorde oanmält hembesök hos honom. Intervjun kommer efter musikinslaget. Skrämmande hur Expressen kan hänga ut honom på det sättet och även göra hembesök.

Varför hänger de inte istället ut våldtäktsmän, rånare eller misshandelsmän istället…nej dessa skyddar de verkligen. Men oskyldiga människor som bara sagt sin åsikt, dem förföljer man och hänger ut.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/20/rlm-intervjuar-jim-olsson-uthangd-av-expressen/

måndag 20 januari 2014

Syriska jihadister tränas för terror i Sverige


picture210208

”Svenska mujahedin i Syrien” uppmanar i ett videoklipp Sverigearaber att resa till Syrien och kriga för al-Qaida.

Svenska och europeiska araber som rest till Syrien för att göra jihad tränas av al-Qaida för att starta upp terroristceller när de kommer tillbaka till Europa.

En al-Qaidaavhoppare uppger i en intervju med brittiska Telegraph att de tillresta jihadisterna systematiskt indoktrineras till hat mot Västvärlden och tränas för att attackera mål i Europa.


De får bland annat lära sig att bygga bilbomber och västar för självmordsbombning samt hur man startar nya terroristceller.


Avhopparen berättar bland annat hur de europeiska araber som han umgicks med i Syrien ofta brukade prata om olika platser som de drömde om att självmordsbomba när de åkte tillbaka.
Uppgifterna bekräftas av underrättelse- och säkerhetstjänster i Europa.

Enligt Scotland Yards antiterrorenhet har de första jihadisterna redan börjat återvända till Storbritannien med order om att genomföra terroristattentat. Den brittiska polisen förbereder sig genom en ”enorm” mobilisering för att skydda befolkningen från det nya hotet.


Även svenska Säpo oroas över jihadisternas återkomst. Myndigheten, som har kartlagt åtminstone 75 personer som rest från Sverige till Syrien för att kriga mot regimen, varnade i december för att Sverige anses bli ett allt mer legitimt terrormål i muslimska kretsar och att återvändande från Syrien dessutom kan bli inspirationskällor för de våldsbejakande islamister som redan finns i Sverige.

– Vi ser att det är möjligt att den här miljön kommer att öka i stort, sa Jonathan Peste, chefsanalytiker i frågor om kontraterrorism på Säpo, till TT.

Referenser: http://www.friatider.se/syriska-jihadister-tranas-for-terror-i-sverige

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10582945/Al-Qaeda-training-British-and-European-jihadists-in-Syria-to-set-up-terror-cells-at-home.html

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/minst-75-resande-till-syrien-strider_8827058.svd
Jag trodde dessa ungdomar som kommer hit flydde från kriget, men varför reser de tillbaka till kriget i Syrien?
Skrämmande.

Researchgruppen: ”Expos Daniel Poohl är en råtta”



NÄTHATET. Det stormar inom den vänsterextrema rörelsen efter att Researchgruppens Ayman Osman gått till rasande angrepp mot systerorganisationen Expo.

Osman, som sitter i styrelsen för Researchgruppens ekonomiska förening Seppuku Media, reagerade starkt på Expos rapportering om vänsterextremisten Joel Bjurströmer Almgren, som häktats för att ha knivhuggit en politisk motståndare.

”Att @ExpoIdag ljuger två ggr i en artikel på 3 stycken är ännu pinsammare. Pajaser”, skriver Ayman Osman på Twitter.

Han tillägger att ”hela Expo är en tabbe i sig” och att ”Researchgruppen gör ett mycket bättre jobb” – för att sedan rikta sin vrede mot Expos chefredaktör Daniel Poohl.

”han Daniel Pohl eller hur det nu stavas är typ största råttan av de alla”, twittrar AymanOsman.
https://twitter.com/ayman_osman/status/424476416445796352

Källa: http://www.friatider.se/researchgruppen-expos-daniel-poohl-ar-en-ratta

Borg hotar höja skatten igen


borg_fre_655_989748c
De svenska skattebetalarna kommer att tvingas betala mer framöver, bland annat för att staten ska kunna finansiera mångkulturen. Den varningen kommer från finansminister Anders Borg.

