torsdag 28 februari 2013

Novus februari – SD-rekord

Det är ju bara att gratulera att SD går framåt, det är ju det enda parti som förstår vad detta innebär att ta emot unikt stor invandring som måste leva på skattefria bidrag, och förstår att om man tar in för många människor i en livbåt så sjunker livbåten..

Därför röstar ju människor som förstår att det kostar pengar med denna unikt generösa flyktingpolitik på SD...övriga partier tycker ju att vi skall ta emot hur många som helst, medan sjukvård, åldringsvård, m.m. blir sämre och sämre p.g.a. brist på pengar.


Läs nedanstående artikel.

http://avpixlat.info/2013/02/28/novus-februari-sd-rekord/#more-47927

Enligt Migrationsverket ansökte under januari månad i år 3800 människor om asyl i Sverige, vilket är en ökning med 40 procent jämfört med samma månad förra året. De asylsökande kom i första hand ifrån Syrien, Somalia, Afghanistan och Eritrea.


Gå in på nedanstående länk och se fakta på skattefria bidrag för invandrare som i många fall är högre än vad många skattebetalande pensionärer får ut i bruttopension,
samt intressanta artiklar statistik och videos.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/



I NORGE ÄR MAN MERA KLARSYNT I MEDIA ÄN I SVENSK MEDIA, LÄS
NEDANSTÅENDE INLÄGG SOM INNEHÅLLER NORSKA ARTIKLAR.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring/


Jag hoppas innerligt att inte alla som kommer hit tänker och tycker som den smygfilmade predikande imanen i nedanstående inlägg.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/



Invandrare är för Sverigedemokraterna. Gå in på nedanstående länk och lyssna.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Nu ska asylsökare flytta in i ditt hem

Centerpartiet har kommit med många kontroversiella förslag om månggifte, slopad skolplikt m.m. Nu kommer ett annat förslag.
Centerpartiet har  i ett nytt politiskt utspel idag lanserat idén om att svenska familjer ska ta emot asylsökare i sina hem.
Migrationsverket har fortsatt akut brist på boplatser för den strida ström av omkring fyratusen asylsökare som just nu anländer till Sverige varje månad.
Det är Johan Hedin, migrationspolitisk talesman för Centerpartiet, som kommer med det politiska utspelet i tidningen Expressen.
http://www.expressen.se/nyheter/vill-se-asylboenden-hemma-hos-familjer/

– Jag tänker att man skulle kunna hyra ut ett boende i sitt eget hem till en asylsökande familj, säger Hedin till tidningen. Apropå vad den ekonomiska ersättningen skulle bli för de familjer som tar emot asylsökare svarar han:

– Det skulle vara en rimlig ersättning. Man skulle inte göra det för ersättningen i första hand, men självklart ska man få sina merkostnader täckta. Det är en av möjliga lösningar på den här besvärliga situationen.

Enligt Migrationsverket ansökte under januari månad i år 3800 människor om asyl i Sverige, vilket är en ökning med 40 procent jämfört med samma månad förra året. De asylsökande kom i första hand ifrån Syrien, Somalia, Afghanistan och Eritrea.


Gå in på nedanstående länk och se fakta på skattefria bidrag för invandrare som i många fall är högre än vad många skattebetalande pensionärer får ut i bruttopension,
samt intressanta artiklar statistik och videos.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


I NORGE ÄR MAN MERA KLARSYNT I MEDIA ÄN I SVENSK MEDIA, LÄS
NEDANSTÅENDE INLÄGG SOM INNEHÅLLER NORSKA ARTIKLAR.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring/


Många tjänar pengar på denna unikt stora invandring till sverige.. Migrationsverket köper fastigheter av fastighetsägare som sedan låter svenska hyresgäster flytta ut från fastigheterna trots att de bott där i många år, då fastighetsägaren ser en möjlighet att tjäna pengar genom att sälja till migrationsverket.
Skall det nu bli så kanske att oseriösa människor skall tjäna pengar på att ta emot flyktingfamiljer i sina hem, det kan ju då hända att oseriösa tar emot familjer och vem kollar hur de behandlar flyktingarna.?

I MALMÖ BETALADES UT NÄSTAN 1 MILJARD I SOCIALBIDRAG, LÄS NEDAN.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/24/malmo-nastan-1-miljard-i-socialbidrag/


HERMAN LINDQVIST HAR ÅSIKTER OM DET NYA SVERIGE, LÄS NEDAN.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/29/herman-lindqvist-totalsagar-nya-sverige/

onsdag 27 februari 2013

Man i Borlänge dömd efter att ha klagat på invandrare

En 45-årig man i Borlänge dömdes igår av Falu tingsrätt till villkorlig dom och dagsböter efter att ha skrivit ett mail till sin hyresvärd Tunabyggen där han klagade på invandrare i sitt bostadsområde.


I sitt mail anklagade han människor med invandrarbakgrund för att inte sköta sig i hans bostadsområde och påstod att de skräpade ned på gården, han använde sig i samband med detta av formuleringar såsom ”vidriga avskum” och ”pedofilterrorister”.


Tingsrätten betraktade hans mail som hets mot folkgrupp då man ansåg att mannen ”uttryckt missaktning för grupper av personer med anspelning på hudfärg, nationellt och etniskt ursprung samt trosbekännelse”.


Mailet var riktat till Tunabyggens ledningsgrupp men mannen förnekade uppsåt då hans syfte aldrig varit att mailet skulle spridas till en större grupp människor, vilket krävs för att brottet hets mot folkgrupp ska vara aktuellt. Istället är det Tunabyggens VD Jörgen Olsson som spridit mailet genom att informera styrelseordföranden om det för att därefter presentera det för bolagets styrelse.


Den 45-årige mannen har sagts upp från sin anställning på Borlänge kommun efter att hans mail till Tunabyggen blivit känt. Förutom villkorlig dom dömdes han till att betala 7000 kronor i böter.

Källa: nedanstående artikel

http://www.friatider.se/man-i-borlange-domd-efter-att-ha-klagat-pa-invandrare


Jag anser att man skall inte uttrycka sig på detta sätt i ett mejl som mannen gjort, men han kanske var onykter och arg på någon som betett sig illa..

Men jag är nog säker på att om han uttryckt sig bedrövligt om svenskar som var störande i bostadsområdet,, hade det säkert inte blivit något åtal..


Gå in på nedanstående länk som är skrämmande.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Utvisad stannade kvar och våldtog en gång till



En 35-årig irakier som utvisades efter att ha avtjänat ett straff för en grov våldtäkt mot en norsk kvinna stannade kvar i landet. Nu åtalas han för ännu en gruppvåldtäkt.


Efter överfallsvåldtäkten på Rådshusplatsen i Oslo 2005 dömdes mannen till fyra års fängelse. När han kom ut igen fick han avslag på sin asylansökan och skulle därmed skickas ut ur landet.

Men 35-årigen lyckades trots det stanna kvar som ”papperslös flykting” – och i oktober 2011 var det dags igen. Tillsammans med 3-4 andra araber angrep och gruppvåldtog han en 41-årig kvinna i centrala Oslo.

Kunde ha förhindrats
 Nu kritiseras polisens slapphet när det gäller att se till att illegala invandrare utvisas ur landet.

– Om utvisningsbeslutet hade verkställts och han hade transporterats ut ut landet så hade min klient sluppit det lidande hon upplevt, säger offrets advokat Trine Rjukan till VG.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10107870

I Sverige pågår just nu en stor kampanj i media som tvärtom går ut på att kraftigt begränsa polisens befogenheter att verkställa utvisningar av illegala invandrare.

Vill låsa in asylsökare
 Norge har, likt Sverige, under de senaste åren upplevt en omfattande våldtäktsvåg. Efter att det i norsk media uppmärksammats att 100 procent av överfallsvåldtäkterna i Oslo begås av utomeuropeiska invandrare har det kommit krav från olika håll på att kontrollen av asylsökare ska skärpas.
http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

Nu kommer det borgerliga partiet Höyre med ett vallöfte om att kriminella asylsökare ska hållas inspärrade på förvaringsanstalter under asylprocessens gång så att de inte ska kunna våldta norska kvinnor.

– Det är väldigt viktigt att ta vara på asylsystemet, som ska vara rättvist men strängt. På det här sättet kan vi stoppa dem som utnyttjar systemet, säger ordföranden för Höyres programkommitté, Bent Høie, till VG.

Norska polisens fackförbund har tidigare gått ännu längre och krävt att även asylsökare som saknar giltiga ID-handlingar ska spärras in för att på så sätt komma till bukt med våldtäktsproblematiken.

I Stavanger har man angripit problemet från ett annat håll. Där erbjuds istället asylsökande män från Mellanöstern och Afrika kurser där de får lära sig att det inte är okej att våldta norska flickor och kvinnor.

Nedan statistik från BRÅ i sverige.



I Brottsförebyggande Rådets rapport "Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2" framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt.

Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.


Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan "konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status."


I Brå-rapporten "Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17" framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet.

I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten. Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.


Varför anses det som rasistiskt eller hets mot folkgrupp att berätta sanningen???? varför skydda grova våldtäktsmän som har utländsk härkomst. mer än någon annan våldtäktsman??


ENLIGT NY STATISTIK FRÅN BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET 2010
ANMÄLDES 17.167 SEXUALBROTT I SVERIGE.


