fredag 31 augusti 2012

SOMALIER I FORSERUM VÄGRAR ANMÄLA PÅSTÅDDA BROTT



FORSERUM. Endast tre polisanmälningar varav två kom från etniska svenskar. Det blev facit efter att polisen låtit sätta upp en mobil polisstation på torget i Forserum där somalierna skulle få tolkhjälp för att anmäla rasistiska övergrepp från svenskar.

Polisen, som även hade anlitat skattefinansierade tolkar för att bistå vid anmälningarna, tog senare beslutet att förlänga insatsen till långt in på kvällen, men även det blev resultatlöst.

http://www.friatider.se/somalier-i-forserum-vagrar-anmala-pastadda-brott


Varför skriver man inte om hur brottsstatistiken ser ut för män med utländsk härkomst då det blev så mycket i media om dessa påstådda rasistiska övergrepp som man sedan inte vill anmäla trots skattefinansierade tolkar.


I Brottsförebyggande Rådets rapport "Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2" framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.


Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.


I rapporten skrev Brå att det kan "konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status."

I Brå-rapporten "Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17" framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet.


 I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.

Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.


Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.


Gabriella från Visby försvunnen i Egypten


EFTERLYSNING. Den 25-åriga svenskan Gabriella Gardell från Visby skulle ha återvänt från semestern i egyptiska Sharm el Sheik den 27 augusti. Nu har polisen skickat ut en internationell efterlysning.

http://www.friatider.se/gabriella-fran-visby-forsvunnen-i-egypten

torsdag 30 augusti 2012

Regeringsbeslut om ny miljardrullning till somaliska anhöriginvandrare


JAG BÖRJAR UNDRA HUR FRAMTIDEN KOMMER SE UT I SVERIGE, NÄR SKATTEBETALARNAS PENGAR INTE RÄCKER TILL FÖRSÖRJNING AV ALLA SOM KOMMER HIT. VÄLFÄRDEN SKÄRS NED INOM SJUKVÅRD, ÅLDRINGSVÅRD, M.M.
FÖR ATT DET SAKNAS PENGAR, MEDAN MAN SATSAR PÅ MILJARDKOSTNADER FÖR
ATT ÅTERFÖRENA SOMALISKA ANHÖRIGINVANDRARE.

VARFÖR KAN DÅ INTE DE SOM ÄR I SVERIGE ÅTERFÖRENAS MED SINA SLÄKTINGAR I SITT HEMLAND SOMALIA ISTÄLLET FÖR ATT ALLA SKALL KOMMA HIT??

LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKLAR ANGÅENDE DETTA.
 
 
JAG KAN JU FÖRSTÅ ATT MODERATERNAS RIKSDAGSMAN I FÖRSVARSUTSKOTTET
VILL HA HIT SINA LANDSMÄN, DET ÄR JU HELT NATURLIGT.
 
LYSSNA PÅ INTERVJUN MED HONOM I NEDANSTÅENDE VIDEO.
 
 
 
ÄFS äldreförsörjningsstöd  utbetalas till anhöriginvandrare som fyllt 65 år och är skattefritt och dessutom räknas det inte som inkomst. Många svenska pensionärer får inte ens ut i bruttopension vad en ÄFS bidragstagare får som lägsta belopp och det är dessutom skattefritt till skillnad mot ålderspensionen för en svensk pensionär som betalat skatt i hela sitt vuxna liv för att få en trygg ålderdom.    
 
Läs nedan om detta.
 
 
HUR SKALL ALLA DESSA SOM KOMMER HIT KUNNA FÅ ARBETE NÄR ARBETSLÖSHETEN ÄR STOR REDAN NU?
 
Nedan en video som berättar vad kostnaderna för redan nu 218.000 befintliga arbetssökande invandare på arbetsförmedlingen kostar per år nämligen 34 miljarder. och de kommer ju att bli många fler.
 
 
Nedan ytterligare information om kostnader, men siffrorna har ju stigit sedan den undersökningen gjordes..
 