Borg säger till Dagens Industri att regeringen kommer att genomföra ”intäktsförstärkningar och utgiftsbegränsningar för att finansiera reformer”. De ”reformer” han syftar på handlar bland annat om att mer skattemedel ska gå till nyanlända invandrare.

– Jag skulle fortsatt prioritera utbildning, infrastruktur, forskning och kanske vissa aktiveringsåtgärder, inte minst för nyanlända i Sverige. Vi behöver öka undervisningstid och andra saker och det är relativt kostsamt, säger Anders Borg till DI.

Källa: http://www.friatider.se/borg-hotar-hoja-skatten-igen
http://www.di.se/artiklar/2014/1/16/anders-borg-oppnar-for-hojd-skatt/

Även Socialdemokraterna vill höja skatten för att kunna ge alla skattefria bidrag till nyanlända bl.a.
                                     

Jag förstår att Borg vill höja skatten för skattebetalarna om man ser vilka skattefria bidrag och olika förmåner som är skattefria för våra nyanlända innevånare. Läs fakta på skattefria bidrag och förmåner i nedanstående inlägg.
                                       
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/
Invandrare reagerar över denna ansvarslösa asyl och migrationspolitik som nu förs. Läs i nedanstående inlägg och lyssna på invandrare vad de säger.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/

RLM – Intervjuar Jim Olsson, uthängd av Expressen

190px-ThomasMattsson
Foto Thomas Mattson Expressen.

Om inte alla såg på TV när Expressenmedarbetare gör hembesök hos Jim Olsson angående något uttalande Jim Olsson
gjort i någon kommentar i en artikel på nätet, så får ni information om detta i nedanstående video där lång intervju med Jim Olsson finns med som är mycket intressant och bra.

Han har nu fått så mycket beröm för sitt mod att säga vad han tycker om detta sätt som Expressen terroriserat honom, vilket
är fruktansvärt och hör inte hemma i ett demokratiskt land som Sverige.

Det börjar likna ett komunistiskt land med diktatur, där oliktänkande förföljs och media är politiskt styrt.

Lyssna på denna jättebra långa intervjun med Jim Olsson, efter musiken i videon , så sluta inte lyssna efter musikavsnittet.

Jag hoppas verkligen att sådant här inte kommer att förekomma efter detta. Vart är Sverige på väg i så fall?

Det är inte bara Jim Olsson som har synpunkter på hur Sverige blivit, det har också invandrare som bott i Sverige i många år och som därför röstar och även arbetar för SD.

Lyssna på flera invandrare vad de tycker i nedanstående inlägg.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/
http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/06/sd-lockar-man-med-utlandsk-bakgrund/

söndag 19 januari 2014

Säpo anmäler SD-fientlig restaurang

                                       
 K-G Bergström-Säpos anmälan väger tungt.                              
Det har sina fördelar att ha Säpo-bevakning. Inte bara mot fysiska hot. Utan också som vittnen mot påstådda men falska tillvitelser.


Jag skrev i min krönika om krogincidenten att Säpo-vakterna borde ingripa om brott begåtts. De är ju poliser. Men ärligt talat trodde jag aldrig att Säpo faktiskt skulle anmäla det inträffade.


Men Säpo har alltså gjort en anmälan om diskriminering. Det måste ses som en stark indikation på att Kent Ekeroths version är sann. Att han kastades ut för att han är Sverigedemokrat .


Frågan är ens om det existerat någon kvinna som kränkts som restaurangchefen hävdade i går. I så fall bör hon nog kvickt som ögat träda fram.


Annars måste det inträffade vara ett fall av det som i folkmun kallas diskriminering. Vem som helst som uppträder nyktert och städat måste få äta på en restaurang oavsett vilket parti han eller hon företräder. Det borde vara en självklarhet för varje krögare. Oavsett fortsatta juridiska turer.