Våldtäkt och försök till våldtäkt står för drygt en tredjedel av alla anmälda sexualbrott. I knappt en tredjedel av de polisanmälda fallen, är den som har utsatts för våldtäkt under 15 år.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2433195/sexoffer-kranks-i-rattsprocesser


Inte ens i taxi är kvinnor säkra..Gå in på nedanstående videolänk, där Janne Josefsson intervjuar kvinnor.
http://www.youtube.com/watch?v=vRp9FVdIVOo&feature=related


Kvinnor som åker färdtjänst kan inte heller känna sig säkra då f.d. dömda våldtäktsmän får köra fördtjänst, se nedanstående video med Janne Josefson uppdrag granskning.

http://www.youtube.com/watch?v=-cuBz_6wyUs

Gå även in på nedanstående länkar.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/22/somalier-grupp%c2%advaldtog-20-arig-kvinna/


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/sd-orovackande-blindhet-for-kvinnofientliga-varderingar/

Läs nedanstående artikel angående nytt våldtäktförsök i Sandviken.
http://www.friatider.se/nytt-valdtaktsforsok-i-sandviken



tisdag 26 februari 2013

Lukrativt driva asylboende

På grund av den rekordstora massinvandringen är Migrationsverket desperata och hyr dyra hotellrum på herrgårdar till överpris för skattepengar. Den man som äger asylboendet Gärdshyttan i Askersund har efter att han tecknade avtal med Migrationsverket på ett år mångdubblat sin vinst och tjänade fem miljoner kronor i fjol, rapporterar Ekot.


Fria Tider http://www.friatider.se/valdtakt-pa-flyktingslott skrev senast på måndagen om Gärdshyttans herrgård, där en man har häktats misstänkt för våldtäkt och misshandel mot en annan boende. Det har tidvis varit mycket stökigt på boendet – bland annat jagade de asylboende bort personalen vid ett tillfälle. I januari 2012 försökte de tända eld på herrgården. Totalt hade då polisen tvingats besöka boendet ett 30-tal gånger på bara några månader.


Grannarna har varit missnöjda, men för boendets ägare Jim Hoppe har det hela varit en god affär. Genom sina bolag Sellpower och Åtorps Herrgård äger han bland annat Gärdshyttan utanför Askersund och Ritas hotell i Ställdalen. Bägge anläggningarna hyrs ut för skattepengar till Migrationsverket som asylboende.


Sedan avtalen med Migrationsverket tecknades har hans företag fyrdubblat vinsten från 1,2 miljoner kronor till 5 miljoner kronor. Migrationsverket kommenterar saken med att de är desperata och därför tvingas betala överpriser.


– I den situtationen vi befinner oss och har gjort under en längre tid så är det tillgång och efterfrågan som styr priset. Och i det läget så naturligvis blir många av de här boendena dyra eftersom alternativet är att låta folk bo på gatan, och det är inget alternativ, säger Fredrik Bengtsson, presschef på Migrationsverket, till Ekot.


Det dras in på sjukvård, åldringsvård, skolor i glesbygd, vårdcentraler läggs ned, ambulanser dras in på glesbygden m.m. neddragningar i välfärden medan kostnaderna för skattefria bidrag skjuter i höjden med den unikt stora invandringen som bedrivs i sverige,, med anhöriginvandring och asylsökande. Gå in på nedanstående länk och se fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt andra intressanta uppgifter om kostnader, videos m.m

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Även nedanstående länk är intressant.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/


Gå även in på nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


söndag 24 februari 2013

Malmö: Nästan 1 miljard i socialbidrag



Det kostar på med mångfald. I Malmö ökar kostnaderna för försörjningsstöd, det vill säga socialbidrag, kraftigt, och står numera för en stor del av budgeten.

Under 2012 betalade kommunen ut hela 900 miljoner kronor i socialbidrag, fördelat på 9000 hushåll. De allra flesta bidragstagare är utrikes födda.

Socialbidragskostnaderna står numera för en betydande del av Malmös budget på cirka 14 miljarder kronor, en utveckling som enligt tjänstemän i förvaltningen är ”mycket bekymmersamt”, skriver Expressen. Läs nedanstående artikel.

http://www.expressen.se/kvp/ledare/ledare-malmo-slar-snart-miljardvallen/


Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/malmo-nastan-1-miljard-i-socialbidrag


I nedanstående länk kan ni läsa om fakta vad t.ex. en 3 barnsmor som är invandrare får i skattefritt bidrag.
Samt även statistik, m.m. intressanta uppgifter på kostnader, samt intressanta videos med hycklande politiker som säger ett när de vet att de blir filmade och något annat när doldkamera är på.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Svensk ekonomis nestor Assar Lindbeck menar att fortsatt unikt stor invandring leder till kollaps i sverige. Läs nedanstående länk.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/


Herman Lindqvist har åsikter om nya sverige..läs nedanstående länk.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/29/herman-lindqvist-totalsagar-nya-sverige/

M: Gilla böneutrop eller flytta

Moderaterna i Botkyrka proklamerade stolt att man i komunfullmäktige röstat för att tillåta böneutrop från moskén i Fittja. Nu fortsätter partiet att provocera sina väljare genom att uppmana alla som inte gillar läget att flytta från kommunen.

”Ok. Som ateist kan du, om du störs våldsamt av böneutrop varje fre, välja att inte bo i Fittja. Eller nära ngn annan kyrka”, låter Willy Viitala, politisk sekreterare för M i Botkyrka, hälsa via Twitter när han konfronteras av en väljare.

Till andra twitterkritiker frågar Viitala om de ”är emot kyrkklockor också” och avfärdar motståndarnas argument med att de sprider ”propaganda” och ”konspirationsteorier” om islamisering.

Moderaterna i Botkyrka är knappast ensamma om att vara positivt inställda till böneutrop i kommunen. Samtliga andra lokala partier utom Sverigedemokraterna ställde sig på torsdagen bakom yrkandet i kommunfullmäktige. De andra partierna var Folkpartiet, Tullingepartiet, Socialdemokraterna, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet samt Miljöpartiet.

När Fria Tider konfronterar Willy Viitala gör han en helomvändning och förnekar att hans tweet trots allt innebär att det gäller att ”gilla böneutrop eller dra”. Istället påstår han sig tycka att det är bra att medborgare meddelar sitt missnöje.

”Snarare så är det bra om man meddelar sin åsikt till sin politiske representant. Mejl, medb-förslag mm”, skriver han.
Källa: läs nedanstående artikel.
http://www.friatider.se/m-gilla-boneutrop-eller-flytta

Gå även in på nedanstående länk och lyssna på en f.d. iranier som bor i Sthlm och som ringer till ring P1 SR och vill slippa dessa böneutrop från minaret...Han blir väckt kl 4 på morgonen och måste höra dessa böneutrop 5 ggr om dagen och han får ångest varje gång, då det påminner honom om sitt hemland..
http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/

Skall människor som inte gillar att höra dessa utrop 5 ggr om dagen vara tvingade att flytta än att man förbjuder dessa utrop från minaret,, är detta ett demokratiskt land eller håller det på att bli en islamistisk stat?

Nedanstående inlägg är skrämmande då en iman blir smygfilmad under predikan och hans ord skrämmer verkligen.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Nedan kan man läsa fakta om skattefria bidrag för invandrare, statistik, samt intervju med moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet som är radikal islamist.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Svensk ekonomis nestor Assar Lindbeck anser att om den unikt stora invandringen fortsätter kommer sverige att kollapsa...läs nedanstående inlägg i länken nedan..

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/

lördag 23 februari 2013

Terrortränade islamister oroar Norge

Militanta islamister utgör fortfarande det största terrorhotet mot Norge, framhåller den norska säkerhetspolisen PST i sin årliga rapport. Fjolårets rapport innehöll samma slutsats.
PST befarar att fler norrmän under 2013 kommer att bege sig till konfliktområden för att där rekryteras av terrororganisationer.

Personer som fått terrorträning i utlandet kan också utföra angrepp när de återvänder till Norge, enligt rapporten som offentliggörs i dag.

Vid en presskonferens bekräftade PST-chefen Marie Benedicte Bjørnland att hon inte är nöjd. Säkerhetssituationen är inte tillfredsställande, förklarade hon. Justitieminister Grete Faremo (Arbeiderpartiet) ger PST rätt i att det största hotet kommer från den islamistiska ideologin.
Källa: nedanstående artikel i Svenska dagbladet.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/terrortranade-islamister-oroar-norge_7923136.svd

Norsk media uttalar sig om svensk medias politiska korrekthet. läs i nedanstående länk.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/03/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet/ 

Nedan en video där Geert Wilders varnar USA.


http://www.youtube.com/watch?v=NQOCcx5V9RI&feature=player_embedded

Debatten om illegala: Tidningsledare går emot strömmen

I den pågående debatten om polisens arbetsmetoder och dess spaning efter illegala har massmedia, diverse politiker och den samlade twittervänstern närmast klöst varandra – och motståndarna. Alla vill ha rätt. Den gemensamma nämnaren är att illegala inte ska kastas ut, lagar ska inte följas och helst ska våra gränser suddas ut för gott. Därför är det uppfriskande och se en tidningsledare som rakt emot etablissemangets unisona och obegripliga vänsterresonemang.

Ledaren i Nya Wermlands-Tidning skriver följande:

Istället för uppmuntra poliserna som utför sitt arbete väl anklagas de för både det ena och det andra. Alltifrån att vara rasister till att pyssla med rasprofilering. Vad de faktiskt gör är att upprätthålla den svenska lagen så som den för närvarande ser ut och fungerar. De har faktiskt inget annat val än att försöka gripa de människor som befinner sig illegalt i landet. Det är en del av polisens vardagliga arbetsuppgifter, vare sig de gillar det, eller inte.