 
 
 
 
 
 
 

onsdag 29 augusti 2012

Asylsökande dömd för våldtäkt på 13-årig flicka

Tre års fängelse och tio års utvisning till Afrika blev straffet för den illegale invandrare som våldtog en svensk 13-årig flicka på asylboendet Westsura herrgård i Surahammar i augusti.

Etablerad media hade emellertid inte möjlighet att rapportera om fallet, eftersom spalterna var fulla med nyheter om hur rasistiska svenskar är i Forserum.

Källa: artikellänkar nedan.

http://www.friatider.se/fangelse-och-utvisning-for-barnvaldtakt-pa-asylslott-media-morkar

http://avpixlat.info/2012/08/28/asylsokande-domd-for-valdtakt-pa-13-arig-flicka/

Kvinna dog efter att ha knivhuggits av mannen i familjedrama


Ett familjedrama bland invandrare med dödlig utgång av samma slag som vi sett flera av i Sverige på sistone utspelade sig strax norr om Oslo på tisdagseftermiddagen.

Kvinnan hade skilt sig från maken efter att ha utsatts för våld vid upprepade tillfällen. Ett besöksförbud hade utfärdats mot mannen, något som inte heller denna gång skyddade kvinnan från att mördas av mannen. Han sökte upp kvinnan i den lägenhet där hon bodde med parets gemensamma barn och mördade henne med kniv. Barnet ska ha blivit vittne till händelsen och har omhändertagits av myndigheterna.

Källa: nedanstående artiklar. I norska artikeln finns video med intervju med Norsk polis.

http://avpixlat.info/2012/08/29/kvinna-dog-efter-att-ha-knivhuggits-av-mannen-i-familjedrama/

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10068193

tisdag 28 augusti 2012

Massinvandring, debatt mellan Jimmie Åkesson och Annie Lööf

Se denna videolänk som visar på olika åsikter mellan massinvandring och som Lööf menar arbetskraftsinvandring..kanske en viss skillnad.??


Lyssna på denna verklighetsbeskrivande video nedan. Jag undrar om regeringen tänkt att vi skall bytas ut mot människor från främst muslimska länder..? 

Hur skall alla skattebetalande svenskar kunna betala skatt för alla som inte kan få arbete och som inte integreras i samhället och kanske inte vill integreras p.g.a religion och andra orsaker. Man måste skilja på arbetskraftinvandring och asyl och migrationsinvandring..


http://www.youtube.com/watch?v=_6xkb2-zgRs&feature=related

lördag 25 augusti 2012

ISLAMISKT CENTER OCH MOSKÈ INTILL STADSHUSET OCH KYRKAN I BORLÄNGE

ISLAMISKT CENTER PLANERAS INTILL STADSHUSET OCH KYRKAN I BORLÄNGE, LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKLAR.

http://avpixlat.info/2012/08/24/klartecken-for-islamiskt-center-i-borlange/

Området vid Stadshuset är en lämplig plats för ett Islamiskt center.

Det anser miljö- och byggnadsnämnden.

Fyra ledamöter reserverade sig.
Miljö- och byggnadsnämnden väljer alternativ Stadshuset. Men fyra av ledamöterna röstade nej till ett islamiskt center på den platsen.
 
Politikerna är dock inte helt överens.

Fyra av nämndens 15 ledamöter reserverade sig mot nämndens beslut. Björn Högberg (S), Siv Cederlund (S), Daniel Johansson (KD) och Christer Wikström (SD) säger nej till ett Islamiskt center vid Stadshuset.


Källa: http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.5029178-islamiskt-center-byggs-vid-stadshuset


PINGSTPASTOR DÖMD FÖR VÅLDTÄKT

En man, som varit ideell ledare inom en pingstförsamling, dömdes nyligen till två års fängelse för våldtäkt, mot sitt nekande. Tingsrätten bedömer dock kvinnans och vittnesuppgifter som trovärdigare än mannens historia.