Matfrihet får ses som yttrandefrihet. Jag kan inte undgå att citera den store 1700-tals tänkaren Voltaire. Vid något tillfälle efter en dispyt med en meningsmotståndare lär han ha yttrat:
Så länge jag lever kommer jag att bekämpa dina åsikter. Men lika länge tänker jag kämpa för din rätt att yttra dem.


Det gäller självklart också ett parti som svenska väljare har valt in i riksdagen.

Det är svårt att tro att konsekvenserna blir andra än att SD gynnas. De som tycker att etablissemanget, inklusive medierna, behandlat partiet sämre än de andra riksdagspartierna kommer att få vatten på sin kvarn. Gynnas behöver inte innebära att de får fler röster. Men kan mycket väl få den effekten.


I alla händelser torde nog följden av krogincidenten, som väl nu får kallas diskrimineringen, bli att de som försöker komma åt SD med ohederliga medel blir försiktigare. Det är inte underligt att Ekeroth begär en ursäkt av restaurangchefen.


En och annan kommer säkert att tycka att medierna ska ändra arbetssätt. Jag har själv fått ett 30-tal ilskna mejl från SD-are och SD-sympatisörer med kritik av min krönika.
Jag nöjde mig med försiktighetsprincipen. Tog inte ställning i skuldfrågan. Det borde jag ha gjort tycker kritikerna.


Ljudinspelningen fanns ju. Jag har svarat att min erfarenhet är att man ska vara försiktig direkt efter en inträffad händelse, innan alla fakta finns tillgängliga. Kent Ekeroth presterade också efter ”järnrörsskandalen” dokumentation. Den visade sig inte direkt fullständig, när Expressen senare kunde publicera hela händelseförloppet från den film som tagits.


Hade den påstått kränkta kvinnan existerat och plötsligt trätt fram, kunde slutsatserna blivit andra. Kan det fortfarande om hon finns.
Men Säpos anmälan väger så tungt att jag tycker att man i det här nya skedet, måste kunna dra slutsatsen att det är krogen som gjort fel snarare än Kent Ekeroth . Om det sen är brottsligt får avgöras av juristerna.

För även om Säpos rykte inte alltid varit det bästa, måste rimligen anmälan baseras på vittnesmål från polismän som handlar under tjänstemannaansvar.
Källa: http://www.expressen.se/kronikorer/k-g-bergstrom/k-g-bergstrom-sapos-anmalan-vager-tungt/

Mer att läsa om detta påhopp på Kenth Ekeroth och SD i nedanstående länkar.

http://www.friatider.se/kent-ekeroth-utkastad-fran-krog

http://www.friatider.se/sapo-anmaler-sd-fientlig-restaurang

Nu backar restaurangen om Ekeroth, läs nedan.
http://www.friatider.se/restaurang-backar-om-ekeroth
http://www.friatider.se/nosh-and-chow-fortalar-sina-gaster

När skall denna smutskastning och lögner mot SD sluta? Men om nu dessa människor som sysslar med detta kommer att nå framgång med att få folk sluta rösta på SD så tar de fel, det blir raka motsatsen.
Allt fler invandrare röstar på SD och även arbetar för dem. Lyssna på vad några invandrare säger i nedanstående inlägg.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Lyssna på intervju med Jim Olsson som fick oväntat besök av Expressen för att han skrivit en kommentar i en artikel, de hade tagit reda på hans adress och besökte honom..Om inte detta är förföljelse av oliktänkande så vet inte jag vad detta skall kallas? Lyssna på den långa intervjun som kommer efter musikinslaget, så stäng inte av videon nr musikinslaget kommer.

Brittiska regeringen- Prata engelska – eller gå miste om bidraget


David Cameron, British Prime Minister
Storbritanniens premiärminister vill göra det svårare för bidragsinvandrare att utnyttja välfärdssystemet. Foto: Department for Business, Innovation and Skills/CC-BY-ND

LONDON.Den brittiska regeringen planerar att dra in bidragen för invandrare som inte talar engelska, rapporterar Daily Mail.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2541892/Speak-English-lose-benefits-Cameron-stop-payouts-immigrants-use-taxpayer-funded-translators.html

Förslaget går bland annat ut på att blanketter för bidragsansökningar slutar att tryckas på andra språk än engelska, och att bidragssökare förhindras från att använda sig av skattefinansierade tolkar på socialkontoren.