Det är behövligt att nyansera debatten en aning. De så kallade ”papperlösa”, som polisen har i uppgift att få tag på, är ingenting annat än en omskrivning för illegala invandrare. Visst finns det de som argumenterar för att ingen människa kan vara illegal och så vidare… Men nu har Sverige en lag och lagen måste följas. En person blir papperlös (illegal) om den medvetet väljer att inte ha någon kontakt med de svenska myndigheterna.

Om den svenska asylrätten överhuvudtaget ska fungera är det naturligtvis så att alla som kommer till landet måste försöka följa den, genom att ta kontakt med berörda myndigheter för att där kunna få en rättvis prövning av sitt asylfall. Om personen anses ha rätt till asyl får den stanna, om så inte är fallet måste personen lämna landet. Så enkelt är det.

Källa: nedanstående artikellänkar.


http://nwt.se/asikter/ledare/article1255937.ece


http://avpixlat.info/2013/02/23/debatten-om-illegala-tidningsledare-gar-emot-strommen/


http://avpixlat.info/2013/02/22/debatten-om-illegala-och-polisens-arbete-rasar-vidare/


Gå in på nedanstående länk och läs om Centerpartiets förslag. Som vanligt mycket uppseendeväckande precis som förslag på månggifte och slopad skolplikt som definitivt gynnar icke svenskar eller svenskar med invandrarbakgrund med islam som religion. Tydligen är inte svenska skattebetalares pengar till för välfärden i sverige utan till för de som utnyttjar skattefria bidrag.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/23/c-forslag-frizoner-dar-illegala-invandrare-inte-far-gripas/


Gå in på nedanstående länk där fakta finns angående skattefria bidrag för invandrare och intervju med moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet, som är radikal islamist med kontroversiella åsikter. Med flera intressanta videos och artikellänkar..


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


I nedanstående länk kan man läsa att en smygfilmad iman säger under en predikan "Vi är som en tsunami över Europa"


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/



ANGÅENDE SVERIGES EKONOMI SÅ MENAR "SVENSK EKONOMIS NESTOR ASSAR LINDBECK ATT OM DEN UNIKT STORA INVANDRINGEN FORTSÄTTER INNEBÄR DET EN KOLLAPS FÖR SVERIGE.


Källa: Nedanstående länk.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/ 

C-förslag: Frizoner där illegala invandrare inte får gripas

Centerpartiet i Stockholm vill införa så kallade frizoner där illegala invandrare inte ska kunna gripas av polis, rapporterar Dagens Nyheter.


Det är att polisen gör identitetskontroller när de griper misstänkta brottslingar i tunnelbanan i Stockholm, som föranlett protester från flera håll och det insinueras att polisen gör detta för att gripa illegala invandrare.

Alla partier i Stockholm stad – där SD inte är invalda – är kritiska. Längst i kritiken går C som menar att ”frizoner” borde upprättas där polisen inte får kontrollera identiteten på personer som gripits misstänkta för brott.

– Utvecklingen går på tvärs mot intentionerna att ge papperslösa mer rättigheter. Frizoner borde upprättas, säger Per Ankersjö (c) till Dagens Nyheter.

Centerpartiet har de senaste åren profilerat sig som Sveriges mest radikala parti gällande invandringen. Under partiledare Annie Lööfs ledning har partiet föreslagit bland annat så kallade ”nystartszoner”, i praktiken skattefria zoner, bara för invandrare.  Partiet menar att landet bör ta emot tiotals miljoner invandrare och öppna gränserna helt.

Stödet för C har rasat i opinionen och om det vore val idag skulle partiet riskera att hamna utanför Riksdagen.
Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/c-forslag-frizoner-dar-illegala-invandrare-inte-far-gripas

I nedanstående länk finns fakta på skattefria bidrag till invandrare m.m. intressanta artiklar och intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Enligt en framstående ekonom så kommer sverige att kollapsa om denna unikt stora invandring fortsätter.

Läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/


Nedan kan man läsa om hur en smygfilmad iman uttrycker sig om Europa.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


NEDAN VISAS RESULTATET AV SENASTE OPINIONUNDERSÖKNING.

http://www.expressen.se/nyheter/centerpartiet-under-riksdagssparren-igen/

Somalier grupp­våldtog 20-årig kvinna

Två somaliska män, 34 och 27 år gamla, våldtog en 20-årig kvinna i Borlänge den 9 december förra året. Nu förbereds rättegången mot de båda männen i Falu tingsrätt.


Kammaråklagare Sanna Gens kräver att den ene av våldtäktsmännen utvisas från Sverige på livstid med förbud att återvända efter avtjänat straff. Den andre somaliske våldtäktsmannen är numera svensk medborgare och kan därför inte utvisas från Sverige.

Enligt stämningsansökan har de två somalierna turats om att hålla fast och våldta kvinnan och åklagare Sanna Gens anser därför att våldtäkten ska betraktas som grov. Vittne till våldtäkten blev ett flertal andra somaliska män som såg på medan övergreppet pågick och därför ska höras under rättegången med hjälp av tolk.

Den ene av våldtäktsmännen är gift medan den andre äktsmannens civilstånd är okänt.
Källa nedanstående artikel.
http://www.friatider.se/somalier-gruppvaldtog-20-arig-kvinna

När skall politiker göra något åt dessa ökande gruppvåldtäkter och andra våldtäkter, misshandel rån, m.m.?
Media mörklägger vilka som ligger bakom alla dessa brott och det ger ju en fel bild av situationen i sverige.


Nedan statistik från BRÅ som gjordes för några år sedan och som säkerligen är lika aktuell i dag.
Brottsförebyggande Rådets rapport "Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2" framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt.

Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.
Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan "konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status."


I Brå-rapporten "Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17" framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.

Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Varför anses det som rasistiskt eller hets mot folkgrupp att berätta sanningen???? varför skydda grova våldtäktsmän som har utländsk härkomst. mer än någon annan våldtäktsman??

ENLIGT NY STATISTIK FRÅN BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET 2010
ANMÄLDES 17.167 SEXUALBROTT I SVERIGE.

Våldtäkt och försök till våldtäkt står för drygt en tredjedel av alla anmälda sexualbrott. I knappt en tredjedel av de polisanmälda fallen, är den som har utsatts för våldtäkt under 15 år.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2433195/sexoffer-kranks-i-rattsprocesser


VEM TÄNKER PÅ DESSA UTSATTA KVINNOR SOM I MÅNGA FALL FÅR PSYKISKA MEN FÖR LIVET EFTER EN VÅLDTÄKT OCH SOM FÅR EN NEGATIV INSTÄLLNING TILL MÄN EFTER EN VÅLDTÄKT....


Skall samhället ta mer hänsyn till gärningsmännen än offren? I nuläget verkar det så i Sverige.
Gå in på nedanstående länkar där det finns intressanta fakta, videos m.m.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/14/okad-oro-bland-medborgarna-for-islam-och-internationell-brottslighet/


I nedanstående länk finns mycket fakta och även statistik, samt intervju med moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet som är radikal islamist och har verkligen kontroversiella åsikter.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Även nedanstående inlägg innehåller intressanta uppgifter

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


Nedan en video där Janne Josefsson tar upp detta med våldtäkter i taxi.

http://www.youtube.com/watch?v=vRp9FVdIVOo&feature=related




torsdag 21 februari 2013

SD: Oroväckande blindhet för kvinnofientliga värderingar

Vår debattartikel Dra in stödet till kvinnofientliga moskéer väckte reaktioner från såväl Amanj Aziz som samfundsminister Stefan Attefall. Gemensamt för de båda är att de förenklar och misstolkar det vi skrivit samt anför en rad ovidkommande, vilseledande eller direkt felaktiga påståenden, skriver Jimmie Åkesson (SD) och Mattias Karlsson (SD).

Aziz börjar med påståendet att det i den omskrivna artikeln ska ha stått att muslimerna är vårt största utländska hot. Detta är inte sant. Citatet Aziz nämner är en rubrik som sattes av Aftonbladet, inte av SD. Detta är något som Aftonbladet har medgett och som är väl känt. Värt att nämna är också att den ursprungliga rubriken var Etablissemanget blundar för farorna med islamiseringen och att artikeln vände sig inte emot enskilda muslimer utan emot det svenska samhällets anpassning till islamistiska krav.

Välgörenhet väger inte upp

Aziz framhåller i sin artikel att vissa moskéer ägnar sig åt välgörenhet. Vi betvivlar inte detta, men anser samtidigt detta vara ett ovidkommande argument i sammanhanget. Spridande av kvinnofientliga och antidemokratiska värderingar är inget som vägs upp av att organisationen i andra sammanhang visar välvilja. De grundläggande demokratiska värderingarna kan vi aldrig kompromissa med.


Aziz skriver slutligen att moskéerna i Sverige till allra största delen är privatfinansierade. Om han har rätt så klarar sig ju uppenbarligen de kvinnofientliga och antidemokratiska moskéerna utmärkt även utan skattebetalarnas hjälp.

Att en man som Amanj Aziz inte ser problemen med den kvinnosyn och de antidemokratiska värderingar som förmedlas i moskéerna är dock inte förvånande.