Läs nedanstående artiklar angående detta.

http://avpixlat.info/2012/08/25/pingstpastor-domdes-for-valdtakt/#more-32394

http://www.dagen.se/nyheter/kristen%20ledare%20domd%20for%20valdtakt/



Den ideelle kristne ledaren skulle hjälpa en kvinna i bönegruppen att hitta en ny inneboende. I stället dök han upp ensam och våldtog henne.
Mannen dömdes i juli till två års fängelse och 100 000 kronor i skadestånd, men överklagade

Läs nedanstående artikel i Världen i dag.


http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/08/22/Ideell-kristen-ledare-valdtog-kvinna/

torsdag 23 augusti 2012

SKAKANDE BERÄTTELSE AV EN KVINNA

Fick se denna video i en blogg i Wordpress och detta var en så omskakande berättelse att jag måste ju
göra så att fler få ta del av hennes berättelse.

http://www.youtube.com/watch?v=2oVoLqjaKiw&feature=player_embedded

Inlägget fanns i nedanstående blogg.

www.kattsvans.wordpress.com

Det finns ett ord i Koranen som gör att en muslim kan få ljuga för en icke muslim bara det gagnar Islam, skrämmande men sant.

Jag pratade med en god vän som arbetat i Saudarabien i 4 år och som läst koranen både på svenska och engelska och som frågade en Iman i Saudarabien om detta verkligen stämde att en muslim får ljuga för en icke muslim bara det är till förmån för Islam.

Imanen skrattade och sa att det var sanning och att detta var vad Allah ville för att få fler att konvertera till Islam.

Läs nedan.

Taqiyya
En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.
Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats sök på
“Three Things About Islam” på Youtube.
Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

http://www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w


Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.


http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


Angående videon om kvinnans berättelse hänvisar jag till nedanstående blogg i wordpress.
www.kattsvans.wordpress.com

TVÅNGSÄKTENSKAP STORT PROBLEM I EUROPA


I flera europeiska länder med stora invandrargrupper har tvångsäktenskap blivit ett allt mer uppmärksammat problem. Flera länder har lagstiftat mot tvångsäktenskap de senaste åren och Sverige och Storbritannien är på väg att följa efter.

Läs nedanstående artikel.

http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/08/20/Tvangsaktenskap-stort-problem-i-Europa/

Ett par hundra "barnäktenskap" registreras varje år i Sverige - helt lagligt. Den slutsatsen kan man dra av siffror som regeringen beställt av Skatteverket.

http://www.dagen.se/nyheter/flera-hundra-fall-av-barnaktenskap-i-sverige/

tisdag 21 augusti 2012

FRITIDSGÅRD TOTALFÖRSTÖRDES AV UNGDOMAR I HUSQVARNA

En klassiker för kriminella ungdomar som ursäkt till varför man begår brott och uppför sig allmänt asocialt är den om att man inte har någon lokal, en förklaringsmodell som diverse kriminologer, dessutom gärna förstärker.

 Men har man lokal och därmed ingen ursäkt så kan man alltid se till att slå sönder den så att man får sin ursäkt tillbaka. Så har man gjort i mångkulturella området Öxnehaga i Huskvarna.


http://avpixlat.info/2012/08/20/oxnehagas-ungdomar-har-ingen-lokal-den-har-man-slagit-sonder/#more-32008

Läs kommentarerna som är många under ovanstående artikelinlägg.

måndag 20 augusti 2012

MAN SKJUTEN VID LEKPARK I SOLNA

Skottlossning vid lekpark i Solna, man skjuten.
En man sköts ner i eftermiddags i Järvastaden utanför Stockholm.
Skottlossningen inträffade drygt 100 meter från Mulle Meck-lekparken.

Enligt andra upgifter skall han även ha fått syra kastat på sig, fruktansvärt hur det blivit i Sverige, fler och fler mord och misshandel och våldtäkter men politiker tiger om detta utom SD .

Varför mörklägger man verkligheten i Sverige och inte vågar skriva om vem eller vilka som är överrepresenterade i denna ökande kriminalitet.
Läs nedanstående artiklar.

http://avpixlat.info/2012/08/19/skottdrama-vid-lekpark-en-skjuten-i-benet/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15279672.ab

http://www.expressen.se/nyheter/en-man-har-skjutits-i-solna/

lördag 18 augusti 2012

JIHADISTGRUPP I NORGE HOTAR MED TERRORDÅD

Jag anser detta skrämmande utveckling, Syrien, Irak, m.fl. länder dödar man varandra p.g.a oliktänkande religion.


http://avpixlat.info/2012/08/18/norge-jihadistgrupp-hotar-med-terrordad-varre-an-breiviks/


Men det blir väl som Muslimska brödraskapet säger att de kommer att göra Europa till Islamistiska stater med Sharialagar.