Tanken är att göra det svårare för invandrare, bland annat från Rumänien och Bulgarien, som flyttar till Storbritannien för att utnyttja välfärdssystemet.

– Bidragskulturen måste stoppas. Punkt slut, säger en företrädare för det regerande Tory-partiet till Daily Mail.

Källa: http://www.friatider.se/prata-engelska-eller-ga-miste-om-bidraget
Hoppas svenska politiker får sig en tankeställare och ställer samma krav.. Här får illegala flyktingar maxtaxa 50 kr för tandvård och läkarbesök, som ingen svensk skattebetalare skulle kunna drömma om att få.

Läs fakta på skattefria bidrag för nyanlända i Sverige, samt andra förmåner.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Läs också vad en smygfilmad Iman i England predikat om Europas bidragssystem som han menar betalar muslimernas Jihad (heliga krig)
http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Lyssna på denna video som är inspelad i London.

Lyssna även på denna video som är skrämmande.

fredag 17 januari 2014

Brutal våldtäkt under pistolhot i Eskilstuna

En 30-årig man dömdes igår till fem års fängelse för bland annat grov våldtäkt och grov kvinnofridskränkning. Mannen spottade spyor på kvinnan och tvingade henne under pistolhot att slicka hans anus.

Det var i mars förra året som Abdul Aziz Yayan, 30, inledde en serie allvarliga övergrepp mot sin flickvän.

Under en period på ett drygt halvår slog, sparkade och förnedrade Yayan kvinnan vid upprepade tillfällen.

Övergreppen kulminerade i början av november när Yayan och kvinnan befann sig tillsammans i en lägenhet i Eskilstuna.
Yayan hade använt narkotika, mådde illa och kräktes – något han enligt kvinnan skyllde på henne, eftersom hon inte ville ha sex.

 Han sade att han skulle spy på kvinnan och bajsa henne i ansiktet.
Yayan tog fram en pistol, riktade den mot kvinnans huvud och tvingade henne att sätta sig på badrumsgolvet. Därefter försökte han kissa på henne. När det inte gick spottade han istället sina spyor på kvinnan.


Efter att Yayan börjat skjuta i golvet med pistolen försökte kvinnan fly från lägenheten, men lyckades inte få upp dörren innan Yayan fick tag i henne. 

Han drog henne till soffan där han tvingade henne att slicka hans anus och fötter. Kvinnan tvingades också att föra in sina egna fingrar i underlivet och Yayan slickade henne där mot hennes vilja.

Vid flera tillfällen under det utdragna övergreppet slog Yayan kvinnan, uppmanade henne att säga att hon och hennes mamma var ”äckliga horor” och hotade att skjuta henne.

Yayan, som suttit häktad sedan den 17 november, döms nu till fem års fängelse för grov våldtäkt och grov kvinnofridskränkning. Han åläggs också att betala 170 000 kronor i skadestånd till kvinnan.


Eskilstuna tingsrätt konstaterar i domen att Yayan i slutet av januari – det vill säga en dryg månad innan övergreppen mot kvinnan inleddes – frigavs villkorligt från ett tidigare fängelsestraff för grov kvinnofridskränkning. 

Rätten förverkar den villkorligt medgivna friheten, vilket innebär att Yayan också kommer att få avtjäna den återstående fängelsetiden från det straffet, som uppgår till närmare sex månader.

Utöver övergreppen mot kvinnan döms Yayan även för rattfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott vid ett flertal tillfällen.


Läs även dessa inlägg om våldtäkter, där statistik från BRÅ finns med, angående våldtäkter m.m.


Lyssna på Richard Johnshofs mycket bra anförande i riksdagen om sexualbrott.


                                     
Lyssna även på nedanstående videos angående våldtäkter. I Norsk TV är man betydligt öppnare och säger som det är än i Sverige där man mörklägger istället för berättar sanningen.