Aziz har själv försvarat sharialagarna som skulle göra slut på demokratin, så som vi känner den. Han har nära kopplingar till TUFF, som var en av Sveriges mest radikala islamistiska organisationer. Aziz har bland annat företrätt denna organisation i ett inslag i Sveriges radio P1, där han försvarade organisationens beslut att bjuda in den kanadensiske hatpredikanten Bilal Philips, som bland annat legitimerat självmordsbombningar och förespråkat dödsstraff för homosexuella.


Oroande blindhet från samfundsministern


Det är dock både förvånande och oroväckande att Stefan Attefall tycks vara lika blind för vilka värderingar som förmedlas. Som vi misstänkte tycks regeringen vara nöjd med de ytliga förändringar som har skett, tillräckligt nöjd för att godkänna att de temporärt stoppade bidragen åter lämnas ut. Att det i Uppdrag gransknings uppföljning tydligt framkom att eventuella förändringar skett endast med hänsyn till att värdlandets lagar ska följas.


 Synen på kvinnans underordnade roll i familjen, påbudet om att kvinnor alltid skall vara sexuellt tillgängliga för sina män, månggifte och mannens rätt att under vissa omständigheter bruka våld mot sin fru står dock fast. Det lärs fortfarande ut att detta är rätt och godkänt enligt islam.


Menar samfundsministern verkligen att det är förenligt med kravet på att upprätthålla och stärka samhällets grundläggande värderingar när en organisation lär ut att kvinnofientliga och antidemokratiska värderingar egentligen är ok men endast på grund av rådande lagar inte bör efterlevas?

KÄLLA: LÄS MERA i NEDANSTÅENDE ARTIKELLÄNK I GP.


http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.1310517-sd-orovackande-blindhet-for-kvinnofientliga-varderingar




GÅ IN PÅ NEDANSTÅENDE LÄNK DÄR DET FINNS BL.A. INTERVJU MED MODERATERNAS RIKSDAGSMAN I FÖRSVARSUTSKOTTET SOM ÄR RADIKAL ISLAMIST FRÅN SOMALIA OCH SOM TIDIGARE VARIT REKTOR FÖR EN FRISKOLA I GÖTEBORG MED INNERYMMANDE MOSKÈ, I LÄNKEN FINNS ARTIKELLÄNKAR OM MISSFÖRHÅLLANDEN I DENNA SKOLA MED ALLVARLIGA KRÄNKNINGAR MOT FLICKOR I SKOLAN.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nedan några verser ur Koranen:

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar - men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)



Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur - två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika - eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)



TROENDE! Gå inte till bön1 om ni befinner er i omtöcknat tillstånd, utan vänta till dess ni vet vad ni säger. Gör det inte heller i ett tillstånd av stor rituell orenhet, utan skölj först hela kroppen; undantagna är de som befinner sig på resa. Om någon av er är sjuk eller befinner sig på resa eller just har förrättat sina behov eller haft beröring med kvinnor och inte finner vatten, skall han ta ren jord och stryka över ansikte och händer. Gud utplånar och förlåter mycken synd.
(Surah 4:43; fördjupning)


O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)



Upplever ni uppror från kvinnornas sida2, ska ni först tala till dem, sedan (får ni använda negativa uppmuntringar som att) överge dem i sängen, sedan får ni (som sista alternativ) slå dem.
(Surah 4:34; fördjupning)




Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar - och till alla troende kvinnor - att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 33:59; fördjupning)

Kanske inte alla vet att det finns ett ord i koranen enligt nedan.


Taqiyya


En rätt för en muslim att ljuga inför en ickemuslim bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.

Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats sök på
“Three Things About Islam” på Youtube.

Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

http://www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, "Koranens budskap", Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, "Koranen, Det Sista Testamentet", Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, "Den Heliga Qur'anen", Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, "Inside Islam", s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, "Reportage: Självmordsbombare", Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, "Unveiling Islam", s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, "Jihad Watch", 12/3 2005
8. Morey, Robert, "Islams invasion", s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, "Islam Review", 9/4 2005


Gå in på nedanstående video där en man som flytt till Norge berättar om muslimska brödraskapet.

http://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ

Kollaps att vänta om den stora invandringen fortsätter, enligt framstående ekonom

Assar Lindbeck kallas för "svensk ekonomis nestor" och ledde den kommission som förde Sverige ur krisen i början av 90-talet. Idag ser han den stora invandringen som det kanske enskilt största problem som svensk ekonomi står inför.


– Sverige är inte rustat för en stor invandring, konstaterar professor Assar Lindbeck när han ombeds nämna problemen med dagens svenska ekonomi i en intervju med Ekonomiekot.


Lindbeck var ordförande för den så kallade Lindbeckkommissionen, som utsågs av regeringen 1992-1993 för att komma till bukt med den rådande ekonomiska krisen.


Nu spår han en framtida kollaps om den unikt stora invandringen får fortgå.

– Invandrarna är de som omedelbart drabbas av situationen på bostadsmarknaden och arbetsmarknaden. Vi går mot en situation där kommunerna inte kommer att kunna hantera invandringen därför att de inte kommer att klara att ge bostäder och arbete åt invandrarna, säger Assar Lindbeck.


Migrationsminister Tobias Billström gjorde för ett par veckor sedan en liknande analys och pekade på att asylinvandringen är ohållbar och måste minskas. Han blev dock snart tillrättavisad av statsminister Fredrik Reinfeldt, som tillbakavisade Billströms påstående med argumentet att ”invandring berikar Sverige”.

Källa: nedanstående artiklar

http://www.friatider.se/%3Fp%3D109058

http://www.friatider.se/migrationsministern-dagens-asylinvandring-inte-hallbar


Gå in på nedanstående länk där det finns fakta på skattefria bidrag för invandrare samt ÄFS (äldreförsörningstöd för invandrare) som är skattefria och inte räknas som inkomst och som är högre än många svenska pensionärer får i bruttopension..kan detta vara rättvist?


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


I nedanstående länk artiklar om Reinfeldt som går emot Billström i åsikterna om flyktingpolitiken.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/06/reinfeldt-gar-emot-billstrom/


I Norge menar man att man måste välja mellan välstånd och invandring, Norsk media kritiserar svensk medias politiska korrekthet som döljer verkligheten.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring/

onsdag 20 februari 2013

Muslimsk friskola hotas av nedläggning

Den islamiska friskolan i Norrköping, Jasminskolan, hotas av nedläggning. Skolinspektionen har gjort flera besök och haft mycket att anmärka på – beslut väntas inom kort.


Skolan grundades 2010 och har en inriktning mot islam och har särskilt kommit att locka elever med somaliskt ursprung. Skolinspektionen har gjort flera oanmälda besök och skolan har inte rättat till bristerna och nu hotar nedläggning, rapporterar NT.

Källa: nedanstående artikel

 http://www.nt.se/norrkoping/artikel.aspx?articleid=8335798


Skolinspektionen anser att det är brister i uppföljningen av elevernas kunskap och bristen på stöd för olika elevers behov anser de är mycket allvarlig.

Inspektionen har varit kritiska mot den före detta rektorn på skolan, som inte haft någon pedagogisk utbildning eller erfarenhet. I september i fjol fick skolan en ny rektor, som inte ville uppge sitt namn till lokaltidningen – inte ens kommunens tjänstemän visste vad rektorn hette.

Sammantaget menar inspektionen att skolan har ”anmärkningsvärt många brister”.

Beslut om eventuell nedläggning väntas inom kort. Före detta lärare har larmat om att barn från Somalia värderas lägre än andra, flickor värderas även de lägre än pojkar, att nationella prov inte utförts och att undervisningen har ”havererat”.

Källa:nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/muslimsk-friskola-hotas-av-nedlaggning


Inte förvånad.. I nedanstående länk finns intervju med f.d. rektorn för Römosseskolan i Göteborg med en innerymmande moské...

Rektorn är nu placerad i försvarsutskottet i riksdagen för Moderaterna,, han är radikal islamist från Somalia. I länken finns länkar där det framgår att det förekommit allvarliga kränkningar på denna skola.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/



tisdag 19 februari 2013

Smygfilmad imam: ”Vi är som en tsunami över Europa”

Den kontroversiella muslimske predikanten Anjem Choudary smygfilmades av brittisk tidning. Budskapet till åhörarna var att det är rätt att låta de icke-muslimska skattebetalarna betala för jihad via bidragssystemen.

”Demokrati, frihet, sekularism, parlametarism med folkvalda och presidenter – alla kuffars idéer, allt folket dyrkar måste vi förkasta”, förkunnar den omstridde muslimska predikanten Anjem Choudary under ett smygfilmat tal till ett 30-tal åhörare, rapporterar telegraph.co.uk.

”Kuffar” betyder icke-muslim eller otrogen, som enligt muslimsk lag kan betraktas skyldiga att erlägga skatt, jizya, till muslimer. Därför anser Choudary, som själv försörjer sig själv och sin familj på bidrag att det är korrekt att se transfereringarna som ett ”jihad-bidrag”.

”Det är normalt att ta pengar från kuffar”, hävdar han under inspelningen och hånar sedan europeiska skattebetalare som går upp tidigt för att arbeta hela dagen, titta på TV och sedan gå och lägga sig igen.

”De jobbar åtta, nio timmar om dagen. De kommer hem klockan sju, tittar på Eastenders, sover, och upprepar detta i 40 år. Det är slaveri”, konstaterar Choudary som uppges ta in mer bidrag än en brittisk soldat i Afghanistan tjänar.