Se nedanstående videos.
http://www.youtube.com/watch?v=KlPmq_wUr9w&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=kczkDnMgboU&feature=related

Fick se denna video som visar hur Islamisterna tänker om Europa..Hur brödraskapet vill erövra hela Europa.

http://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ

Såg denna video och det är skrämmande hur man lär barn att hata judar.
http://www.youtube.com/watch?v=7Gzyeo1Z1I4&feature=related


Ser med oro på framtiden tyvärr.Islamister ändrar mer och mer på vår kultur och jag anser att de inte alls försöker integrera sig.. läste nyligen en artikel där en kommun beviljat 28.000 kr till könsseparerad simundervisning,, samt pengar till Burkini.


http://avpixlat.info/2012/06/09/islamforening-vill-ha-pengar-till-konsseparerad-simundervisning/#more-24545


http://gd.se/nyheter/sandviken/1.4091349-vill-ha-bad-for-bara-kvinnor-pa-parkbadet


Och jag anser det förfärligt att en präst i Svenska kyrkan skall förbjudas att välsigna församlingen och be en bön under en skolavslutning i kyrkan...Rent skrämmande.. medan radikala Islamister hjärntvättar barn i Islamistiska friskolor att man skall hata judar och även kristna och predikar om Jihad.

Lyssna på intervjun med Moderaternas radikale Islamist som arbetar i försvarsutskottet i riksdagen, finns mycket att läsa om honom om man går in på goggles angående hans friskola i Göteborg som heter Römosseskolan som det förekommit flera anmälningar om till skolinspektionen.

http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk


Vill vi ha samma utveckling som det är i England..läs nedanstående skrämmande artiklar.

DOMSTOLARNA I ENGLAND
www.dailymail.co.uk/news/article-1196165/Britain-85-sharia-courts-The-astonishing-spread-Islamic-justice-closed-doors.html


I PRAKTIKEN LAGLIGA - TROTS ATT MAN PÅSTÅR ANNAT
www.dailymail.co.uk/news/article-1055764/Islamic-sharia-courts-Britain-legally-binding.html


VERKSAMHET
www.dailymail.co.uk/news/article-513218/A-brutal-beating-justice-meted-humble-street-cafe-sharia-law-operates-Britain.html


YTTERLIGARE HEMLIGA DOMSTOLAR
www.dailymail.co.uk/news/article-1242014/War-march-fanatic-Anjem-Choudary-runs-secret-sharia-weddings.html

SHARIA-BANKER
www.dailymail.co.uk/news/article-1208204/An-overdraft-Thatll-200-Lloyds-TSB-15-youre-Muslim.html


SHARIA-FÖRSÄKRINGAR

www.dailymail.co.uk/news/article-1045959/Sharia-car-insurance-For-time-Muslims-buy-policies-line-Islamic-law.html

SHARIA-SKOLOR I ENGLAND
www.dailymail.co.uk/news/article-437624/Muslim-pupils-need-showers.html
IMAMER I STATENS SKOLOR I ENGLAND

www.dailymail.co.uk/news/article-544349/Fury-plan-let-imams-teach-Koran-state-schools.html

HEDERSBROTTEN ÖKAR VÅLDSAMT I ENGLAND.

www.dailymail.co.uk/news/article-1233918/Honour-crime-40-rising-fundamentalism.html

HALAL-MATEN I SKOLAN


www.dailymail.co.uk/news/article-1076248/Primary-school-serve-pupils-halal-meat-theyr-Muslim-not.html

www.dailymail.co.uk/news/article-507039/Parents-protest-school-decision-serve-halal-meat-ALL-children.html

www.dailymail.co.uk/news/article-435198/Parents-protest-schools-Halal-lunch.html


PENSIONÄRER I ENGLAND
www.dailymail.co.uk/news/article-1200532/Muslim-care-home-owner-bans-pensioners-eating-bacon-sandwiches.html