Läs även detta om två överfallsvåldtäkter, samt uppgifter på flera våldtäkter som mörklagts.

http://www.exponerat.info/tva-overfallsvaldtakter-i-stockholm-natten-till-lordag/







torsdag 16 januari 2014

Norska officerare kallas hem från Sverige

picture49848

Med Reinfeldt som säger sig vara en
stridshingst så kanske det inte inger
förtroende för Sveriges försvar.
higsten-och-filosofen

Regeringen Reinfeldts långtgående planer på ett nordiskt försvarssamarbete blev ett totalt fiasko. Nu kallar Norge hem samtliga officerare från det svenska försvarshögkvarteret.

Det norska beslutet innebär ytterligare en stor motgång för den svenska regeringen, som byggt en stor del av sin försvarspolitik på ett utökat samarbete med de andra nordiska länderna, skriver SVT.
Nu verkar det som om Norge definitivt kommer att dra sig ur samarbetet, som går under namnet Nordefco.

I september rev den norska regeringen plötsligt upp ett kontrakt på att köpa 24 svensktillverkade artilleripjäser av typen Archer.

Nu återstår endast Finland som potentiell samarbetspartner för Försvarsmakten.

I Finland betraktas emellertid det svenska försvaret numera framför allt som ett avskräckande exempel.
Referenser:
http://www.friatider.se/norska-officerare-kallas-hem-fran-sverige

http://www.svt.se/nyheter/sverige/norskt-beslut-forsvarar-nato-samarbete

http://www.friatider.se/norge-river-upp-svenskt-vapenkontrakt
http://www.friatider.se/finsk-expert-sveriges-forsvar-tillintetgjort
Kanske inte konstigt att Norge tar hem sina officerare då de kanske fått reda på att en radikal islamist som ser upp till Al Quidas andlige ledare, sitter i Försvarsutskottet i Riksdagen för moderaterna, läs om kritik mot Reinfeldt från moderat politiker, se nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

onsdag 15 januari 2014

Bidrag ska locka invandrare att rösta


                                     


Uppsala kommun anslår sammanlagt 500 000 kronor i bidrag till insatser som ska få invandrare att rösta i större utsträckning.

Kommunfullmäktige i Uppsala har beslutat att kommunen ska vidta åtgärder för att öka valdeltagandet hos vad man beskriver som ”röstsvaga grupper”.

Som ett led i den strävan föreslår kommunstyrelsens arbetsutskott nu att Samarbetsorganisationen för invandrarföreningar i Uppsala (SIU) ska tilldelas 200 000 kronor för att driva ett projekt som benämns ”Valinformation riktad till invånare med invandrarbakgrund”.

SIU:s ordförande Amil Sarsour är emellertid missnöjd med beskedet.
– Vi får mindre pengar än förväntat, vilket betyder att vi kommer att behöva skära ner på de planerade aktiviteterna, säger han till Uppsala Nya Tidning.

SIU hade ansökt om 500 000 kronor till projektet, som går ut på att representanter för olika invandrarföreningar ska knacka dörr i invandrartäta områden och förklara vikten av att rösta på invandrarnas hemspråk.

Utöver bidraget till SIU föreslår arbetsutskottet att 300 000 kronor ska gå till valinformation till invandrare på deras egna språk.

Referens: http://www.friatider.se/bidrag-ska-locka-invandrare-att-rosta
http://www.unt.se/uppsala/kommunen-vill-fa-fler-att-rosta-2795862.aspx

 1 juli trädde en ny lag i kraft, nämligen att illegala flyktingar skall få maxtaxa 50 kr för tandvård och läkarbesök, vem betalar jo skattebetalarna.

                                         
                 

Nedan finns fakta på olika skattefria bidrag till nyanlända.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Lyssna på nationalekonomen Tino Sanandaji som talar om massinvandring och mångkultur.

Lyssna även på Nalin Pekgul som är socialdemokrat och muslim och vet mycket om islam och islamisk kultur, mycket bra tal som alla borde lyssna på.

Lyssna också på Uppdrag granskning om SFI fusket m.m.