Uppfattningen att Europa inte håller på att islamiseras delas inte heller av Choudary. Han konstaterar att Bryssel redan är muslimskt till 30 procent, Amsterdam till 40 procent och att brittiska städer som Bradford och Birmingham håller på att islamiseras.

”Dessa människor är som en tsunami tvärs över Europa. Här hemma tar vi det bara lugnt och befolkar Birmingham och Bradford, broder. Verkligheten håller på att förändras.”

När Anjem Choudary sedan konfronterats med materialet påpekar han att ”jihad” inte bara behöver betyda öppet krig, utan kan bedrivas med icke-våld.
Källa: nedanstående artikellänkar:

http://www.friatider.se/smygfilmad-muslimsk-predikant-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa


http://www.telegraph.co.uk/news/9875954/Muslim-preacher-urges-followers-to-claim-Jihad-Seekers-Allowance.html


Gå även in på nedanstående videos som visar att radikala islamister vill verkligen ta över Europa.

http://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ

http://www.youtube.com/watch?v=-mlxMndnlzw&feature=related


Nedan en artikel där Dr. peter Hammond förklarar vad islam är eller inte är och det finns också statistik, siffrorna i statistiken är ju betydligt högre för sverige nu när vi tar emot flest flyktingar och anhöriginvandrare.

http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675


Jag hänvisar till nedanstående inlägg som visar fakta på skattefria bidrag för invandrare samt ÄFS (äldreförsörjningsstöd) som är skattefritt och inte räknas som inkomst för invandrare och som många svenska skattebetalande pensionärer inte kommer upp i bruttopension. Även intervju med moderaternas radikala islamist som sitter bl.a. i försvarsutskottet i riksdagen.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

måndag 18 februari 2013

Patienter lider när taxichaufförer prioriterar fredagsbön

Patienterna får vänta. Det är budskapet när muslimska taxichaufförer av arabisk härkomst vägrar hämta sina kunder vid sjukhusen i Oslo – för att istället ägna sig åt fredagsbön.

Nu varnar sjukhuschefer i Verdens Gang att beteendet har blivit ett hot mot patientsäkerheten.

Källa: nedanstående länk.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10113879


– Det stämmer att vi mellan 13 och 15 på fredagar har problem med att få tag i bilar till våra patienter. Hur svårt det är varierar från fredag till fredag, säger May Britt Bjørgum, avdelningschef vid Oslo universitetssjukhus, till VG Nett.


På torsdagen skrev samma tidning om professor Øystein Noreng som missade flyget när araben vid ratten plötsligt stannade på motorvägen mot flygplatsen för att be.

Källa: nedanstående artiklar.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10113767

http://www.friatider.se/patienter-lider-nar-muslimska-taxichaufforer-prioriterar-fredagsbonen


Gå in på nedanstående länk som visar vad norsk media anser om svensk medias politisk korrekthet som mörklägger en hel del sanningar.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/03/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet/

lördag 16 februari 2013

Svensk medborgare gripen i Libyen

En 45-årig svensk medborgare greps i Libyen i onsdags.
Anledningen: Han misstänks för "spridning av kristendom".

Polisen i Benghazi i östra Libyen slog i onsdags till mot ett boende för flera utländska lärare. Den 45-årige svenske medborgaren greps med flera andra personer från bland annat USA, Sydafrika och Egypten.

40 000 böcker i beslag

Han misstänks nu för ""spridning av kristendom", skriver Expressen
Polisen ska ha beslagtagit 40 000 böcker med kristet budskap.
Catarina Axelsson på UD:s presstjänst säger att personal från konsulatet besökte mannen i samband med gripandet och att han efter omständigheterna ska må bra.

Utflyttad till USA

Efter besöket har det visat sig att mannen förutom att vara svensk medborgare också har amerikanskt medborgarskap.
– Han ha fått uppehållstillstånd i Libyen som amerikan och ärendet kommer därför att hanteras av USA, säger hon.
Enligt henne är mannen utflyttad från Sverige till USA.


Källa: nedanstående artiklar

http://www.svt.se/nyheter/sverige/svensk-medborgare-gripen-i-libyen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16252107.ab

http://avpixlat.info/2013/02/16/gripen-misstankt-for-spridning-av-kristendom/


Gå även in på nedanstående länk om kollekten i svenska kyrkan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/svenska-kyrkans-kollekt-gar-till-kyrko-expo/

Norge: ”Ingen framtida välfärd med fortsatt invandring”

Antingen stoppar den norska regeringen det massiva mottagandet av invandrare från tredje världen – eller så kan norrmännen glömma att de kommer ha en fungerande välfärdsstat i framtiden. Det är bara att välja, skriver två norska journalister i en uppmärksammad debattartikel.

”Att bibehålla den nuvarande invandringsnivån de kommande decennierna och samtidigt upprätthålla en generös välfärdsstat som i dag är inte ett realistiskt mål”, skriver Hege Storhaug och Rita Karlsen, på nrk.nohttp://www.nrk.no/ytring/grunnlaget-for-velferden-1.10908673

Författarna, som representerar människorättsorganisationen Human Rights Service (HRS), pekar på att den utomeuropeiska invandringen varit en rejäl nitlott för de norska skattebetalarna.
”Trots att invandrarhushållen har få personer i pensionsålder hade de ändå ett underskott i skatte- och bidragssystemet, det vill säga de förbrukar mer välfärdstjänster än de betalar in i skatt. Hushåll med norsk bakgrund hade däremot ett litet överskott”, skriver Storhaug och Karlsen och hänvisar till ny statistik från HRS.


Enligt de senaste prognoserna för befolkningsutveckling från norska Statistiska Centralbyrån (SSB) kommer norrmännen att bli en minoritet i sitt eget land inom 30 år. I Oslo, där norrmännen blir en minoritet om bara 15 år, lever redan mer än hälften av de utomeuropeiska invandrarna på bidrag.
Och i takt med att allt färre norrmän ska försörja allt fler invandrare blir det inte lätt att upprätthålla något meningsfullt välfärdssystem med grundläggande social trygghet, varnar Storhaug och Karlsen. Oljemiljarderna till trots.

Statistik i nedanstående länk.

http://www.ssb.no/folkfram/


”Som medborgare borde vi kunna förvänta oss att alla ansvariga politiker höll ordning i de nationella välfärdssräkenskaperna och hade kommande generationer i åtanke när politiken utformas under de kommande åren”, avslutar de.

Källa: nedanstående artikel

http://www.friatider.se/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring



Gå in på nedanstående länk och läs om vad Norsk media tycker om svensk media.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/03/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet/


Nedan finns fakta om skattefria bidrag för invandrare som många pensionärer aldrig kommer upp i bruttopension mot vad dessa får som inte betalat en enda skattekrona till vår välfärd som minskar hela tiden med indragningar på det mesta.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/



Svenska kyrkans kollekt går till kyrko-Expo

På söndag går stiftskollekten till Seglora smedja, kyrkans motsvarighet till vänsterextrema Expo som åsiktsregistrerar konservativa personer. Organisationen anklagar präster i Svenska kyrkan för att ha "bruna åsikter" och stå nära folkmordsideologi.
Går du i Svenska kyrkan och ger kollekt finns sannolikheten att pengarna går till organisationen Seglora smedja som drivs av tidigare ledarskribenten på Aftonbladet och prästen Helle Klein och prästen Ewa Hotz.

Organisationen stöds genom olika ekonomiska former av Stockholms stift. Bland annat kommer stiftskollekten på söndag att oavkortat gå till Seglora smedja.

– Det finns ingen annan organisation som skulle finansiera en tankesmedja som jagar andra i samma organisation, säger Annika Borg, präst i Stockholm till tidningen Dagen.
Läs nedanstående artikel i Dagen.
http://m.dagen.se/nyheter/harda-ord-pa-kyrkliga-hemsidor/

Annika Borg ligger också bakom bloggen Kristen opinion som av Dagens seglora har anklagats för att normalisera ”främlingsfientliga krafter i kyrkan och i samhället.”

Hon har också anklagats för att ha ”bruna åsikter” och att ”stå nära en ideologi som ledde till folkmord”.

Enligt henne vågar många inte säga sin mening inom Svenska kyrkan. Vänsterbetonade Seglora smedja pekades i en debattartikel förra året ut som en organisation som bedriver åsiktsregistrering.

Även programledaren Marcus Birro har gått ut och kritiserat den kontroversiella kollekten. På sin blogg på Världen idag skriver Birro att ”jag har ingen som helst lust att skänka en enda extra krona till Seglora och Helle Klein. Hennes uppfordrande och arroganta ton i olika sammanhang är inte i linje med hur jag ser på Gud, församlingen eller kollekt heller. Svenska Kyrkan har förlorat en besökare till.”

Källa: nedanstående artikellänk.

http://www.friatider.se/svenska-kyrkans-kollekt-gar-till-kyrko-expo


Jag anser att sverige avkristnas mer och mer och jag tror att många tappar lusten att gå till kyrkan med sådana åsikter som Helle Klein har och att ge kollekt till detta som beskrivs.. Vi borde värna kristna värderingar i Sverige mer än någonsin när en annan religion som är fiende till både judendom och kristendom ökar i sverige.

Gå in på nedanstående video där en man som flytt från sitt muslimska land till Norge och han berättar om muslimska brödraskapet och varnar.

http://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ


Jag undrar om det är rasistiskt eller främlingsfientligt att ha åsikter om hur sveriges ekonomi sköts? Eller är det rasistiskt att prata om en religion?? till vilken ras hör religion till i så fall? Vi måste få ha yttrandefrihet i sverige annars är det slut på demokratin.