POLISEN I ENGLAND
www.dailymail.co.uk/news/article-1180561/Muslim-chef-refused-cook-sausages-bacon-police-breakfasts.html


FÄNGELSER
www.dailymail.co.uk/news/article-489833/Muslim-prisoners-sue-millions-offered-ham-sandwiches-Ramadan.html


MATSTÄLLEN
www.dailymail.co.uk/news/article-1260286/KFC-diner-told-bacon-burger--halal.html

www.dailymail.co.uk/news/article-1142022/The-Dominos-branch-pepperoni-pizza--halal.html

www.dailymail.co.uk/news/article-1195152/Anger-second-Dominos-pizza-store-takes-pork-menu-halal-only.html

www.dailymail.co.uk/news/article-1177969/Fast-food-chain-KFC-converts-London-restaurants-halal-menu.html

EN AV DE MÅNGA ORSAKERNA
www.dailymail.co.uk/news/article-1254374/Islamic-radicals-infiltrate-Labour-Party.html


Se nedanstående videoreportage från London CNN London, kanske det inte dröjer så länge innan detta blir verklighet i Sverige, Moderaterna har ju en radikal Islamist i riksdagen Abderisak Waberi och som har uttryckt sig att han hellst vill leva i en Islamistisk stat.

http://www.youtube.com/watch?v=-mlxMndnlzw&feature=related


Nedan lite verser ur koranen.
Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar - men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)


Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur - två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika - eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)

När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred - Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)

Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)

Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
(Surah 47:4-6; fördjupning)

Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.
Taqiyya
En rätt att ljuga inför en ickemuslim. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.
Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats sök på
“Three Things About Islam” på Youtube.
Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.
http://www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w


Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.
http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

Referenser angående verser ur koranen.
1. Bernström, K. Mohammed, "Koranens budskap", Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, "Koranen, Det Sista Testamentet", Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, "Den Heliga Qur'anen", Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, "Inside Islam", s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, "Reportage: Självmordsbombare", Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, "Unveiling Islam", s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, "Jihad Watch", 12/3 2005
8. Morey, Robert, "Islams invasion", s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, "Islam Review", 9/4 2005

fredag 17 augusti 2012

NORDAFRIKANSKA FLYKTINGAR LÖPTE AMOK BLAND TURISTER PÅ MALLORCA

Någon turist fångade några afrikaner under en kort sekvens, videon i artikeln nedan går att se, men inte på You tube, tyvärr, när dessa den 10 augusti gick loss på ett av turiststråken och slog sönder glas, stolar, med mera bland med barerna mitt i centrala Palma stad.

Turisterna är både chockade och förbannade och tyskarna svär över att polisen inte gör något.

En spansk blogg berättar att det rörde sig om flera hundra flyktingar som drev omkring på gatorna och levde rövare i Palma.

http://avpixlat.info/2012/08/16/nordafrikanska-flyktingar-loper-amok-bland-turister-pa-mallorca/

SSU-HÄRVAN MED BIDRAGSFUSKET SATT I SYSTEM SEDAN 2004

Ja något förtroende för Socialdemokraterna får man knappast när man läser nedanstående, samt allt annat som tidigare stått om Juholts affärer, men kanske han tycker att detta är väl inget att bry sig i, då hans egen fästmö förskingrade pengar på sin arbetsplats, men hon trodde väl att hon gjorde rätt precis som Juholt förklarade sitt handlande med, men trots det reste runt och bad om förlåtelse.
Läs nedanstående artikellänk.

http://www.swedenconfidential.info/2012/07/25/ssu-harvan-med-bidragsfusket-satt-i-system-sen-2004/
SSU och Ung Vänster fick 1,1 miljoner i felaktiga bidrag, läs mera nedan.

http://www.swedenconfidential.info/2012/06/11/ssu-och-ung-vanster-fick-11-miljoner-i-felaktiga-bidrag/

SSU Piteå hittade på 70 procent av utbildningarna de fick bidrag för.

Nyligen avslöjades att Socialdemokraternas ungdomsförbund i Norrbotten fuskat till sig stora summor pengar genom överdrivna bidragsansökningar. Nu avslöjar Piteå-Tidningen att verksamheten även spridit sig till lokala klubbar inom SSU.

Läs nedanstående artikel.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/bidragsfusk-aven-hos-ssu-pitea

måndag 13 augusti 2012

VALPAR MISSHANDLADES TILL DÖDS OCH VARAV EN STYCKADES

VALPAR MISSHANDLADES TILL DÖDS OCH VARAV EN STYCKADES
SAKNAR ORD FÖR DETTA; HUR KAN EN MÄNNISKA GÖRA NÅGOT SÅDANT MOT ETT OSKYLDIGT DJUR??

http://avpixlat.info/2012/08/12/valpar-slogs-ihjal-varav-en-styckades/

MEN OM MANNEN VAR MUSLIM SÅ KAN DET BERO PÅ ATT INOM ISLAM SÅ ANSER MAN ATT HUNDAR ÄR ORENA DJUR. FATTAR INGET ATT EN HUND KAN VARA ETT ORENT DJUR.. HUNDEN ÄR JU MÄNNISKANS BÄSTA VÄN OCH BETYDER MYCKET FÖR MÅNGA MÄNNISKOR.

LÄS NEDAN OM EN MUSLIMSK POLITIKER I HOLLAND SOM VILL FÖRBJUDA HUNDAR I STADEN HAAG,

http://www.friatider.se/muslimsk-politiker-vill-forbjuda-hundar


http://dog-news.net/2012/02/02/muslimsk-politiker-kraver-ett-forbud-mot-hundar/

söndag 12 augusti 2012

DE KRISTNA DÖDSOFFREN SOM MEDIA GLÖMT

Svensk media har konsekvent undvikit att närmare granska den slakt av kristna som pågår i bland annat Nigeria, troligtvis därför att de som utför slakten är muslimer. Det passar inte in i den världsbild man vill förmedla. Muslimer ska, för att undvika att underblåsa främlingsfientliga strömningar, enligt mediadoktrinen beskrivas antingen som den arabiska vårens frihetskämpar eller som utsatta flyktingar för vilka Sveriges gränser och skattkista bör stå öppna på vid gavel.
Läs nedan angående detta.

http://avpixlat.info/2012/08/12/de-kristna-dodsoffren-som-media-glomt/



fredag 10 augusti 2012

Kommunen överklagar beslut om resebidrag till flykting

En ensamkommande flyktingpojke ska få en besöksresa till Iran betald av kommunen, det slår Förvaltningsrätten fast i en dom. Men nu överklagar kommunen domen till Kammarrätten.
En ensamkommande 16-åring som fick uppehållstillstånd i maj i fjol i Sverige ansökte hos kommunen om extra bidrag för att betala en besöksresa till sin familj i Iran, där hans mamma och syskon bor.

Läs nedan om detta.

http://op.se/lanet/1.4978521-kommunen-overklagar-beslut-om-resebidrag-till-flykting

http://avpixlat.info/2012/08/10/resebidrag-till-ensamkommande-kommun-overklagar/#more-31240


Sverige har tydligen råd med bidrag av alla olika katigorier till människor från andra länder men till skattebetalandesvenskar ges det inte så mycket bidrag till..mycket märkligt.


Ta t.ex. detta ÄFS Äldreförsörjningsstöd som utgår till anhöriginvandrare t.ex. som fyllt 65 år. de får ut mellan 10.000 kr och 14.300kr skattefritt beroende på hur stor hyran är och dessutom bidrag till hemresa till sitt hemland för att hälsa på släkten..

Att beloppet är skattefritt och dessutom inte räknas som inkomst gör att den ÄFS mottagande personen får gratis hemhjälp, sjukvård och tandvård..


Hur många skattebetalande pensionärer med låg pension får något gratis? Många uppnår inte ens i bruttopension det dessa ÄFS bidragstagare får ut skattefritt i minsta beloppet.
Läs nedan angående detta.

http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/article1298104/Fortfarande-kritisk-till-hur-AumlFS-aumlr-utformat.html

http://www.sd-ale.se/index.php?option=com_content&view=article&id=33&Itemid=33

http://www.vitbok.se/4/e.html#2

Hur är det med rättvisan i Sverige?