Gå in på nedanstående länk och läs om kostnader, fakta på skattefria bidrag för invandrare m.m. intressanta länkar.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

torsdag 14 februari 2013

Moskébygge i Borlänge dröjer efter SD:s överklagan

Det kontroversiella moskébygget i Borlänge hotar bland annat Peace and Love-festivalen som använder den park som ska bebyggas. Nu har SD:s lokala ordförande överklagat byggplanerna och bygget drar därför ut på tiden, rapporterar Ekot.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=5440605


Kommunen har redan godkänt att en enorm moské ska få byggas direkt intill stadshuset mitt i centrala Borlänge. Moskén ska innehålla bibliotek, bönesal och ”studietorn”.

Sverigedemokraternas distriktsordförande Marie Edenhager överklagade i oktober förra året kommunens beslut att sälja av marken till moskébygget och förvaltningsrätten begär nu ett förtydligande av Edenhager och processen väntas dra ut på tiden till april.

Fria Tider skrev i september om hur moderaterna i staden vacklade i frågan kring den nya moskén, då det fanns ett stort motstånd mot bygget bland Borlängeborna. Dock slöt moderaterna slutligen upp bakom bygget och sverigedemokraterna var det enda parti som motsatte sig.

I somras skrev 300 grannar på en protestlista mot bygget, där man bland annat framförde att moskén skulle förstöra ett vackert grönområde och att den stora Borlängebaserade Peace and Love-festivalen kan bli lidande. En förfrågan om folkomröstning om bygget har avslagits av kommunen.
Källa: nedanstående artikel

http://www.friatider.se/moskebygge-i-borlange-drojer-efter-sds-overklagan

Det är i ett område nära Ringen nära stadshuset i Borlänge som en moské planeras. Trehundra boende i området har skrivit på en protestlista och överlämnat den till kommunen. Det skriver Dalarnas Tidningar.

Som förevändning till att de boende inte vill ha en moské i just sitt område, utan att den bör byggas i någon annans, framförs bland annat att trafiken kommer att störas. Vidare menar protestgruppen att fotgängare hindras i sin promenad genom grönområdet som kan komma att bebyggas. Det framgår i gruppens skrivelse till Borlänges statskontor.

”Trafiksituationen är redan i dag så extrem att det inte kan tillåtas någon mer belastning”, heter det i skrivelsen.

Protestgruppen är också oroliga för att historiska värden kan gå förlorade, samt att den stora Borlängebaserade Peace and Love-festivalen kan bli lidande.

”En moskébyggnad överskuggar barnstugan och tar bort en historisk vy mot före detta komministerbostaden. Även gångstråket mot stadskärnan fråntas oss gående. Peace & Loves största scen kan inte heller användas i området.”

Protestgruppen påstår att invändningarna mot moskébygget inte har något att göra med att det är just en moské som byggs.

”Vi föreslår att detta bygge ska uppföras där det finns möjlighet för dessa människor att utöva sin religion och även utöka när antalet utövare ökar”, skriver de.

Borlänge är en populär bostadsort för bland annat somalier som bor där i tusentals. Fria Tider har tidigare skrivit om hur arga boende kallat kommunpolitiker för ”förrädare” i SVT när dessa förklarade varför det behövs en moské.
Källa: nedanstående artiklar.
http://www.friatider.se/borlangebor-protesterar-mot-moskebygge


http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.4879096-300-boende-i-ringen-protesterat-mot-islamiskt-center


Jag undrar om inte detta studeitorn är en minaret som kommer att ropa ut böner från högtalare 5 ggr om dagen med början kl 4 på morgonen som det görs i Sthlm.
Gå in på nedanstående länk och lyssna på vl.a. iraniern som vill slippa böneutrop 5 ggr om dagen i Sthlm där han bor för han får ångest då han hör detta och blir väckt kl. 4 på morgonen av böneutropen från minareten. I nedanstående länk finns en artikellänk där Anders Borg menar att moskéer skall byggas med skattepengar,, alltså menar han att skattebetalarna skall vara med att betala dessa moskéer.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/


Gå även in på nedanstående länk, där bla.a. en invandrare berättar att många invandrare gillar SD.. Finns även med en intervju med Moderaternas radikala islamist från Somalia som sitter i försvarsutskottet i Riksdagen och flera intressanta artikalr om denne man.
Samt verser ur koranen m.m.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Hänvisar också till nedanstående länk där det finns mycket fakta om bl.a. skattefria bidrag för invandrare.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/



Nedanstående länk är mycket intressant.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/07/saudiarabien-exporterar-hatpropaganda-till-sina-moskeer-i-varlden/

Nedan en krönika av Herman Lindqvist som är värd att läsa... Han vågar skriva vad han tycker vilket jag beundrar..de flesta journalister m.fl. vågar ju inte yttra sig om invandringen eller om islam, för rädslan att bli stämplade som rasister eller främlingsfientliga...men jag undrar om sveriges ekonomi är någon ras, eller islam någon ras,, mycket underligt med denna politiska korrekthet.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/hermanlindqvist/article15974504.ab

onsdag 13 februari 2013

NYA MOSKÈBYGGET PÅ HISINGEN ÖVERKLAGAT

Bygget av den nya moskén i Tuve har överklagats.

Nu kan projektet försenas med över ett år.

– Jag tycker det är tråkigt för dem, säger Henrik Andersson som är handläggare för projektet.
Förra veckan överklagades bygglovet till en moské längs med Tuvevägen på Hisingen. Överklagan sker under förevändningen att en rondell som byggs i anslutning till moskén kommer att störa trafiken, men Henrik Andersson som handlägger projektet tror att det rör sig om dolt motstånd mot själva moskén.

– Det finns alltid personer som är emot tyvärr, säger han till GT.

Andersson tror att överklagan inte kommer att gå igenom hos Länsstyrelsen, men bygget försenas i alla fall med ett år på grund av lång handläggningstid.
Källa: nedanstående artikellänkar.

http://www.friatider.se/moskebygge-i-goteborg-overklagas

http://www.expressen.se/gt/nya-moskebygget-pa-hisingen-overklagat/


Jag undrar om det skulle byggas en moské med minareter? Gå in på nedanstående videoinlägg där en f.d. iranier ringer till Ring P1 SR och ber om att få slippa höra böneutrop från minareten i Sthlm där han bor,, han blir väckt kl 4 på morgonen och känner ångest då han hör dessa högtalare med böneutrop 5 ggr om dagen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=clOl6pVndec#!


Det är ju lite konstigt att det är tillåtet att ropa ut böner i en minaret så att det hörs lång väg, medan en svensk präst inte får be en bön och välsigna församlingen under en skolavslutning i kyrkan...vad är detta för demokrati..

Jag undrar också om denna moské skulle vara skattefinansierad? alltså skattebetalarna kanske skall vara med och betala byggnaden.

Anders Borg Moderaterna vill tydligen att skattemedel skall bekosta moskéer i sverige..
Läs nedanstående artikel i kristna tidningen Dagen.

http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/


I nedanstående länk finns intervju med Moderaternas radikala islamist som sitter i försvarsutskottet i riksdagen, m.m. intressant läsning.Kanske inte så konstigt om moderaterna är för skattefinansierade moskéer då de har en radikal islamist i riksdagen.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

måndag 11 februari 2013

Åkesson kommenterar Guillous senaste påhopp

Jan Guillou, med ett kommunistiskt förflutet ,har producerat allt mer desillusionerade krönikor på sistone.  I senaste krönikan attackerar han SD, vars partiledare svarar i samma statsmannamässiga stil man förväntar sig.

Efter att Guillou inför valrörelsen 2010 för Aftonbladets räkning följde med Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson (del 1 – del 2) kunde han konstatera att partiet inte alls var rasistiska, vilket då liksom nu är den vedertagna bilden i fulmedia. Detta ändrades dock illa kvickt efter att Åkesson publicerade en debattartikel i Aftonbladet med rubriken “Muslimerna är vårt största utländska hot” – en rubrik Aftonbladet själva satt och som aldrig hade något med texten i sig att göra.


Källa: nedanstående artikellänk.


http://avpixlat.info/2013/02/10/akesson-kommenterar-guillous-senaste-pahopp/



Jag anser att det nu Jan Guilou gör genom att komma med ett ogrundat påstående att dessa näthatande män är arbetslösa sverigedemokrater som lider av sexuell frustration, kan man ju verkligen kalla för nät hat, dessutom kränkande för alla män som röstar på SD..

Jag vet att han har alldeles fel...visst kan det finnas de som är arbetslösa som röstar på SD men jag vet att det är flera akademiker och dessutom kommunpolitiker och andra som övergått från moderater, socialdemokrater och kristdemokrater till SD...ja egentligen har SD fått röster från de flesta partierna.


I nedanstående länk berättar bl.a. en invandrare  varför han tycker om SD.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/



Även i nedanstående artikel kan man läsa om att SD har sympatisörer bl.a. från mellanöstern.


http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/


Norsk media kritiserar svensk media för sitt sätt att skriva så politiskt korrekt, mycket intressant läsning i nedanstående inlägg.  Bland annat kritiserar Aftenposten Norge svenska Aftonbladet.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/03/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet/

Att så många röstar på SD beror ju inte på att de som röstar är arbetslösa sexuellt frustrerande och främlingsfientliga och nazister, detta är ju rena sandlådenivån att skriva sådana elakheter,, men det blir ju inte det resultatet som dessa SD mobbare förväntat sig, att de får mindre röster för dessa fula påhopp på människor som röstat på SD i ett demokratiskt val och olika opnionsundersökningar.


Utan det blir ju istället fler som kommer att rösta på dem.


Gå in på nedanstående länk där det finns fakta på kostnader för invandringen och fakta på skattefria bidrag för invandrare, som kostar skattebetalarna massor med pengar, vi kan ju inte ta hit alla som vill komma till sverige och så försörja dessa med skattebetalarnas pengar, detta förstår ju egentligen alla..

I nedanstående länk finns två filmer som visar vad egentligen en moderat, socialdemokrat och kristdemokrat tycker då de blev filmade med dold kamera.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/


SD blir ju också påhoppade för att de är oroade över islaminiseringen i Europa. Lyssna på en man som flytt till Norge och som berättar om muslimska brödraskapet.

http://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ


Lyssna på en kvinna från Iran som flytt till sverige som berättar vad hon anser om islam.

http://www.youtube.com/watch?v=2oVoLqjaKiw&feature=player_embedded


Nedan kan ni lyssna på en man som flytt från sitt land till sverige och ringer till ring P1.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=clOl6pVndec#!


Gå även in på nedanstående länk.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


fredag 8 februari 2013

Var sjätte LO-medlem skulle rösta SD vid val idag

En opinionsanalys som Sifo gjort på uppdrag av SVT Nyheter visar att var sjätte LO-medlem skulle rösta på Sverigedemokraterna om det vore val idag. Smutskastningar och ett illa dolt hat på tidningarnas ledarsidor till trots – måttet verkar äntligen vara rågat för svenska folket.


Ett par-tre decennier efter övriga Europa och världen verkar nu även svenska folket ha fått nog av massinvandringens katastrofala effekter och floskler och tomma ord från politiker och journalister som själva lever tryggt i reservat och arbetar på närmast apartheidliknande redaktioner.

Sverigedemokraterna har onekligen vind i seglen – i opinionsmätning efter opinionsmätning slås ideligen nya rekord och idag är platsen som landets tredje största parti sedan länge säkrad.


Sifo har tittat på flera av institutets opinionsmätningar för att se var det ökade stödet för SD är tydligast, och det är bland LO-medlemmarna partiet går starkast framåt. För några månader sedan uppgav var åttonde LO-medlem, 12,2 procent, att de skulle rösta på SD vid val idag – nu är det alltså var sjätte, eller 16,2 procent.
– Därmed har SD gått om Moderaterna som det näst största partiet bland LO-medlemmarna efter Socialdemokraterna, säger Toivo Sjörén.
Enligt Sjörén är en viktig förklaring till det ökade stödet att invandringsfrågan diskuterats flitigt under senaste tiden.
– Totalt sett i befolkningen sympatiserar 25 procent med Sverigedemokraternas invandringspolitik och det finns också rätt starka sådana strömningar inom LO. Nu har invandringsfrågan varit i fokus och då stärks partiet inom LO precis som man stärks inom andra grupper, förklarar Toivo Sjörén.
I ett flertal mätningar har en förkrossande majoritet även gett SD högsta betyg i invandringspolitik.

Läs nedanstående artiklar

http://avpixlat.info/2013/02/08/var-sjatte-lo-medlem-skulle-rosta-sd-vid-val-idag/


http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-nast-storst-bland-lo-medlemmar



I nedanstående länk, så finns det mycket fakta som nog bidragit till att SD går starkt framåt.
Fakta om skattefria bidrag för invandrare och ÄFS (äldreförsörjningsstöd) skattefria och som inte räknas som inkomst för invandrare.. Många pensionärer kommer inte ens upp i lägsta beloppet i bruttopension, som det lägsta beloppet som betalas ut skattefritt till invandrare.  Läs i nedanstående länk om detta.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/


“Han har försett halva Malmö med uppehållstillstånd”

Med jackor över huvudet förs de båda mutmisstänkta tjänstemännen på Migrationsverket in i Malmö tingsrätts säkerhetssal i polishuset – först 44-åringen från Elfenbenskusten och därefter 50-åringen från Libanon. De är så måna om att dölja sina utseenden för kamerorna att de likt blinda får ledas fram till stolen, och 44-åringen tar inte ens bort jackan från huvudet när dörren stängt ute fotograferna.

Av Ingrid Carlqvist

Med jackor över huvudet förs de båda mutmisstänkta tjänstemännen på Migrationsverket in i Malmö tingsrätts säkerhetssal i polishuset – först 44-åringen från Elfenbenskusten och därefter 50-åringen från Libanon. De är så måna om att dölja sina utseenden för kamerorna att de likt blinda får ledas fram till stolen, och 44-åringen tar inte ens bort jackan från huvudet när dörren stängt ute fotograferna.

Källa: nedanstående artikellänk där det finns mer information.

http://avpixlat.info/2013/02/08/han-har-forsett-halva-malmo-med-uppehallstillstand/#more-45937

Gå in på nedanstående länk och se fakta på skattefria bidrag samt statistik över mottagna ensamkommande m.m.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

torsdag 7 februari 2013

Politiker och pastorer rasar mot migrationsministern

Sedan migrationsminister Tobias Billströms utspel om att minska invandringen kom för ett par dagar sedan har många kritiska röster höjts. Varken regeringens mindre partier eller oppositionen tycks gilla förslaget.

Det var i slutet av förra veckan som Moderaternas och migrationsminister Tobias Billströms nya plan att sänka ”volymen” av invandringen till Sverige lades fram. ”Dagens försörjningskrav har ingen effekt. Det gäller för mindre än en procent. I dag kommer anhöriga hit till hushåll där den enda inkomsten är ett försörjningsstöd från kommunen. Är det rimligt?”, säger Billström i utspelet.
Källa: nedanstående artikellänk.


http://www.dagen.se/nyheter/billstroms-utspel-helt-vansinnigt/


Jag förstår inte hur dessa pastorer och politiker tänker...Är det rasistiskt att inse att sverige kan inte försörja alla som vill komma till sverige med skattefria bidrag som är mycket generösa, då det inte finns arbete till dem som redan finns här och inte heller till
dem som är födda i sverige..varslen ökar och arbetslösheten stiger. Neddragningar inom sjukvården, åldringsvården, skolor, ambulanser i glesbygd, vårdcentraler, polis m.m. gör att välfärden minskar mer och mer p.g.a brist på pengar.


I nedanstående länk finns uppgifter på vad Bert Karlssons flyktingförläggning kostar skattebetalarna.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/06/40-i-storbrak-pa-bert-karlssons-flyktingslott/


Jag undrar om man känner till fakta om dessa skattefria bidrag som betalas ut till dem som kommer hit.


Gå in på nedanstående länk som inehåller fakta om skattefria bidrag, ÄFS (äldreförsörjningsstöd) som är skattefritt och inte räknas som inkomst.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/   

Om man inte inser att något är rejält galet med Sveriges politik efter att man jämfört motsvarande siffror för asylsökande minderåriga till övriga EU-länder så borde man i alla fall ställa sig frågan varför denna gigantiska skillnad? Märk väl att just gruppen "ensamkommande" utgör en mycket stor andel av Migrationsverkets budget då personaltätheten på boende är extra stort - i princip 1 anställd per "ensamkommande" och därför utgör en betydande del av migrationsverkets budget. Dvs miljarder skattekronor.

Så här såg siffrorna ut för år 2011:

Belgien: 860
Danmark: 284
Finland: 153
Frankrike: 596
Tyskland: 667
Irland: 26
Nederländerna: 484
Norge: 858
Sverige: 2 657
Schweiz: 313
Storbritannien: 1 277

(källa: migrationsverket)

Känd iman våldtog sin 5-åriga dotter till döds

Den prominenta saudiarabiska imamen Fayhan al-Ghamdi släpps ur fängelset efter fyra månaders häkte – trots att han lät torterade och våldta sin dotter till döds, rapporterar Daily Mail

Det var i oktober som den femåriga flickan avled efter brutal tortyr och upprepade våldtäkter. Randa al-Kaleeb, en socialarbetare på sjukhuset där flickan lades in, säger att flickans nacke hade knäckts och att hon bland annat hade blivit bränd och fått naglar utdragna. Enligt uppgifter hade tortyren pågått i flera månader.

Flickans moder uppger att Fayhan al-Ghamdi innan tortyren misstänkte att flickan inte längre var oskuld. I samband med att flickan avled greps han.

Fayhan al-Ghamdi erkänner att han slagit sin femåriga dotter med elkablar och käppar, men då de saudiarabiska shaira-lagarna är sådana att en far kan mörda sina barn utan allvarlig påföljd, så har han nu släppts efter fyra månader i häkte, mot att han betalar så kallade blodspengar till moderns släktingar, motsvarande 320 000 kronor. Hade det istället varit en son hade summan varit den dubbla.

Källa: nedanstående artikellänkar.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2273171/Fayhan-al-Ghamdi-raped-tortured-daughter-5-death-escapes-light-sentence.html#axzz2K9Z7r1Cm

http://www.friatider.se/kannd-imam-valdtog-dotter-till-dods-satts-pa-fri-fot

EU-avgiften väntas chocköka för svensken

Sverige är redan ett av de länder som får ut allra minst av dess bidrag till Europeiska Unionen – och nu väntas det bli ännu värre.