Asylsökande åtalad för våldtäkt på 13-årig flicka vid flyktingboende

Hur mycket skall vi tåla vi som betalar skatt för att vara vänliga och ta emot asylsökande unga män m.fl. samt anhöriginvandrare som vi skall försörja med våra skattepengar medan vår egen välfärd skärs ned mer och mer p.g.a. brist på pengar.
   
http://avpixlat.info/2012/08/10/asylsokande-atalad-for-valdtakt-pa-13-arig-flicka-vid-flyktingboende/
Nedan en video som visar vad bara en del av kostnaderna handlar om.
http://www.youtube.com/watch?v=NeCoiR0UZGc

Att synen på kvinnor är ju en helt annan när det gäller män från t.ex. muslimska länder är ju almänt känt.

Se nedanstående rapport från Brås egen statistik som numera inte nämns i media för rädslan att bli stämplad som rasist, men tydligen är sanningen rasistisk..??

I Brottsförebyggande Rådets rapport "Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2" framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.
I rapporten skrev Brå att det kan "konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status."

I Brå-rapporten "Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17" framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes.

 Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet.

I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.


 Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.


Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Nedan en video som visar hur en invandrare ser på kvinnor i Sverige.
http://www.youtube.com/watch?v=61FtkVxUj94&feature=player_embedded


Man är inte säker som kvinna att åka taxi längre och inte ens inom färdtjänst utan att man kan få bli utsatt för våldtäkt.

Jag anser detta är skrämmande.

Se nedanstående reportage angående våldtäkter inom taxi.

http://www.youtube.com/watch?v=vRp9FVdIVOo&feature=related

söndag 5 augusti 2012

NYA TERRORLEDAREN BODDE I SVERIGE

Schejk Abdulkadir Mumin bodde under tio år i Göteborg och verkade som ledande religiös profil på en moské i Gamlestan.

I dag är han en ledare inom islamistiska gruppen al-Shabaab – som ingår i al-Qaidas terrornätverk – och eftersökt av brittiska säkerhetstjänsten.

- Vi ska föra heligt krig dubbelt så hårt och övermanna våra fiender, sa han enligt nyhetsbyrån Reuters vid sitt första framträdande.

Nu visar GT:s granskning att det var i Göteborg som terrorledaren förvandlades från moderat muslim till terrorledare.

Läs vidare om detta i nedanstående artikellänkar genom att klicka på länkarna.

http://www.expressen.se/gt/nya-terrorledaren-bodde-i-sverige/


http://www.expressen.se/gt/mumin-uppmuntrar-slagkraftigt-att-doda/


fredag 3 augusti 2012

Kent Ekeroth och Michael Coren om den Kafkaliknande situationen i Sverige

Sverige 2012 har onekligen förvandlats till den politiska korrekthetens kronjuvel; en hybrid mellan en Kafkaliknande surrealism och George Orwells framtidsscenario i “1984″, komplett med dess heliga treenighet: nyspråket, demokraturen och oikofobin. Reaktionerna på våldtäkten av en 18-årig svensk kvinna i Bollnäs av ett gäng invandrare för ett par veckor sedan manifesterar denna nya bisarra världsordning på bästa möjliga sätt: istället för att ställa sig på offrets sida kraftsamlade diverse vänstergrupperingar för att på fredagen den 20 juli demonstrera mot “rasism”. Skälet? Flygblad med protester mot invandrarvåldet utdelade av högerextremister.


http://avpixlat.info/2012/08/01/kent-ekeroth-och-michael-coren-om-den-kafkaliknande-situationen-i-sverige/


Ja man kan verkligen undra över hur det är ställt med Sverige som skyddar våldtäktsmän och mörklägger allt illa som sker om det är män med utländsk bakgrund som är förövarna..Varför är det så??


Nedan statistik från BRÅ som talar sitt tydliga språk..


I Brottsförebyggande Rådets rapport “Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2″ framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.


Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan “konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”


I Brå-rapporten “Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17″ framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes.


Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.


Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.


Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.