Svensken är den som får minst tillbaka av sitt EU-medlemskap av samtliga 27 nationaliteter. Där rika danskar och finnar får tillbaka 63 repsktive 66 öre i EU-bidrag för varje krona de betalar in så får vi nöja oss med 54 öre.

Nu uppger regeringskällor att den svenska EU-avgiften kommer att öka med upp till en femtedel, till 40 miljarder kronor i och med de nya budgetförhandlingarna i EU, rapporterar DN.


Statsminister Fredrik Reinfeldt säger att det inte finns mycket annat för svensken att göra än att betala.


– Låt oss vara realister. Det finns mycket liten förståelse för våra argument, sade han på onsdagens öppna EU-nämndsmöte.


Sveriges nuvarande avgift för 2013 är 33 miljarder kronor – tre miljarder kronor mer än 2012. Till 2014 väntas den öka till mellan 37 och 40 miljarder.


Den utbredda uppfattningen att svenska politiker inte står upp för det nationella intresset i Bryssel tycks bekräftas av de nya uppgifterna. 2011 betalade Sverige in 30,6 miljarder kronor. När återflödet av EU-bidrag räknats bort visar det sig att svensken är den som betalar mest per capita av EU:s samtliga nationaliteter.


Vinnare är greker, polacker och mest av alla litauerna. Varje euro som den litauiske skattebetalaren skickar till Bryssel kommer tillbaka fyrfaldigt i form av bidrag. I det nya budgetramverket som nu arbetas fram i Bryssel förväntas Sverige nettobidra än mer.

Källa: nedanstående artikellänk.

http://www.friatider.se/eu-avgiften-vantas-chockoka


Norge gjorde klokt i att inte gå med i EU, de bestämmer nu över sitt eget land.
SD är ett EU-kritiskt parti som vill verka för att makten återförs från Bryssel till svenska folket. Vi är öppet inställda till samarbete med andra länder. EU idag handlar enligt vår mening inte längre om ett samarbetsprojekt utan om ett överstatligt organ som allt mer börjar likna en federalistisk stat, en utveckling som vi i Sverigedemokraterna gör allt för att motverka.

Sverigedemokraterna vill verka för att Sverige ska omförhandla medlemskapet men behålla ett samarbete inom ramen för EES.
Källa: nedanstående länk.

https://sverigedemokraterna.se/vara-asikter/var-politik-a-till-o/


Det är ju svenska skattebetalare som får betala notan för att vara med i EU. Man kan ju fråga sig vad vi får för dessa pengar det kostar att vara med i EU.

onsdag 6 februari 2013

REINFELDT GÅR EMOT BILLSTRÖM

Den moderata arbetsgrupp som ska se över partiets politik inom integrations- och migrationsfrågor inför valet nästa år ska inte diskutera volymen av asyl- och anhöriginvandring, säger nu statsminister Fredrik Reinfeldt.


Därmed ger Reinfeldt nu en helt annan bild än migrationsminister Tobias Billström av uppdraget för arbetsgruppen.

Något uppdrag att diskutera asyl- och anhöriginvandringens ”volym”, som Tobias BIllström talat om, finns inte i de skrivna direktiven till den moderata arbetsgruppen, påpekar Fredrik Reinfeldt.


Källa: Nedanstående artikellänk.

http://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-gar-emot-billstrom

Expressen skriver enligt nedanstående länk.

http://www.expressen.se/nyheter/osamja-i-moderaterna/

Ytterligare artikel angående Billström och Reinfeldts osämja.

http://avpixlat.info/2013/02/06/reinfeldt-invandring-berikar-sverige/

Jag undrar om Reinfeldt har räknat ut vad det kostar skattebetalarna att ta emot så många anhöriginvandrare och asylsökanden.

Det verkar som Billström har förstått det i alla fall, det SD för länge sedan har förstått..Att minska mottagendet innebär ju inte att totalstoppa all invandring..

Arbetskraftinvandring är ju något helt annat, då kommer ju människor hit och har ett arbete redan så de kommer och kan försörja sig själva.

Nedan en artikel i SvD om kostnaderna för invandringen…torde vara betydligt högre kostnader nu då det kommit tusentals fler asylsökande sedan nedanstående beräkning gjordes.


http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

Gå in på nedanstående länk och läs fakta om skattefria bidrag för invandrare m.m. man kan ju genom dessa siffror förstå att det är enorma summor som betalas ut ur statskassan…Alltså staten tar pengar från skattebetalarna och ger till icke skattebetalande människor..är detta rättvist?

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/




40 i storbråk på Bert Karlssons flyktingslott

Bråk uppstod på musikprofilen Bert Karlssons asylslott i Skara. En uppretad folkmassa på 40 illegala invandrare jagade två andra män, som misshandlat en tredje, rapporterar TT.

De två männen, som är i 20-årsåldern, greps av polisen och är misstänkta för grov misshandel på en jämnårig man. Offret fördes till sjukhus för vård. Han hade bland annat blivit slagen med järnrör och armeringsjärn, säger Stefan Gustafsson, presstalesman för polisen i Västra Götaland, till TT.


Det bor runt 200 illegala invandrare på slottet, som är ett sekelgammalt sanatorium. Enligt Bert Karlsson uppfyller boendet ”hotellstandard” och boendet kostar skattebetalarna flera hundratusen kronor per dygn.

Källa: nedanstående artikellänk.

http://www.friatider.se/40-i-nytt-storbrak-pa-bert-karlssons-asylslott

Hur länge skall svenska skattebetalare tåla att man tar skattepengar till att ge till illegala flyktingar och försörja anhöriginvandrare i många fall livstid då de inte kan få ett arbete..

Gå in och läs fakta om skattefria bidrag för invandare m.m. i nedanstående länk.




måndag 4 februari 2013

DRAMATISK FÖRBÄTTRAD SITUATION I SOMALIA

Samtidigt som den mycket kostsamma bidragsinvandringen från Somalia slår nya rekord i Sverige hopas rapporterna om kraftigt förbättrade levnadsbetingelser i det tidigare krigshärjade landet. Nu bekräftar landets president och EU:s representant för utrikesfrågor vändningen i en debattartikel i SvD.

Det är Somalias president Hassan Sheik Mohamud och EU:s höga representant för utrikesfrågor och säkerhetspolitik, Catherine Ashton som i en artikel i SvD återigen lyfter fram Somalias förbättrade säkerhetsläge.

Källa: Nedanstående artikellänkar.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/somalia-har-chans-att-bli-forebild_7883564.svd

http://www.friatider.se/dramatiskt-forbattrad-situation-i-somalia


Gå in på nedanstående länk och läs om att Norge upprättar återvändande avtal för Somalier.
 
http://avpixlat.info/2012/07/03/norska-regeringen-forbereder-atervandandeavtal-for-somalier/#more-27534

Att ta emot massor med anhöriginvandrare som i många fall måste leva på bidrag som är skattefria i resten av deras liv, kostar enorma summor för staten och det är ju skattebetalarna som får vara med och betala den notan, medan neddragningar i välfärden blir fler och fler inom sjukvården åldringsvården, polisen, ambulanser och vårdcentraler i glesbygd, skolor läggs ned m.m. besparingar.

Gå in på nedanstående länk och se fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt ÄFS för invandrare som fyllt 65 år som är skattefria och räknas inte som inkomst, samt uppgifter om kostnader för denna ansvarslösa flykting och asylpolitik.

Arbetskraftinvandring är ju något helt annat när människor från andra länder kommer hit och har fått ett arbete så de kan försörja sig själva och bidraga med skattepengar till välfärden..


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/


ÖVERFÖLL GRAVID KVINNA-GREPS I MALMÖ


    
Två av rånarna är fortfarande på fri fot

Två illegala invandrare greps på Malmö station – det efter att ordningsvakter kände igen dem från en efterlysning publicerad i Fria Tider, från ett grovt rån mot en gravid kvinna i Köpenhamn där de bland annat sparkade henne i magen. Två av rånarna är fortfarande efterlysta och polisen vill ha hjälp att finna dem. Bilder på männen finns i länken nedan.

Källa: nedanstående artikel.


http://www.friatider.se/overfoll-gravid-i-kopenhamn-greps-i-malmo

Jag hoppas verkligen att männen grips och att de får sitt straff, hur kan man göra något sådant? Men i dag misshandlas och rånas och våldtas kvinnor i sverige och detta har ökat katastrofalt

Gå in på nedanstående länk och läs om misshandlade och våldtagna kvinnor.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/30/misstankt-valdtakt-i-svarttaxi-i-ostermalm/
 

Ipsos januari – SD-rekord

Åter igen så går SD framåt trots förtal och smutkastning och lögner om partiet att de skulle vara rasistiskt parti eller nynazistiskt parti, men folk är klokare än så och förstår att detta är fel..bara att läsa deras partiåsikter på deras hemsida, så får man ju reda på sanningen.

Nedan Isos Januari undersökning. 2 083 personer intervjuades under perioden 10-29 januari.

http://avpixlat.info/2013/02/03/ipsos-januari-sd-rekord/#more-45578

Gå in på nedanstående länk och lyssna på vad en invandrare tycker om SD, samt annan videoupptagning från rogrammet ring P1 i Sveriges radio m.m.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


Orsakerna till att SD ökar förstår man om man går in på nedanstående länk och läser om fakta om skattefria bidrag som betalas ut till invandrare.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/